Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Горіхова олія

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Олія горіхова, 1 л
Олія горіхова, 1 л
Арт: 209047
Немає в наявності
Олія волоського горіха є корисним та натуральним продуктом з високим вмістом важливих мікроелементі...
255.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Олія горіхова, 250 мл
Олія горіхова, 250 мл
Арт: 209048
Немає в наявності
Нерафінована горіхова олія - цінний харчовий продукт, одержуваний методом холодного віджиму з очищен...
81.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Олія горіхова, 50 мл
Олія горіхова, 50 мл
Арт: 209051
Немає в наявності
Отримання горіхової олії представляє собою пресування сирих ядер волоських горіхів в максимально щад...
25.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Олія горіхова, 500 мл
Олія горіхова, 500 мл
Арт: 209050
Немає в наявності
Волоський горіх має збалансований вітамінний склад, що робить горіхову олію цінним харчовим інгредіє...
155.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Горіхова олія

Олія з горіхів – не найпоширеніший продукт. Однак ті, хто знає про користь рослини, напевно, оцінять і масло з нього. Його одержують методом холодного віджиму серцевини горіха. Його насичено-золотистий колір є однією з основних характеристик.

Корисні властивості

Досить корисним це масло робить кількість різноманітних поліненасичених жирних кислот, таких як:

• пальмітинова;

• лінолева;

• олеїнова;

• ліноленова;

• стеаринова.

Також можна назвати наявність вітамінів: А, Е, До, З, РР. І ряд мінералів: мідь, магній, залізо, кальцій, йод, цинк. При цьому саме в горіховому маслі міститься така речовина, як коензим Q10.

Саме в ньому найбільший вміст вітаміну Е та поліненасичених кислот. Це робить його одним з найкращих для схуднення, підтримки різних дієт та лікувального харчування.

Даний продукт має протизапальну, антибактерицидну та регенеруючу дію. Корисно його застосування при різних захворюваннях систем організму:

• ШКТ;

• серцево-судинної;

• нервовий;

• сечостатевий;

• ендокринний;

• дихальної

• опорно-рухового апарату;

• органів зору та слуху;

• шкіра.

Вживання такої олії корисне тим, хто відновлюється після різноманітних ускладнень, тяжких захворювань, а також вагітним та дітям. Продукт дозволяють тим, хто проходить реабілітацію після операцій, навіть на органах шлунково-кишкового тракту, які зазвичай припускають сувору дієту.

Додавання в раціон олії з волоського горіха здатне нормалізувати обмін речовин. При цьому його зовсім не обов'язково вживати як окремий засіб, достатньо додавати до страв.

У кулінарії

Отримують горіхову олію без додавання різних хімікатів та/або консервантів. У цьому навіть відбувається нагрівання рослини, оскільки існує метод «холодного отжима». Саме тому при віджиму в маслі залишаються всі корисні речовини. Зберігається і відповідний смак, хоча він і не такий виражений, як у серцевини рослини. Не відчувається у смаку та терпкості, яка іноді властива самому горіху. Аромат у продукту відповідний горіховий, а колір насичено жовтий.

Однак варто врахувати, що смакові та ароматичні якості, при використанні горіхової олії для їжі, пропадають у разі нагрівання продукту. Тому його рекомендують додавати до готових страв.

Найбільшу популярність олія має у тих країнах, де росте волоський горіх, у великих кількостях. Саме кулінарія таких регіонів має достаток рецептів із застосуванням олії з горіха.

Через це даний продукт настільки поширений на Балканському півострові. Там його використовують нарівні з іншою рослинною олією – оливковою. Його можна зустріти у національній кавказькій кухні. Саме цей інгредієнт додають у знамениту мамалигу.

Продукт додають до овочевих салатів, при цьому не боячись його поєднувати з лимонним соком, різними прянощами або навіть з бальзамічним оцтом.

Добре горіхове масло відтіняє смак морепродуктів, а також готових запеченого м'яса та картоплі. Його використовують при приготуванні супів та пасти. Важливо додавати масло після того, як страва буде готова.

Відмінно поєднується олія горіха з холодними соусами. Саме відсутність нагріву гарантує збереження первозданного смаку та аромату. У такому випадку соус набуде незвичайної «родзинки».

Олію горіха смачно застосовувати для різних бутербродів (наприклад, для відомої Іспанської брускети). При цьому не має значення, на який хліб капати його – на підсмажений або свіжий – смак буде відмінним. Можна додавати до такого бутерброду овочі, морепродукти чи навіть м'ясні вироби.

Ще одним досить частим рецептом є додавання інгредієнта до рису, наприклад, при приготуванні різотто. В принципі, практично будь-яка страва з рису стане значно смачнішою при використанні олії горіха, а також набуде красивого золотистого відтінку.

Де купити?

Інтернет-магазин Пекар-пекарь пропонує придбати горіхову олію оптом та в роздріб від відомої компанії «Органік еко продукт». Ми пропонуємо олію в різних обсягах із зручною доставкою.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах