Приготування:
1. У підігрітому до 40 градусів за Цельсієм молоці розчинити і залишити на 5 хвилин дріжджі. Сюди ж додати цукор, 1/3 склянки маргарину, чайну ложку солі, борошно і яйця. Все гарненько перемішати за допомогою ложки.
2. Злегка припорошити руки борошном і вимісити тісто. Залишити його в закритій ємності на одну годину. За цей час тісто має приблизно в два рази збільшити свій обсяг.
3. Після вистоювання напівфабрикат розкачати у формі прямокутника 50 на 40 сантиметрів і товщиною 1 сантиметр. На поверхню всього шматка тіста рівномірним шаром нанести маргарин (1/3 частина) і посипати сумішшю коричневого цукру і кориці.
4. Сформувати рулет і розрізати його на 12 рівних частин.
5. Випекти отримані рулетики до утворення золотої скоринки в духовці, розігрітій до 205 градусів. Форму слід попередньо обробити маслом.
6. Поки вироби знаходяться в печі, є час для того, щоб приготувати ніжний соус. Частину маргарину, вершковий сир, цукрову пудру, щіпку солі і ваніль збити міксером.
7. Ще гарячу випічку щедро полити соусом і відразу ж подати до столу.