Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Бажаєте створити декор для випікання без витрати часу сил? Досить просто посипати торт або інший кондитерський виріб цукровим посипанням, щоб інакше подати його, і відчути вишуканий післясмак.
Простий та затребуваний декор, який дозволить прикрасити будь-який кондитерський виріб – це цукрова посипка. Якщо кондитерський виріб не залучатиме візуально, то навряд чи його захочуть замовити, тому ігнорувати прикрасу справді не варто.
Для кулінарів пропонується велика різноманітність її видів, щоб за її допомогою створити як певний візерунок, так і виявити свою фантазію.
Умовно її поділяють на такі види:
• кульки;
• фігурні;
• кольоровий цукор.
Пропонуються як у базових натуральних кольорах, так і з натуральними барвниками для створення яскравого та неповторного декору.
Цукрове посипання активно застосовується для:
• тортів;
• пончиків;
• кексів;
• печиво.
Спосіб застосування простий: після того, як крем, мастика та інші види злегка застигнуть, рівномірно розподілити по поверхні посипання.
Таким чином, вдасться створити апетитний та красивий вигляд без витрачання часу.
Навіщо витрачати свій час на самостійне приготування декору, якщо його можна купити. Особливо якщо її потрібно небагато — посипати кілька пончиків, невелику партію печива та інше.
Така прикраса точно не лежатиме довго на кухонній полиці, оскільки має відмінний солодкий смак і приємно тане в роті. Найчаст
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах