Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Роз'ємна форма

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Набір металевих форм антипригарних з гранітним напиленням 28 см, 26 см, 24 см, EMPIRE, ЕМ-8152
Набір металевих форм антипригарних з гранітним напиленням 28 см, 26 см, 24 см, EMPIRE, ЕМ-8152
Арт: 361022
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 7.00шт
Набір круглих металевих рознімних форм з діаметром 28, 26 і 24 см. Відмінною особливістю цієї моделі...
600.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма для нарізки бісквіта 16-20 см
Форма для нарізки бісквіта 16-20 см
Арт: 508001
В наявності
Отримати коржі з ідеально рівним зрізом вам допоможе форма для нарізки бісквіта, виготовлена з харчо...
190.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма металева порційна розсувна кругла
Форма металева порційна розсувна кругла
Арт: 288007
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.00шт
Розсувна кругла металева форма - це ваш надійний помічник у процесі приготування десертів. Виконана ...
200.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Роз'ємна форма

Як вибрати правильно роз'ємну форму для випічки?

Тортики, тістечка, запіканки, хліб та інші ласощі приготувати буде значно простіше, якщо на кухні є такий корисний девайс як роз'ємна форма для випічки. Для того щоб працювати з нею було максимально просто, важливо звернути увагу на безліч деталей: матеріал, якість виконання та інше.

Що таке роз'ємні форми для випічки тортів?

Роз'ємні форми для випічки тортів складаються з борта, дна і замку. Така конструкція гарантує, що кондитерський виріб буде ідеальне: чи не пригорить і буде дійсно естетично виглядати. Оскільки начиння зі знімним дном, то набагато простіше відокремити готовий десерт від стінок. За формою вони можуть найрізноманітнішими, що дозволить легко втілити свої фантазії.

З матеріалів виготовлення виділяють:

• металеві;

• силіконові;

• нержавіючу сталь.

Основна перевага силікону полягають в легкому відділенні десерту від стінок форми. Але необхідно враховувати, що силікон можна використовувати тільки в певних температурних діапазонах - як правило, до 250 градусів. Також варто враховувати, що силікон через вплив високих температур швидко втрачає чіткість форми і презентабельність кольору.

Нержавійка - довговічний матеріал. Дорожче інших варіантів. Але існує ймовірність того що десерти будуть сильно прилипати. Але таку неприємність можна уникнути, якщо використовувати спеціальний папір для запікання, або попередньо змащувати її маслом.

Алюміній відрізняється доступністю за ціною. І відмінно підійде для тих, хто нечасто займається приготуванням кондитерських виробів. Для активного застосування краще віддати перевагу нержавійці, оскільки алюміній при сильному нагріванні швидко втрачає форму.

В цілому, пристосування має максимально міцну конструкцію. Все, що потрібно - поставити бортик на дно і замкнути замок. Для того щоб вийняти готову страву - відокремити його від стінок за допомогою ножа, а потім відкрити замок і зняти борт.

Щоб вибрати найкращий варіант для торта і паски, необхідно проаналізувати такі особливості:

• форму;

• діаметр і висоту;

• галузь застосування;

• якість замку.

Для того щоб спекти класичний торт, варто придбати круглу форму. Друге місце за популярністю займають квадратна і прямокутна. Якщо тільки починаєте пізнавати особливості приготування випічки, то варто звернути увагу саме на такі варіанти. Діаметр і висота також залежать від особистих побажань і переваг.

Вибираючи посуд для запікання, необхідно враховувати особливості духовки. Не кожна модель призначена для газової або електричної плит. Також не всі можна використовувати в мікрохвильовій печі і поставити в морозилку.

Але головний критерій у виборі - якість замку, оскільки від цього критерію залежить ризик протікання тесту. Також якщо він кволий, то посуд швидко стане непридатною для експлуатації. Оптимально, коли він не розбовтаний, але і не тугий.

Для можливості готувати кондитерські вироби різних розмірів, пропонуються набори форм або моделі окремо таких розмірів:

• 16 см;

• 18 см;

• 20 см;

• 22 см;

• 24 см;

• 26 см;

• 28 см;

• 30 см.

Придбати форми оптимального розміру пропонується на сайті Пекар-кондитер.


Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах