Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Тортики, тістечка, запіканки, хліб та інші ласощі приготувати буде значно простіше, якщо на кухні є такий корисний девайс як роз'ємна форма для випічки. Для того щоб працювати з нею було максимально просто, важливо звернути увагу на безліч деталей: матеріал, якість виконання та інше.
Роз'ємні форми для випічки тортів складаються з борта, дна і замку. Така конструкція гарантує, що кондитерський виріб буде ідеальне: чи не пригорить і буде дійсно естетично виглядати. Оскільки начиння зі знімним дном, то набагато простіше відокремити готовий десерт від стінок. За формою вони можуть найрізноманітнішими, що дозволить легко втілити свої фантазії.
З матеріалів виготовлення виділяють:
• металеві;
• силіконові;
• нержавіючу сталь.
Основна перевага силікону полягають в легкому відділенні десерту від стінок форми. Але необхідно враховувати, що силікон можна використовувати тільки в певних температурних діапазонах - як правило, до 250 градусів. Також варто враховувати, що силікон через вплив високих температур швидко втрачає чіткість форми і презентабельність кольору.
Нержавійка - довговічний матеріал. Дорожче інших варіантів. Але існує ймовірність того що десерти будуть сильно прилипати. Але таку неприємність можна уникнути, якщо використовувати спеціальний папір для запікання, або попередньо змащувати її маслом.
Алюміній відрізняється доступністю за ціною. І відмінно підійде для тих, хто нечасто займається приготуванням кондитерських виробів. Для активного застосування краще віддати перевагу нержавійці, оскільки алюміній при сильному нагріванні швидко втрачає форму.
В цілому, пристосування має максимально міцну конструкцію. Все, що потрібно - поставити бортик на дно і замкнути замок. Для того щоб вийняти готову страву - відокремити його від стінок за допомогою ножа, а потім відкрити замок і зняти борт.
Щоб вибрати найкращий варіант для торта і паски, необхідно проаналізувати такі особливості:
• форму;
• діаметр і висоту;
• галузь застосування;
• якість замку.
Для того щоб спекти класичний торт, варто придбати круглу форму. Друге місце за популярністю займають квадратна і прямокутна. Якщо тільки починаєте пізнавати особливості приготування випічки, то варто звернути увагу саме на такі варіанти. Діаметр і висота також залежать від особистих побажань і переваг.
Вибираючи посуд для запікання, необхідно враховувати особливості духовки. Не кожна модель призначена для газової або електричної плит. Також не всі можна використовувати в мікрохвильовій печі і поставити в морозилку.
Але головний критерій у виборі - якість замку, оскільки від цього критерію залежить ризик протікання тесту. Також якщо він кволий, то посуд швидко стане непридатною для експлуатації. Оптимально, коли він не розбовтаний, але і не тугий.
Для можливості готувати кондитерські вироби різних розмірів, пропонуються набори форм або моделі окремо таких розмірів:
• 16 см;
• 18 см;
• 20 см;
• 22 см;
• 24 см;
• 26 см;
• 28 см;
• 30 см.
Придбати форми оптимального розміру пропонується на сайті Пекар-кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах