Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пшеничне борошно

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пшеничне борошно Manitoba Azzurra тип 0, Molino Naldoni
Пшеничне борошно Manitoba Azzurra тип 0, Molino Naldoni
Арт: 729005
В наявності
Пшеничне борошно Манітоба (Manitoba Azzurra) має підвищений вміст мінералів і білків. Тісто з цього ...
110.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пшеничне борошно вищого ґатунку Золоте зернятко, 1 кг
Пшеничне борошно вищого ґатунку Золоте зернятко, 1 кг
Арт: 36042
В наявності
Пшеничне борошно вищого ґатунку ТМ Золоте зернятко, упаковка 1 кг. Чудово підійде для вашої випічки....
22.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пшеничне борошно вищого ґатунку Золоте зернятко, 2 кг
Пшеничне борошно вищого ґатунку Золоте зернятко, 2 кг
Арт: 36041
В наявності
Пшеничне борошно вищого ґатунку ТМ Золоте зернятко, упаковка 2 кг. Чудово підійде для вашої випічки....
45.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пшеничне борошно вищого ґатунку Золоте зернятко, 5 кг
Пшеничне борошно вищого ґатунку Золоте зернятко, 5 кг
Арт: 36043
В наявності
Пшеничне борошно вищого ґатунку ТМ Золоте зернятко, упаковка 5 кг. Чудово підійде для вашої випічки....
105.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цільнозернове борошно пшеничне 1 кг ТМ Оптима Україна
Цільнозернове борошно пшеничне 1 кг ТМ Оптима Україна
Арт: 1290006
В наявності
Цільнозернове борошно пшеничне від ТМ Оптима є цінним поживним продуктом. Борошно із цільного зерна ...
45.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Пшеничне борошно

Борошно пшеничне виробляється із зерен пшениці, які ретельно перемелюються. Виглядає воно, як білий порошок. Це класичний інгредієнт практично будь-якої випічки. Пшеничне борошно має прісний смак з невеликою насолодою, але без гіркоти, а також ніжним ароматом без домішки затхлості.

Сорти

Розрізняють кілька сортів пшеничного борошна

• Борошно пшеничне вищий сорт виготовляється із повністю очищених зерен. Це ніжний продукт тонкого помелу з маленьким вмістом клейковини та великим – крохмалю. Відрізняється вона білим кольором із легким кремовим відтінком. Продукт висококалорійний та добре засвоюється організмом. Ідеально підходить для приготування пісочного, листкового, здобного та дріжджового тіста. Кондитерські вироби з борошна вищого ґатунку виходять пористими та пишними, довго зберігаються.

• Перший сорт – містить невелику кількість оболонок зерна тонкого помелу, які майже непомітні. Борошно першого гатунку має жовтуватий відтінок. У ній багато клейковини, тому тісто виходить еластичнішим. Використовується для приготування випічки. Готові вироби виглядають об'ємно, відрізняються приємним ароматом і повільно черствіють.

• Другий сорт – характеризується сірим відтінком, оскільки у його складі значну кількість висівок. Хліб пшеничний з борошна 2 сорти виходить пишним та пористим з характерним ароматом. У комбінації з житнім борошном з неї печуть чорний хліб.

• Крупчатка – виготовляється із певних сортів пшениці, виділяється більшим розміром частинок. Має блідо-кремовий відтінок, містить багато клейковини. Тісто з неї виходить важким, тому не використовується для замісу нездобного тесту. Підходить для випікання виробів із дріжджового тіста з невисоким вмістом жиру та цукру.

Властивості та особливості використання

Пшеничне борошно є джерелом енергії, що сприяє стимуляції розумової діяльності. У нижчих сортах містяться харчові волокна, ферменти, мікроелементи та вітаміни. Такий склад допомагає виводити із організму токсини, а корисні компоненти повністю засвоювати. Продукти вищих сортів багаті на крохмаль, білки, жири, клітковину і сахарозу.

На основі пшеничного борошна готують різноманітну випічку – від хліба до кексів та пирогів. У кулінарії її застосовують для виготовлення вермішелі, макаронів та локшини. Вона підходить для приготування тіста для пельменів та вареників, млинців, оладок та кляру. Використовують продукт і як панування для риби, котлет та овочів, а також як загусник для підливок, соусів та кремів.

Щоб випікання вийшло пишним, борошно перед використанням необхідно просіювати. Так вона збагачується киснем.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити упаковку пшеничного борошна у різній вазі. Ми доставляємо покупки по всій Україні.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах