Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Ванілін для кулінарії

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванілін
Ванілін
Арт: 337001
В наявності
Ванільний порошок використовується в кулінарії як замінник натуральної ванілі. За допомогою цього ін...
550.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванілін, 2 г
Ванілін, 2 г
Арт: 338001
В наявності
Ванілін «Аромат Люкс» – це концентрована кондитерська добавка у вигляді дрібнокристалічного порошку ...
3.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Ваніль Тотус Україна
Ваніль Тотус Україна
Арт: 337003
В наявності
Ванілін від українського виробника Тодус призначений для використання у харчовій промисловості для в...
280.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Ванілін для кулінарії

Ванілін: навіщо потрібний?

Аромат випічки однозначно викликає позитивні емоції, нагадуючи домашній затишок, свята та інше. Створити таку атмосферу під час приготування випічки дозволить ванілін та ванільний цукор. Такі компоненти коштує недорого, але з ним і смак і аромат випічки буде ще досконалішим.

Основні види

Вирішивши спекти щось смачненьке, ми часто замислюємося про те, як надати випічці приємного аромату. На полицях магазину для цієї мети представлений ванільний цукор та ванілін. Перший варіант стане в нагоді, якщо стоїть завдання надати легкий ванільний аромат. Тоді як ванілін концентрований, тому відрізняється різкішим запахом. З ним треба вміти правильно працювати, оскільки якщо не дотримуватися пропорцій, то не уникнути гіркоти.

Ванілін прийнято розділяти на такі види:

• кристалічний;

• рідкий;

• порошковий.

Кристалічний відрізняється стандартним ванільним ароматом. Не піддається дії високих температур. Особливо цінується при випіканні хлібобулочних виробів та морозива. Порошковий ароматизований ванілін, і застосовується на вагу для кондитерки, молокопродуктів та напоїв.

Багато хто відзначає, що ваніль варто спробувати скомбінувати з кардамоном, імбиром, а також із шоколадом, з вершками. Непередані смакові відчуття гарантовані.

Часто ваніль додають у страви, щоб зменшити потяг до солодкого. Тому її досить часто вказують при складанні дієтичного меню. Однозначно цей компонент підвищує апетит, тому варто додавати його, якщо є проблеми з апетитом.

Ваніль прийшла до нас із Мексики та Центральної Америки. Являє собою темно-коричневі стручки, еластичні та маслянисті на дотик. Примітно, що вони не мають запаху. У таких стручках міститься трохи більше 3% ваніліну.

Щоб продовжити його приємний запах, необхідно дотримуватися простих правил зберігання. Для цього потрібно виділити прохолодне місце. Стручки ванілі не варто класти в холодильник і тим більше заморожувати. Оптимально для цього купити маленькі контейнери, пакетики з зипом. Або просто використовувати харчову плівку, щоб обмежити контакт з повітрям.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах