Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Рослинні олії

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Оливкова олія 1 л, De Cecco, Італія
Оливкова олія 1 л, De Cecco, Італія
Арт: 14034
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 3.00шт
Оливкова олія De Cecco Extra Vergine Classico - органічне, першого холодного віджиму. Скляна ємність...
600.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Рослинні олії

Як вибрати найкраще рослинне масло для смаження та заправки салатів?

З популяризацією здорового способу життя все більша увага приділяється олії. Покупці, вибираючи новий сорт, ставлять перед собою завдання вибрати натуральну олію, яка не тільки буде приємною до смаку, але й корисною для організму. Щоб зробити правильний вибір, раціонально проаналізувати переваги та недоліки найпопулярніших видів.

Види олій та їх особливості

Органічна олія, залежно від типу обробки може бути:

• рафінованим;

• нерафіновані.

Залежно від основного компонента їх класифікують на:

• амарантове;

• лляне;

• горіхові;

• гірчичне;

• кунжутне;

• із виноградних кісточок.

Амарантове відрізняється горіховим смаком та приємним ароматом. Сприяє поліпшенню травлення та зору, запобігає серцево-судинним захворюванням. Потрібно для складання дієтичного раціону, а також рекомендується тим людям, які відмовилися вживання глютену.

Найчастіше необхідно при приготуванні різних видів каш, заправки салату, а також для смаження.

Льняне користується великою популярністю серед тих, хто стежить за правильним харчуванням. Але слід враховувати, що має характерний гіркий смак. Додаючи його до свого раціону, наповнюєте організм Омега-3 і Омега-6. Використовується виключно для вживання у свіжому вигляді. Рекомендується його розбавляти іншим маслом із запахом, щоб нівелювати гіркоту.

Горіхові олії класифікують, залежно від основного інгредієнта:

• арахісу;

• мигдалю;

• фісташки;

• кедра;

• волоського горіха;

• фундук.

Якщо потрібно горіхове для смаження, то варто звернути увагу на арахісове. Кедрова та фісташкова активно застосовуються для випічки. Мигдальне — для кондитерських виробів, щоб надати їм приємного аромату. З волоського горіха відрізняється сильним смаком, тому його рекомендується розбавляти з іншим видом. Арахісове - для приготування страв японської, індійської та китайської кухонь.

Гірчичне активно використовується кондитерами, оскільки такий компонент дозволяє їм бути пишними.

Кунжутне відрізняється пряним ароматом. На ньому смажити не можна, оскільки страва підгорятиме. Але є чудовим варіантом для заправки салатів та для консервації. З виноградних кісточок використовується як заміна звичним їдальням.

Запитуючи, яке рослинне масло краще в кулінарії, необхідно виділити для себе переваги і недоліки кожного.

На сайті Пекар-кондитер представлено смачну та гарну натуральну олію з різних компонентів. У каталозі зазначається ціна за літр.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах