Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
З популяризацією здорового способу життя все більша увага приділяється олії. Покупці, вибираючи новий сорт, ставлять перед собою завдання вибрати натуральну олію, яка не тільки буде приємною до смаку, але й корисною для організму. Щоб зробити правильний вибір, раціонально проаналізувати переваги та недоліки найпопулярніших видів.
Органічна олія, залежно від типу обробки може бути:
• рафінованим;
• нерафіновані.
Залежно від основного компонента їх класифікують на:
• амарантове;
• лляне;
• горіхові;
• гірчичне;
• кунжутне;
• із виноградних кісточок.
Амарантове відрізняється горіховим смаком та приємним ароматом. Сприяє поліпшенню травлення та зору, запобігає серцево-судинним захворюванням. Потрібно для складання дієтичного раціону, а також рекомендується тим людям, які відмовилися вживання глютену.
Найчастіше необхідно при приготуванні різних видів каш, заправки салату, а також для смаження.
Льняне користується великою популярністю серед тих, хто стежить за правильним харчуванням. Але слід враховувати, що має характерний гіркий смак. Додаючи його до свого раціону, наповнюєте організм Омега-3 і Омега-6. Використовується виключно для вживання у свіжому вигляді. Рекомендується його розбавляти іншим маслом із запахом, щоб нівелювати гіркоту.
Горіхові олії класифікують, залежно від основного інгредієнта:
• арахісу;
• мигдалю;
• фісташки;
• кедра;
• волоського горіха;
• фундук.
Якщо потрібно горіхове для смаження, то варто звернути увагу на арахісове. Кедрова та фісташкова активно застосовуються для випічки. Мигдальне — для кондитерських виробів, щоб надати їм приємного аромату. З волоського горіха відрізняється сильним смаком, тому його рекомендується розбавляти з іншим видом. Арахісове - для приготування страв японської, індійської та китайської кухонь.
Гірчичне активно використовується кондитерами, оскільки такий компонент дозволяє їм бути пишними.
Кунжутне відрізняється пряним ароматом. На ньому смажити не можна, оскільки страва підгорятиме. Але є чудовим варіантом для заправки салатів та для консервації. З виноградних кісточок використовується як заміна звичним їдальням.
Запитуючи, яке рослинне масло краще в кулінарії, необхідно виділити для себе переваги і недоліки кожного.
На сайті Пекар-кондитер представлено смачну та гарну натуральну олію з різних компонентів. У каталозі зазначається ціна за літр.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах