Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Шоколад зі спеціями

Шоколад зі спеціями
Шоколад зі спеціями

Складові

Какао терте
150 грам
Какао-масло
50 грам
Кардамон
1 зернятко
Мелена кориця
1/4 чайної ложки
Перець чилі мелений
1/5 чайної ложки

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Какао терте, Cargill
Какао терте, Cargill
Арт: 43008
Немає в наявності
Какао терте "Cargill" у вигляді невеликих плиточок однозначно сподобається любителям гіркого шоколад...
350.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кардамон в зернах
Кардамон в зернах
Арт: 331001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 4.70кг
Кардамон в зернах - це пряність з неймовірно насиченим і навіть різким смаком і ароматом, яка має то...
2150.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
В наявності
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Перець чилі мелений
Перець чилі мелений
Арт: 284009
В наявності
Червоний перець чилі виготовляється з гірких сортів перцю. Його отримують висушуючи і подрібнюючи пл...
190.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Какао-масло, Нідерланди
Какао-масло, Нідерланди
Арт: 703003
Немає в наявності
Найважливішим і незамінним компонентом у приготуванні натурального і смачного шоколаду є какао-масло...
470.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Два основних інгредієнти + три спеції та тонна кохання. Приготувати шоколад не гірше за кондитерський виріб преміум-класу – виклик прийнятий!

Приготування:

1. Підготувати спеції, змішавши в глибокі миски. Потовкти кардамон, додати до кориці та перцю. Накрити фольгою, щоб запах не випарувався - вся краса шоколаду розкривається через нюх, а потім через смак.

2. Подрібнити ножем какао-масло та поставити в термостійкому посуді на водяну баню. Нагріти до температури 45 ° С, помішуючи.

3. Какао терте – основа для приготування натурального шоколаду, продукт переробки какао-бобів. Чорний шоколад на основі какао тертого без додавання сухого молока дає насичений відтінок гіркоти – те, що треба гурманам та любителям кондитерських виробів. Розламати какао натерте на шматочки або нарубати ножем і відправити на водяну баню. Прогріти до 50 °С.

4. Змішати з топленим какао-олією, довести до температури 55 °С. В результаті темперування має вийти гладка, блискуча суміш.

5. Проводимо кристалізацію какао-олії і тертих бобів, знижуючи температуру до 31 С - це робочий показник, який додасть завершену форму об'єднаним сумішам. Додати спеції та кленовий сироп, якщо любите солодкий шоколад. Пам'ятайте, що відтінок сиропу впливає на насиченість: солодший від світлого до темного.

6. Перелити масу у форми для шоколаду. Краще використовувати полікарбонатні, натерті до блиску – плиточки виходять гладкими, рівними та естетичними.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах