Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 160.00 грн
У продажу від: 50 грам
Кокосове масло - це натуральний продукт рослинного походження, який отримують шляхом гарячого віджиму сушеної м'якоті кокосового горіха. Подібний метод видобутку олії більш продуктивний, що істотно знижує його собівартість. В охолодженому вигляді воно стає білим і твердим, але при кімнатній температурі і вище масло тане, перетворюючись в прозору рідину. Завдяки великому вмісту насичених жирних кислот, кокосове масло менш схильне до окислення, що позитивно позначається на його терміні придатності.
Кокосове масло неймовірно універсальне у своєму застосуванні. Спочатку воно широко використовувалося в миловарінні і косметичній промисловості, а в їжу його вживала лише у національній кухні народів Південно-Східної Азії. Але з часом харчова промисловість і кулінарія стала активно використовувати кокосове масло для створення горіхової та шоколадної пасти, солодких начинок, а також випічки. Це масло не втрачає своїх смакових і корисних властивостей при нагріванні, що робить його ідеальним кандидатом для смаження і фритюру.
Купити кокосове масло в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною і без мінімальної суми замовлення!
Опис
Кокосове масло - це натуральний продукт рослинного походження, який отримують шляхом гарячого віджиму сушеної м'якоті кокосового горіха. Подібний метод видобутку олії більш продуктивний, що істотно знижує його собівартість. В охолодженому вигляді воно стає білим і твердим, але при кімнатній температурі і вище масло тане, перетворюючись в прозору рідину. Завдяки великому вмісту насичених жирних кислот, кокосове масло менш схильне до окислення, що позитивно позначається на його терміні придатності.
Кокосове масло неймовірно універсальне у своєму застосуванні. Спочатку воно широко використовувалося в миловарінні і косметичній промисловості, а в їжу його вживала лише у національній кухні народів Південно-Східної Азії. Але з часом харчова промисловість і кулінарія стала активно використовувати кокосове масло для створення горіхової та шоколадної пасти, солодких начинок, а також випічки. Це масло не втрачає своїх смакових і корисних властивостей при нагріванні, що робить його ідеальним кандидатом для смаження і фритюру.
Купити кокосове масло в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною і без мінімальної суми замовлення!
Кокосове масло - це натуральний продукт рослинного походження, який отримують шляхом гарячого віджиму сушеної м'якоті кокосового горіха. Подібний метод видобутку олії більш продуктивний, що істотно знижує його собівартість. В охолодженому вигляді воно стає білим і твердим, але при кімнатній температурі і вище масло тане, перетворюючись в прозору рідину. Завдяки великому вмісту насичених жирних кислот, кокосове масло менш схильне до окислення, що позитивно позначається на його терміні придатності.
Кокосове масло неймовірно універсальне у своєму застосуванні. Спочатку воно широко використовувалося в миловарінні і косметичній промисловості, а в їжу його вживала лише у національній кухні народів Південно-Східної Азії. Але з часом харчова промисловість і кулінарія стала активно використовувати кокосове масло для створення горіхової та шоколадної пасти, солодких начинок, а також випічки. Це масло не втрачає своїх смакових і корисних властивостей при нагріванні, що робить його ідеальним кандидатом для смаження і фритюру.
Купити кокосове масло в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною і без мінімальної суми замовлення!
Опис
Кокосове масло - це натуральний продукт рослинного походження, який отримують шляхом гарячого віджиму сушеної м'якоті кокосового горіха. Подібний метод видобутку олії більш продуктивний, що істотно знижує його собівартість. В охолодженому вигляді воно стає білим і твердим, але при кімнатній температурі і вище масло тане, перетворюючись в прозору рідину. Завдяки великому вмісту насичених жирних кислот, кокосове масло менш схильне до окислення, що позитивно позначається на його терміні придатності.
Кокосове масло неймовірно універсальне у своєму застосуванні. Спочатку воно широко використовувалося в миловарінні і косметичній промисловості, а в їжу його вживала лише у національній кухні народів Південно-Східної Азії. Але з часом харчова промисловість і кулінарія стала активно використовувати кокосове масло для створення горіхової та шоколадної пасти, солодких начинок, а також випічки. Це масло не втрачає своїх смакових і корисних властивостей при нагріванні, що робить його ідеальним кандидатом для смаження і фритюру.
Купити кокосове масло в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною і без мінімальної суми замовлення!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах