Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 170.00 грн
У продажу від: 50 грам
Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.
Для чого додають клейковину:
Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.
На нашому сайті представлена клейковина з Казахстану. Зберігати продукт треба в сухому прохолодному місці. Щоб купити пшеничний глютен, оформіть замовлення на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера.
Опис
Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.
Для чого додають клейковину:
Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.
На нашому сайті представлена клейковина з Казахстану. Зберігати продукт треба в сухому прохолодному місці. Щоб купити пшеничний глютен, оформіть замовлення на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера.
Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.
Для чого додають клейковину:
Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.
На нашому сайті представлена клейковина з Казахстану. Зберігати продукт треба в сухому прохолодному місці. Щоб купити пшеничний глютен, оформіть замовлення на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера.
Опис
Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.
Для чого додають клейковину:
Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.
На нашому сайті представлена клейковина з Казахстану. Зберігати продукт треба в сухому прохолодному місці. Щоб купити пшеничний глютен, оформіть замовлення на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах