Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Клейковина суха пшенична

Арт: 108002
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Суха пшенична клейковина - це чистий продукт без покращувачів смаку, барвників та ароматизаторів. Вона здатна підвищувати харчову цінність борошна, а також піднімати якість тіста та готової продукції. Тісто з додаванням клейковини менше розріджується і краще підходить. На нашому сайті представлений товар виробництвом Казахстан.

Ціна за кг: 170.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
170.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Казахстан
Термін зберігання
24 місяці

Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.

Для чого додають клейковину:

  • щоб підвищити водопоглинаючу здатність борошна;
  • поліпшити еластичність та розрихленість м'якушки;
  • підняти пружно-еластичні властивості тіста;
  • підвищити обсяг і формостійкість подових виробів;
  • збільшити термін зберігання борошняних виробів.

Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.

На нашому сайті представлена ​​клейковина з Казахстану. Зберігати продукт треба в сухому прохолодному місці. Щоб купити пшеничний глютен, оформіть замовлення на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера.

Залиште відгук

Опис

Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.

Для чого додають клейковину:

  • щоб підвищити водопоглинаючу здатність борошна;
  • поліпшити еластичність та розрихленість м'якушки;
  • підняти пружно-еластичні властивості тіста;
  • підвищити обсяг і формостійкість подових виробів;
  • збільшити термін зберігання борошняних виробів.

Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.

На нашому сайті представлена ​​клейковина з Казахстану. Зберігати продукт треба в сухому прохолодному місці. Щоб купити пшеничний глютен, оформіть замовлення на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера.

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Казахстан
Термін зберігання
24 місяці

Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.

Для чого додають клейковину:

  • щоб підвищити водопоглинаючу здатність борошна;
  • поліпшити еластичність та розрихленість м'якушки;
  • підняти пружно-еластичні властивості тіста;
  • підвищити обсяг і формостійкість подових виробів;
  • збільшити термін зберігання борошняних виробів.

Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.

На нашому сайті представлена ​​клейковина з Казахстану. Зберігати продукт треба в сухому прохолодному місці. Щоб купити пшеничний глютен, оформіть замовлення на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера.

Залиште відгук

Опис

Клейковина суха пшенична (або глютен) - це повністю натуральний продукт, який здатний поліпшити якість тіста та готової випічки. Як поліпшувач клейковину необхідно додавати у невеликих кількостях. Рекомендоване дозування - 1-5% від маси борошна, або від 10 до 50 грам на 1 кг борошна.

Для чого додають клейковину:

  • щоб підвищити водопоглинаючу здатність борошна;
  • поліпшити еластичність та розрихленість м'якушки;
  • підняти пружно-еластичні властивості тіста;
  • підвищити обсяг і формостійкість подових виробів;
  • збільшити термін зберігання борошняних виробів.

Суху клейковину використовують для приготування макаронних виробів, пельменів, вареників, хліба та іншої випічки.

На нашому сайті представлена ​​клейковина з Казахстану. Зберігати продукт треба в сухому прохолодному місці. Щоб купити пшеничний глютен, оформіть замовлення на сайті та чекайте на дзвінок нашого менеджера.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Клейковина суха пшенична
Клейковина суха пшенична
Арт: 108002
В наявності
Суха пшенична клейковина - це чистий продукт без покращувачів смаку, барвників та ароматизаторів. Во...
170.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах