Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 105.00 грн
У продажу від: 50 грам
Щоб отримати солод житній ферментований, зерна змочують і чекають, поки вони проростуть, щоб запустити процес ферментації всередині їх, після цього процес підтримують за допомогою високої температури. Потім солод надходить на сушку і помол, перетворюючись в червоно-бурий порошок з виразним ароматом. Всі стадії приготування даної добавки трудомісткі і тривалі, але необхідні для правильного результату.
Солод цінується наявністю незамінних амінокислот, легкозасвоюваних полісахаридів, мінералів і вітамінів. Активність ферментів даного виду солоду нижче, ніж у борошна, тому його використовують як добавку до житньому хлібу для поліпшення кольору, аромату і смаку. Солод незамінний в приготуванні бородинського і житнього заварного хліба, його вносять в заварку перед замішуванням тісту, щоб надати випічці неповторний запах. Купити солод житній ферментований в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Щоб отримати солод житній ферментований, зерна змочують і чекають, поки вони проростуть, щоб запустити процес ферментації всередині їх, після цього процес підтримують за допомогою високої температури. Потім солод надходить на сушку і помол, перетворюючись в червоно-бурий порошок з виразним ароматом. Всі стадії приготування даної добавки трудомісткі і тривалі, але необхідні для правильного результату.
Солод цінується наявністю незамінних амінокислот, легкозасвоюваних полісахаридів, мінералів і вітамінів. Активність ферментів даного виду солоду нижче, ніж у борошна, тому його використовують як добавку до житньому хлібу для поліпшення кольору, аромату і смаку. Солод незамінний в приготуванні бородинського і житнього заварного хліба, його вносять в заварку перед замішуванням тісту, щоб надати випічці неповторний запах. Купити солод житній ферментований в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Щоб отримати солод житній ферментований, зерна змочують і чекають, поки вони проростуть, щоб запустити процес ферментації всередині їх, після цього процес підтримують за допомогою високої температури. Потім солод надходить на сушку і помол, перетворюючись в червоно-бурий порошок з виразним ароматом. Всі стадії приготування даної добавки трудомісткі і тривалі, але необхідні для правильного результату.
Солод цінується наявністю незамінних амінокислот, легкозасвоюваних полісахаридів, мінералів і вітамінів. Активність ферментів даного виду солоду нижче, ніж у борошна, тому його використовують як добавку до житньому хлібу для поліпшення кольору, аромату і смаку. Солод незамінний в приготуванні бородинського і житнього заварного хліба, його вносять в заварку перед замішуванням тісту, щоб надати випічці неповторний запах. Купити солод житній ферментований в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Щоб отримати солод житній ферментований, зерна змочують і чекають, поки вони проростуть, щоб запустити процес ферментації всередині їх, після цього процес підтримують за допомогою високої температури. Потім солод надходить на сушку і помол, перетворюючись в червоно-бурий порошок з виразним ароматом. Всі стадії приготування даної добавки трудомісткі і тривалі, але необхідні для правильного результату.
Солод цінується наявністю незамінних амінокислот, легкозасвоюваних полісахаридів, мінералів і вітамінів. Активність ферментів даного виду солоду нижче, ніж у борошна, тому його використовують як добавку до житньому хлібу для поліпшення кольору, аромату і смаку. Солод незамінний в приготуванні бородинського і житнього заварного хліба, його вносять в заварку перед замішуванням тісту, щоб надати випічці неповторний запах. Купити солод житній ферментований в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах