Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Солод житній ферментований

Арт: 103002
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Сухий солод житній ферментований цінується серед пекарів і пивоварів. Сотні років тому, людство помітило, що проросле зерно володіє зовсім іншими властивостями, ніж сухе, і стали застосовувати його в кулінарії та промисловості.

Ціна за кг: 105.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
105.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
11.3
жири, г
1.5
вуглеводи, г
83.1
енергетична цінність, ккал
326
Термін зберігання
12 місяців

Щоб отримати солод житній ферментований, зерна змочують і чекають, поки вони проростуть, щоб запустити процес ферментації всередині їх, після цього процес підтримують за допомогою високої температури. Потім солод надходить на сушку і помол, перетворюючись в червоно-бурий порошок з виразним ароматом. Всі стадії приготування даної добавки трудомісткі і тривалі, але необхідні для правильного результату.

Солод цінується наявністю незамінних амінокислот, легкозасвоюваних полісахаридів, мінералів і вітамінів. Активність ферментів даного виду солоду нижче, ніж у борошна, тому його використовують як добавку до житньому хлібу для поліпшення кольору, аромату і смаку. Солод незамінний в приготуванні бородинського і житнього заварного хліба, його вносять в заварку перед замішуванням тісту, щоб надати випічці неповторний запах. Купити солод житній ферментований в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Залиште відгук

Опис

Щоб отримати солод житній ферментований, зерна змочують і чекають, поки вони проростуть, щоб запустити процес ферментації всередині їх, після цього процес підтримують за допомогою високої температури. Потім солод надходить на сушку і помол, перетворюючись в червоно-бурий порошок з виразним ароматом. Всі стадії приготування даної добавки трудомісткі і тривалі, але необхідні для правильного результату.

Солод цінується наявністю незамінних амінокислот, легкозасвоюваних полісахаридів, мінералів і вітамінів. Активність ферментів даного виду солоду нижче, ніж у борошна, тому його використовують як добавку до житньому хлібу для поліпшення кольору, аромату і смаку. Солод незамінний в приготуванні бородинського і житнього заварного хліба, його вносять в заварку перед замішуванням тісту, щоб надати випічці неповторний запах. Купити солод житній ферментований в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
11.3
жири, г
1.5
вуглеводи, г
83.1
енергетична цінність, ккал
326
Термін зберігання
12 місяців

Щоб отримати солод житній ферментований, зерна змочують і чекають, поки вони проростуть, щоб запустити процес ферментації всередині їх, після цього процес підтримують за допомогою високої температури. Потім солод надходить на сушку і помол, перетворюючись в червоно-бурий порошок з виразним ароматом. Всі стадії приготування даної добавки трудомісткі і тривалі, але необхідні для правильного результату.

Солод цінується наявністю незамінних амінокислот, легкозасвоюваних полісахаридів, мінералів і вітамінів. Активність ферментів даного виду солоду нижче, ніж у борошна, тому його використовують як добавку до житньому хлібу для поліпшення кольору, аромату і смаку. Солод незамінний в приготуванні бородинського і житнього заварного хліба, його вносять в заварку перед замішуванням тісту, щоб надати випічці неповторний запах. Купити солод житній ферментований в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Залиште відгук

Опис

Щоб отримати солод житній ферментований, зерна змочують і чекають, поки вони проростуть, щоб запустити процес ферментації всередині їх, після цього процес підтримують за допомогою високої температури. Потім солод надходить на сушку і помол, перетворюючись в червоно-бурий порошок з виразним ароматом. Всі стадії приготування даної добавки трудомісткі і тривалі, але необхідні для правильного результату.

Солод цінується наявністю незамінних амінокислот, легкозасвоюваних полісахаридів, мінералів і вітамінів. Активність ферментів даного виду солоду нижче, ніж у борошна, тому його використовують як добавку до житньому хлібу для поліпшення кольору, аромату і смаку. Солод незамінний в приготуванні бородинського і житнього заварного хліба, його вносять в заварку перед замішуванням тісту, щоб надати випічці неповторний запах. Купити солод житній ферментований в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Солод житній ферментований
Солод житній ферментований
Арт: 103002
В наявності
Сухий солод житній ферментований цінується серед пекарів і пивоварів. Сотні років тому, людство помі...
105.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах