Приготування:
1. Для приготування основи змішати сіль, 30 г цукру, борошно і порубане на невеликі шматочки охолоджене вершкове масло. За допомогою вилки подрібнити масу до дрібної крихти. Холодну воду додати поступово, кожен раз добре вимішуючи тісто. Отриманий еластичний напівфабрикат обернути харчовою плівкою і відправити в холодильну камеру на 30 хвилин.
2. Очищені від серцевини персики, сливи і яблука розрізати, найкраще часточками. У глибокій ємності шматочки фруктів посипати тростинним цукром і залишити на 10 хвилин.
3. На пергаменті розкачати охолоджене тісто діаметром 35 см і товщиною близько 5 мм, перенести його на деко. Фрукти розподілити на поверхні, залишаючи вільними 5 - 6 см від краю. З цієї частини тіста сформувати бортики, а поверхню галети змастити молоком і присипати цукром.
4. Випікати при початковій температурі 180 ° С - 20 -25 хвилин, далі, збільшивши температуру до 200 ° С - ще стільки ж часу, орієнтуючись на золотистий колір галети.