Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Галета зі свіжими фруктами

Галета зі свіжими фруктами
Галета зі свіжими фруктами

Складові

Вершкове масло
110 грам
Вода
70 грам
Персики
200 грам
Пшеничне борошно
200 грам
Сіль
1/4 чайної ложки
Сливи
250 грам
Тростинний цукор
100 грам
Цукор
30 грам
Яблука
150 грам

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Тростинний цукор Demerara
Тростинний цукор Demerara
Арт: 97004
В наявності
Все частіше на полицях наших магазинів можна зустріти цукор тростинний нерафінований, який став спра...
150.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Для приготування основи змішати сіль, 30 г цукру, борошно і порубане на невеликі шматочки охолоджене вершкове масло. За допомогою вилки подрібнити масу до дрібної крихти. Холодну воду додати поступово, кожен раз добре вимішуючи тісто. Отриманий еластичний напівфабрикат обернути харчовою плівкою і відправити в холодильну камеру на 30 хвилин.

2. Очищені від серцевини персики, сливи і яблука розрізати, найкраще часточками. У глибокій ємності шматочки фруктів посипати тростинним цукром і залишити на 10 хвилин.

3. На пергаменті розкачати охолоджене тісто діаметром 35 см і товщиною близько 5 мм, перенести його на деко. Фрукти розподілити на поверхні, залишаючи вільними 5 - 6 см від краю. З цієї частини тіста сформувати бортики, а поверхню галети змастити молоком і присипати цукром.

4. Випікати при початковій температурі 180 ° С - 20 -25 хвилин, далі, збільшивши температуру до 200 ° С - ще стільки ж часу, орієнтуючись на золотистий колір галети.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах