Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 175.00 грн
У продажу від: 50 грам
Сучасна кулінарія та харчова промисловість практично неможлива без використання сухих інгредієнтів і сумішей. Це пов'язано з тим, що подібні продукти зберігаються набагато довше, їх вартість нижче, а смак кінцевого продукту залишається на тому ж рівні. Термін придатності пастеризованого коров'ячого молока невеликий, тому в XIX столітті була розроблена технологія сушки нормалізованого молока. Молоко сухе знежирене - це порошок білого кольору з легким молочним ароматом і вершковим смаком, який має багато корисних властивостей і практично не відрізняється від свого рідкого побратима. Його активно застосовують в пекарській і кондитерській справі, змішуючи з водою.
Молоко сухе знежирене позбавлене здебільшого жирів (373 ккал на 100 грам), щоб продовжити термін зберігання цього інгредієнта і знизити калорійність кінцевого продукту. У кулінарії найчастіше використовують відновлене молоко сухе знежирене: на одну порцію порошку необхідно 3 порції теплої води, змішати і залишити настоятися на деякий час. Такий молочний напій використовують для приготування десертів, кремів, ірису, а особливо - в хлібобулочних виробах.
Купити молоко сухе знежирене в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Сучасна кулінарія та харчова промисловість практично неможлива без використання сухих інгредієнтів і сумішей. Це пов'язано з тим, що подібні продукти зберігаються набагато довше, їх вартість нижче, а смак кінцевого продукту залишається на тому ж рівні. Термін придатності пастеризованого коров'ячого молока невеликий, тому в XIX столітті була розроблена технологія сушки нормалізованого молока. Молоко сухе знежирене - це порошок білого кольору з легким молочним ароматом і вершковим смаком, який має багато корисних властивостей і практично не відрізняється від свого рідкого побратима. Його активно застосовують в пекарській і кондитерській справі, змішуючи з водою.
Молоко сухе знежирене позбавлене здебільшого жирів (373 ккал на 100 грам), щоб продовжити термін зберігання цього інгредієнта і знизити калорійність кінцевого продукту. У кулінарії найчастіше використовують відновлене молоко сухе знежирене: на одну порцію порошку необхідно 3 порції теплої води, змішати і залишити настоятися на деякий час. Такий молочний напій використовують для приготування десертів, кремів, ірису, а особливо - в хлібобулочних виробах.
Купити молоко сухе знежирене в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Сучасна кулінарія та харчова промисловість практично неможлива без використання сухих інгредієнтів і сумішей. Це пов'язано з тим, що подібні продукти зберігаються набагато довше, їх вартість нижче, а смак кінцевого продукту залишається на тому ж рівні. Термін придатності пастеризованого коров'ячого молока невеликий, тому в XIX столітті була розроблена технологія сушки нормалізованого молока. Молоко сухе знежирене - це порошок білого кольору з легким молочним ароматом і вершковим смаком, який має багато корисних властивостей і практично не відрізняється від свого рідкого побратима. Його активно застосовують в пекарській і кондитерській справі, змішуючи з водою.
Молоко сухе знежирене позбавлене здебільшого жирів (373 ккал на 100 грам), щоб продовжити термін зберігання цього інгредієнта і знизити калорійність кінцевого продукту. У кулінарії найчастіше використовують відновлене молоко сухе знежирене: на одну порцію порошку необхідно 3 порції теплої води, змішати і залишити настоятися на деякий час. Такий молочний напій використовують для приготування десертів, кремів, ірису, а особливо - в хлібобулочних виробах.
Купити молоко сухе знежирене в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Сучасна кулінарія та харчова промисловість практично неможлива без використання сухих інгредієнтів і сумішей. Це пов'язано з тим, що подібні продукти зберігаються набагато довше, їх вартість нижче, а смак кінцевого продукту залишається на тому ж рівні. Термін придатності пастеризованого коров'ячого молока невеликий, тому в XIX столітті була розроблена технологія сушки нормалізованого молока. Молоко сухе знежирене - це порошок білого кольору з легким молочним ароматом і вершковим смаком, який має багато корисних властивостей і практично не відрізняється від свого рідкого побратима. Його активно застосовують в пекарській і кондитерській справі, змішуючи з водою.
Молоко сухе знежирене позбавлене здебільшого жирів (373 ккал на 100 грам), щоб продовжити термін зберігання цього інгредієнта і знизити калорійність кінцевого продукту. У кулінарії найчастіше використовують відновлене молоко сухе знежирене: на одну порцію порошку необхідно 3 порції теплої води, змішати і залишити настоятися на деякий час. Такий молочний напій використовують для приготування десертів, кремів, ірису, а особливо - в хлібобулочних виробах.
Купити молоко сухе знежирене в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах