Приготування:
1. Розтопити кокосове масло, додати по одній столовій ложці кленового сиропу і цукрозамінника, 50 грамів мигдального борошна і всю кокосову стружку.
2. Зняти з вогню ємність і трохи остудити, додати сіль і білки від двох яєць, перемішати. У результаті повинна вийти досить клейка консистенція. Якщо маса суха, додати ще один білок.
3. Залити напівфабрикат у форму, розрівняти поверхню і помістити в духовку на 10 - 12 хвилин (при 175 градусах).
4. Тепер необхідно приготувати курд - густий лимонний крем. Для цього жовтки, що залишилися і яйця інтенсивно збити. Пухку масу змішати з рештою інгредієнтів і соком одного лимона. Збивати ще пару хвилин.
5. Отриманий крем вилити на випечену основу, легенько присипати кокосовим борошном і повернути в піч ще на 16 - 19 хвилин.
6. Готовність можна визначити по краях - вони повинні підрум'янитися, а серединка не повинна бути рідкою.