Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Яблучні тарталетки

Яблучні тарталетки
Яблучні тарталетки
Яблучні тарталетки
Яблучні тарталетки

Складові

Ванілін
5 грам
Вершковий сир
350 грам
Мигдальні пластівці
25 грам
Мигдальне борошно
90 грам
Пшеничне борошно
500 грам
Сіль
за смаком
Тростинний цукор
125 грам
Цукрова пудра
225 грам
Яблука
4 штуки (антоновські)
Яйце куряче
2 штуки

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванілін, 2 г
Ванілін, 2 г
Арт: 338001
В наявності
Ванілін «Аромат Люкс» – це концентрована кондитерська добавка у вигляді дрібнокристалічного порошку ...
3.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдальні пластівці
Мигдальні пластівці
Арт: 83001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.25кг
Мигдаль залишається одним з найулюбленіших горіхів більшості кондитерів та пекарів. Пелюстки у вигля...
530.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра, 350 г
Цукрова пудра, 350 г
Арт: 348003
В наявності
Цукрова пудра від ТМ «Ямуна» - незамінний кондитерський декор на кухні будь-якого кондитера - як поч...
30.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Тростинний цукор Demerara
Тростинний цукор Demerara
Арт: 97004
В наявності
Все частіше на полицях наших магазинів можна зустріти цукор тростинний нерафінований, який став спра...
150.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдальне борошно
Мигдальне борошно
Арт: 729001
В наявності
Мигдальне борошно являє собою порошок з вимоченого в воді, очищеного і ретельно просушеного мигдалю....
510.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Викласти в глибоку ємність 300 грам м'якого вершкового масла, 190 грам цукрової пудри, яйця, сіль, ванілін і борошно - мигдальне і пшеничне. Масу перемішати за допомогою міксера або вінчика. Отримане пісочне тісто загорнути в харчову плівку і залишити у холодильній камері на 1 годину.

2. Очищені від шкірки і серцевини антонівські яблука нарізати кубиками або великими слайсами. На сковороді розтопити столову ложку масла, до неї додати 4 столові ложки тростинного цукру і шматочки яблук. Акуратно помішуючи, підсмажити до золотистого кольору на середньому вогні (близько 5 хвилин).

3. Для приготування крамбла змішати по 25 грам цукрової пудри, мигдальних пластівців, коричневого цукру і нарізаного невеликими кубиками масла. Вручну інгредієнти акуратно перемішати до отримання розсипчастої, крихкої маси.

4. Із тіста сформувати круглі заготовки товщиною 3 мм і діаметром 20 см, використовуючи при цьому якомога менше борошна. Заповнити тістом охолоджені кулінарні кільця діаметром 17 - 18 мм. Розподілити заготовки щільно по формі, в тому числі і уздовж стінок, щоб вийшли тарталетки. Надлишки напівфабрикату прибрати, а заповнені кільця відправити в холодильник на 15 хвилин.

5. На тісто викласти яблука, розподіливши зверху крамбл, і відправити вироби в духову шафу, розігріту до 180 ° С. Для того щоб тарталетки підрум’янились, буде достатньо 30 - 40 хвилин в залежності від типу печі.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах