Приготування:
1. Викласти в глибоку ємність 300 грам м'якого вершкового масла, 190 грам цукрової пудри, яйця, сіль, ванілін і борошно - мигдальне і пшеничне. Масу перемішати за допомогою міксера або вінчика. Отримане пісочне тісто загорнути в харчову плівку і залишити у холодильній камері на 1 годину.
2. Очищені від шкірки і серцевини антонівські яблука нарізати кубиками або великими слайсами. На сковороді розтопити столову ложку масла, до неї додати 4 столові ложки тростинного цукру і шматочки яблук. Акуратно помішуючи, підсмажити до золотистого кольору на середньому вогні (близько 5 хвилин).
3. Для приготування крамбла змішати по 25 грам цукрової пудри, мигдальних пластівців, коричневого цукру і нарізаного невеликими кубиками масла. Вручну інгредієнти акуратно перемішати до отримання розсипчастої, крихкої маси.
4. Із тіста сформувати круглі заготовки товщиною 3 мм і діаметром 20 см, використовуючи при цьому якомога менше борошна. Заповнити тістом охолоджені кулінарні кільця діаметром 17 - 18 мм. Розподілити заготовки щільно по формі, в тому числі і уздовж стінок, щоб вийшли тарталетки. Надлишки напівфабрикату прибрати, а заповнені кільця відправити в холодильник на 15 хвилин.