Останнім часом нерафінована кокосова олія отримала небувалу популярність, і це не дивно, з огляду на...
310.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Приготування:
1. Кешью подрібнити в блендері.
2. Змішати тростинний цукор, кокосове і рисове борошно і сухий мелений імбир.
3. Кокосове масло розтопити і змішати з арахісовим.
4. Змішати всі інгредієнти, додаючи злегка теплу воду, поки тісто не досягне необхідної консистенції - не дуже сухе, але і не рідке, як сметана. Соду можна погасити соком лайма чи лимона.
5. Заготовки - кружечки, висотою до сантиметра, сформувати за допомогою столової ложки. Їх поверхню можна прикрасити за допомогою шматочків шоколаду або глазурі. У цьому випадку кількість цукру рекомендуємо скоротити.
6. При 180 градусах випічка займе п'ятнадцять хвилин.