Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пальмова олія

Арт: 703002
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Пальмова олія - самий споживаний рослинний жир в харчовий індустрії. Інгредієнт входить до складу вафель, кремів, печива і безлічі інших солодощів і не тільки. За рахунок низької окислюваності олії, продукти з його додаванням довше зберігають споживчі якості та не прогоркають.

Ціна за кг: 130.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
130.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Термін зберігання
18 місяців
Додаткові характеристики
температура плавлення, ºС
36-39

Рафінована пальмова олія має злегка жовтуватий відтінок і, перебуваючи при кімнатній температурі, легко кришиться під механічним впливом. Доставляється сировина з Індонезії в герметичній тарі, адже при високій температурі повітря, а саме починаючи з 36 градусів Цельсія, масло починає плавитися.

Використання пальмового масла як самостійного продукту можливо в вигляді фритюрного жиру, тобто для обсмажування харчових продуктів. Але найчастіше масло є одним з інгредієнтів таких сумішей, як спреди, соуси або шортенінги - кондитерські жири, які використовуються для виробництва випічки. На другому місці після харчової індустрії за кількістю споживаного пальмового масла знаходиться миловаріння. Рослинний жир використовується як в промислових масштабах, так і в домашніх цілях.

У магазині Пекар-Кондитер пальмову олію можна придбати в будь-якій кількості, починаючи від 50 грам.

Залиште відгук

Опис

Рафінована пальмова олія має злегка жовтуватий відтінок і, перебуваючи при кімнатній температурі, легко кришиться під механічним впливом. Доставляється сировина з Індонезії в герметичній тарі, адже при високій температурі повітря, а саме починаючи з 36 градусів Цельсія, масло починає плавитися.

Використання пальмового масла як самостійного продукту можливо в вигляді фритюрного жиру, тобто для обсмажування харчових продуктів. Але найчастіше масло є одним з інгредієнтів таких сумішей, як спреди, соуси або шортенінги - кондитерські жири, які використовуються для виробництва випічки. На другому місці після харчової індустрії за кількістю споживаного пальмового масла знаходиться миловаріння. Рослинний жир використовується як в промислових масштабах, так і в домашніх цілях.

У магазині Пекар-Кондитер пальмову олію можна придбати в будь-якій кількості, починаючи від 50 грам.

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Термін зберігання
18 місяців
Додаткові характеристики
температура плавлення, ºС
36-39

Рафінована пальмова олія має злегка жовтуватий відтінок і, перебуваючи при кімнатній температурі, легко кришиться під механічним впливом. Доставляється сировина з Індонезії в герметичній тарі, адже при високій температурі повітря, а саме починаючи з 36 градусів Цельсія, масло починає плавитися.

Використання пальмового масла як самостійного продукту можливо в вигляді фритюрного жиру, тобто для обсмажування харчових продуктів. Але найчастіше масло є одним з інгредієнтів таких сумішей, як спреди, соуси або шортенінги - кондитерські жири, які використовуються для виробництва випічки. На другому місці після харчової індустрії за кількістю споживаного пальмового масла знаходиться миловаріння. Рослинний жир використовується як в промислових масштабах, так і в домашніх цілях.

У магазині Пекар-Кондитер пальмову олію можна придбати в будь-якій кількості, починаючи від 50 грам.

Залиште відгук

Опис

Рафінована пальмова олія має злегка жовтуватий відтінок і, перебуваючи при кімнатній температурі, легко кришиться під механічним впливом. Доставляється сировина з Індонезії в герметичній тарі, адже при високій температурі повітря, а саме починаючи з 36 градусів Цельсія, масло починає плавитися.

Використання пальмового масла як самостійного продукту можливо в вигляді фритюрного жиру, тобто для обсмажування харчових продуктів. Але найчастіше масло є одним з інгредієнтів таких сумішей, як спреди, соуси або шортенінги - кондитерські жири, які використовуються для виробництва випічки. На другому місці після харчової індустрії за кількістю споживаного пальмового масла знаходиться миловаріння. Рослинний жир використовується як в промислових масштабах, так і в домашніх цілях.

У магазині Пекар-Кондитер пальмову олію можна придбати в будь-якій кількості, починаючи від 50 грам.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Пальмова олія
Пальмова олія
Арт: 703002
В наявності
Пальмова олія - самий споживаний рослинний жир в харчовий індустрії. Інгредієнт входить до складу ва...
130.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах