Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 130.00 грн
У продажу від: 50 грам
Рафінована пальмова олія має злегка жовтуватий відтінок і, перебуваючи при кімнатній температурі, легко кришиться під механічним впливом. Доставляється сировина з Індонезії в герметичній тарі, адже при високій температурі повітря, а саме починаючи з 36 градусів Цельсія, масло починає плавитися.
Використання пальмового масла як самостійного продукту можливо в вигляді фритюрного жиру, тобто для обсмажування харчових продуктів. Але найчастіше масло є одним з інгредієнтів таких сумішей, як спреди, соуси або шортенінги - кондитерські жири, які використовуються для виробництва випічки. На другому місці після харчової індустрії за кількістю споживаного пальмового масла знаходиться миловаріння. Рослинний жир використовується як в промислових масштабах, так і в домашніх цілях.
У магазині Пекар-Кондитер пальмову олію можна придбати в будь-якій кількості, починаючи від 50 грам.
Опис
Рафінована пальмова олія має злегка жовтуватий відтінок і, перебуваючи при кімнатній температурі, легко кришиться під механічним впливом. Доставляється сировина з Індонезії в герметичній тарі, адже при високій температурі повітря, а саме починаючи з 36 градусів Цельсія, масло починає плавитися.
Використання пальмового масла як самостійного продукту можливо в вигляді фритюрного жиру, тобто для обсмажування харчових продуктів. Але найчастіше масло є одним з інгредієнтів таких сумішей, як спреди, соуси або шортенінги - кондитерські жири, які використовуються для виробництва випічки. На другому місці після харчової індустрії за кількістю споживаного пальмового масла знаходиться миловаріння. Рослинний жир використовується як в промислових масштабах, так і в домашніх цілях.
У магазині Пекар-Кондитер пальмову олію можна придбати в будь-якій кількості, починаючи від 50 грам.
Рафінована пальмова олія має злегка жовтуватий відтінок і, перебуваючи при кімнатній температурі, легко кришиться під механічним впливом. Доставляється сировина з Індонезії в герметичній тарі, адже при високій температурі повітря, а саме починаючи з 36 градусів Цельсія, масло починає плавитися.
Використання пальмового масла як самостійного продукту можливо в вигляді фритюрного жиру, тобто для обсмажування харчових продуктів. Але найчастіше масло є одним з інгредієнтів таких сумішей, як спреди, соуси або шортенінги - кондитерські жири, які використовуються для виробництва випічки. На другому місці після харчової індустрії за кількістю споживаного пальмового масла знаходиться миловаріння. Рослинний жир використовується як в промислових масштабах, так і в домашніх цілях.
У магазині Пекар-Кондитер пальмову олію можна придбати в будь-якій кількості, починаючи від 50 грам.
Опис
Рафінована пальмова олія має злегка жовтуватий відтінок і, перебуваючи при кімнатній температурі, легко кришиться під механічним впливом. Доставляється сировина з Індонезії в герметичній тарі, адже при високій температурі повітря, а саме починаючи з 36 градусів Цельсія, масло починає плавитися.
Використання пальмового масла як самостійного продукту можливо в вигляді фритюрного жиру, тобто для обсмажування харчових продуктів. Але найчастіше масло є одним з інгредієнтів таких сумішей, як спреди, соуси або шортенінги - кондитерські жири, які використовуються для виробництва випічки. На другому місці після харчової індустрії за кількістю споживаного пальмового масла знаходиться миловаріння. Рослинний жир використовується як в промислових масштабах, так і в домашніх цілях.
У магазині Пекар-Кондитер пальмову олію можна придбати в будь-якій кількості, починаючи від 50 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах