Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 300.00 грн
У продажу від: 50 грам
Какао-порошок, алкалізований або натуральний, - інгредієнт, без якого не обійтися жодному кондитерові. Відмінні смакові якості дозволяють використовувати його для тіста, кремів, глазурі, напоїв, як присипки для цукерок і тістечок.
Продукт пройшов спеціальну обробку - алкалізацію, що дозволило поліпшити його органолептичні властивості. Частинки алкалізованого какао-порошку набагато краще розподіляються в об'ємі рідини, за рахунок цього він добре розчиняється в напоях, не утворюючи грудок. Найтонший помол дозволяє в повній мірі розкритися шоколадному смаку.
Продукція від іспанського виробника «Olam» відрізняється високою якістю, яке забезпечується безперервним контролем всіх технологічних операцій. В інтернет-магазин Пекар-Кондитер какао-порошок доставляється в крафтових мішках з поліетиленовим вкладишем, а для зручності наших покупців ми розфасовуємо інгредієнт в зручну упаковку з зіп-замком.
Опис
Какао-порошок, алкалізований або натуральний, - інгредієнт, без якого не обійтися жодному кондитерові. Відмінні смакові якості дозволяють використовувати його для тіста, кремів, глазурі, напоїв, як присипки для цукерок і тістечок.
Продукт пройшов спеціальну обробку - алкалізацію, що дозволило поліпшити його органолептичні властивості. Частинки алкалізованого какао-порошку набагато краще розподіляються в об'ємі рідини, за рахунок цього він добре розчиняється в напоях, не утворюючи грудок. Найтонший помол дозволяє в повній мірі розкритися шоколадному смаку.
Продукція від іспанського виробника «Olam» відрізняється високою якістю, яке забезпечується безперервним контролем всіх технологічних операцій. В інтернет-магазин Пекар-Кондитер какао-порошок доставляється в крафтових мішках з поліетиленовим вкладишем, а для зручності наших покупців ми розфасовуємо інгредієнт в зручну упаковку з зіп-замком.
Какао-порошок, алкалізований або натуральний, - інгредієнт, без якого не обійтися жодному кондитерові. Відмінні смакові якості дозволяють використовувати його для тіста, кремів, глазурі, напоїв, як присипки для цукерок і тістечок.
Продукт пройшов спеціальну обробку - алкалізацію, що дозволило поліпшити його органолептичні властивості. Частинки алкалізованого какао-порошку набагато краще розподіляються в об'ємі рідини, за рахунок цього він добре розчиняється в напоях, не утворюючи грудок. Найтонший помол дозволяє в повній мірі розкритися шоколадному смаку.
Продукція від іспанського виробника «Olam» відрізняється високою якістю, яке забезпечується безперервним контролем всіх технологічних операцій. В інтернет-магазин Пекар-Кондитер какао-порошок доставляється в крафтових мішках з поліетиленовим вкладишем, а для зручності наших покупців ми розфасовуємо інгредієнт в зручну упаковку з зіп-замком.
Опис
Какао-порошок, алкалізований або натуральний, - інгредієнт, без якого не обійтися жодному кондитерові. Відмінні смакові якості дозволяють використовувати його для тіста, кремів, глазурі, напоїв, як присипки для цукерок і тістечок.
Продукт пройшов спеціальну обробку - алкалізацію, що дозволило поліпшити його органолептичні властивості. Частинки алкалізованого какао-порошку набагато краще розподіляються в об'ємі рідини, за рахунок цього він добре розчиняється в напоях, не утворюючи грудок. Найтонший помол дозволяє в повній мірі розкритися шоколадному смаку.
Продукція від іспанського виробника «Olam» відрізняється високою якістю, яке забезпечується безперервним контролем всіх технологічних операцій. В інтернет-магазин Пекар-Кондитер какао-порошок доставляється в крафтових мішках з поліетиленовим вкладишем, а для зручності наших покупців ми розфасовуємо інгредієнт в зручну упаковку з зіп-замком.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах