Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г

Арт: 51001
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Сухі швидкодіючі дріжджі «Саф-ЛЕВЮР» французького виробництва реалізуються в зручній упаковці, яка містить 100 грам хлібопекарського інгредієнта. За рахунок високої активності цієї кількості гранульованих дріжджів вистачить в середньому на 10 кг борошна.

шт
Сумма:
40.00 грн
Фасування
упаковка
100 г
Виробник
Франція
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
43.0
жири, г
6.0
вуглеводи, г
40.0
енергетична цінність, ккал
385
Термін зберігання
24 місяці

Сухі швидкодіючі дріжджі досить часто використовуються в хлібопеченні у зв’язку зі зручністю їх зберігання, а також активністю інгредієнта. При цьому вироби виходять ніжними й ароматними, а сам процес приготування тіста не складе труднощів навіть для новачків.

Так як під час одного з технологічних процесів приготування, а саме сушки, відбувається деактивація дріжджів, перед використанням їх слід розчинити в невеликій кількості теплої води. Оптимальна температура - 38 ° С, а кількість води необхідно взяти з розрахунку 500 мл рідини на 100 грам сухого компонента. Дріжджова суспензія буде готова через 10 - 15 хвилин, при цьому помішувати її категорично не рекомендується.

За допомогою швидкодіючих дріжджів можна отримати об'ємні, крупнопористі вироби - булочки, бріоші, основи для пирогів і піци. Для того щоб не турбуватися про якість випічки, магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити дріжджі сухі швидкодіючі «Саф-ЛЕВЮР».


Залиште відгук

Опис

Сухі швидкодіючі дріжджі досить часто використовуються в хлібопеченні у зв’язку зі зручністю їх зберігання, а також активністю інгредієнта. При цьому вироби виходять ніжними й ароматними, а сам процес приготування тіста не складе труднощів навіть для новачків.

Так як під час одного з технологічних процесів приготування, а саме сушки, відбувається деактивація дріжджів, перед використанням їх слід розчинити в невеликій кількості теплої води. Оптимальна температура - 38 ° С, а кількість води необхідно взяти з розрахунку 500 мл рідини на 100 грам сухого компонента. Дріжджова суспензія буде готова через 10 - 15 хвилин, при цьому помішувати її категорично не рекомендується.

За допомогою швидкодіючих дріжджів можна отримати об'ємні, крупнопористі вироби - булочки, бріоші, основи для пирогів і піци. Для того щоб не турбуватися про якість випічки, магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити дріжджі сухі швидкодіючі «Саф-ЛЕВЮР».


Фасування
упаковка
100 г
Виробник
Франція
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
43.0
жири, г
6.0
вуглеводи, г
40.0
енергетична цінність, ккал
385
Термін зберігання
24 місяці

Сухі швидкодіючі дріжджі досить часто використовуються в хлібопеченні у зв’язку зі зручністю їх зберігання, а також активністю інгредієнта. При цьому вироби виходять ніжними й ароматними, а сам процес приготування тіста не складе труднощів навіть для новачків.

Так як під час одного з технологічних процесів приготування, а саме сушки, відбувається деактивація дріжджів, перед використанням їх слід розчинити в невеликій кількості теплої води. Оптимальна температура - 38 ° С, а кількість води необхідно взяти з розрахунку 500 мл рідини на 100 грам сухого компонента. Дріжджова суспензія буде готова через 10 - 15 хвилин, при цьому помішувати її категорично не рекомендується.

За допомогою швидкодіючих дріжджів можна отримати об'ємні, крупнопористі вироби - булочки, бріоші, основи для пирогів і піци. Для того щоб не турбуватися про якість випічки, магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити дріжджі сухі швидкодіючі «Саф-ЛЕВЮР».


Залиште відгук

Опис

Сухі швидкодіючі дріжджі досить часто використовуються в хлібопеченні у зв’язку зі зручністю їх зберігання, а також активністю інгредієнта. При цьому вироби виходять ніжними й ароматними, а сам процес приготування тіста не складе труднощів навіть для новачків.

Так як під час одного з технологічних процесів приготування, а саме сушки, відбувається деактивація дріжджів, перед використанням їх слід розчинити в невеликій кількості теплої води. Оптимальна температура - 38 ° С, а кількість води необхідно взяти з розрахунку 500 мл рідини на 100 грам сухого компонента. Дріжджова суспензія буде готова через 10 - 15 хвилин, при цьому помішувати її категорично не рекомендується.

За допомогою швидкодіючих дріжджів можна отримати об'ємні, крупнопористі вироби - булочки, бріоші, основи для пирогів і піци. Для того щоб не турбуватися про якість випічки, магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити дріжджі сухі швидкодіючі «Саф-ЛЕВЮР».


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г
Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г
Арт: 51001
Немає в наявності
Сухі швидкодіючі дріжджі «Саф-ЛЕВЮР» французького виробництва реалізуються в зручній упаковці, яка м...
40.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах