Кошик
Ваш кошик порожній!
Сухі швидкодіючі дріжджі досить часто використовуються в хлібопеченні у зв’язку зі зручністю їх зберігання, а також активністю інгредієнта. При цьому вироби виходять ніжними й ароматними, а сам процес приготування тіста не складе труднощів навіть для новачків.
Так як під час одного з технологічних процесів приготування, а саме сушки, відбувається деактивація дріжджів, перед використанням їх слід розчинити в невеликій кількості теплої води. Оптимальна температура - 38 ° С, а кількість води необхідно взяти з розрахунку 500 мл рідини на 100 грам сухого компонента. Дріжджова суспензія буде готова через 10 - 15 хвилин, при цьому помішувати її категорично не рекомендується.
За допомогою швидкодіючих дріжджів можна отримати об'ємні, крупнопористі вироби - булочки, бріоші, основи для пирогів і піци. Для того щоб не турбуватися про якість випічки, магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити дріжджі сухі швидкодіючі «Саф-ЛЕВЮР».
Опис
Сухі швидкодіючі дріжджі досить часто використовуються в хлібопеченні у зв’язку зі зручністю їх зберігання, а також активністю інгредієнта. При цьому вироби виходять ніжними й ароматними, а сам процес приготування тіста не складе труднощів навіть для новачків.
Так як під час одного з технологічних процесів приготування, а саме сушки, відбувається деактивація дріжджів, перед використанням їх слід розчинити в невеликій кількості теплої води. Оптимальна температура - 38 ° С, а кількість води необхідно взяти з розрахунку 500 мл рідини на 100 грам сухого компонента. Дріжджова суспензія буде готова через 10 - 15 хвилин, при цьому помішувати її категорично не рекомендується.
За допомогою швидкодіючих дріжджів можна отримати об'ємні, крупнопористі вироби - булочки, бріоші, основи для пирогів і піци. Для того щоб не турбуватися про якість випічки, магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити дріжджі сухі швидкодіючі «Саф-ЛЕВЮР».
Сухі швидкодіючі дріжджі досить часто використовуються в хлібопеченні у зв’язку зі зручністю їх зберігання, а також активністю інгредієнта. При цьому вироби виходять ніжними й ароматними, а сам процес приготування тіста не складе труднощів навіть для новачків.
Так як під час одного з технологічних процесів приготування, а саме сушки, відбувається деактивація дріжджів, перед використанням їх слід розчинити в невеликій кількості теплої води. Оптимальна температура - 38 ° С, а кількість води необхідно взяти з розрахунку 500 мл рідини на 100 грам сухого компонента. Дріжджова суспензія буде готова через 10 - 15 хвилин, при цьому помішувати її категорично не рекомендується.
За допомогою швидкодіючих дріжджів можна отримати об'ємні, крупнопористі вироби - булочки, бріоші, основи для пирогів і піци. Для того щоб не турбуватися про якість випічки, магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити дріжджі сухі швидкодіючі «Саф-ЛЕВЮР».
Опис
Сухі швидкодіючі дріжджі досить часто використовуються в хлібопеченні у зв’язку зі зручністю їх зберігання, а також активністю інгредієнта. При цьому вироби виходять ніжними й ароматними, а сам процес приготування тіста не складе труднощів навіть для новачків.
Так як під час одного з технологічних процесів приготування, а саме сушки, відбувається деактивація дріжджів, перед використанням їх слід розчинити в невеликій кількості теплої води. Оптимальна температура - 38 ° С, а кількість води необхідно взяти з розрахунку 500 мл рідини на 100 грам сухого компонента. Дріжджова суспензія буде готова через 10 - 15 хвилин, при цьому помішувати її категорично не рекомендується.
За допомогою швидкодіючих дріжджів можна отримати об'ємні, крупнопористі вироби - булочки, бріоші, основи для пирогів і піци. Для того щоб не турбуватися про якість випічки, магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити дріжджі сухі швидкодіючі «Саф-ЛЕВЮР».
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах