Ванільний екстракт
1 чайна ложка
Кокосове масло
2 столові ложки
Час приготування: 18 годин
Складність: легко
При замовленні товарів звертайте увагу на вагу
Купити в один клік
Кеш'ю
Кеш’ю - улюбленець кондитерів. Горіх добре поєднується з випічкою, шоколадом, молочними продуктами, ...
Молоко кокосове без цукру, 1 л
Арт: 84006
Немає в наявності
За допомогою такого відносно нового в наших широтах інгредієнта, як молоко кокосове, можна змінити с...
Кокосовий цукор 500 г
Арт: 697001
Немає в наявності
Цукор кокосовий - це коричневі крупиці, солодкі на смак, з карамельним післясмаком. Даний продукт ви...
Приготування:
1. Кешью замочити в холодній воді на 6 годин.
2. У блендері приготувати однорідну масу з горіхів, какао-порошку, кокосового молока, рідкого масла, цукру, екстракту ванілі і морської солі.
3. Напівфабрикат помістити в морозильну камеру до повного застигання, мінімум на 12 годин.
Какао-порошок за бажанням можна замінити на кероб - темний або світлий.