Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Великодні кейк-попси

Великодні кейк-попси
Великодні кейк-попси

Складові

Вершковий сир
175 грам
Згущене молоко
3 столові ложки
Какао-порошок
1 столова ложка
Пшеничне борошно
80 г
Цукор
75 г
Шоколад
для глазурування
Яйце куряче
2 штуки

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Какао-порошок алкалізований, Іспанія
Какао-порошок алкалізований, Іспанія
Арт: 43001
В наявності
Алкалізований какао-порошок, який володіє насиченим смаком, оцінять любителі гарячих шоколадних напо...
300.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Арт: 36007
Немає в наявності
У кондитерській справі просто не обійтися без пшеничного борошна високої якості. Особливо якщо це ст...
42.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Арт: 261005
Немає в наявності
Шоколад білий "Barry Callebaut" - це симфонія вершкового смаку з ніжною солодкістю і молочним присма...
500.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Фундук карамелізований
Фундук карамелізований
Арт: 114003
Немає в наявності
Фундук карамелізований від бельгійського виробника «Barry Callebaut» являє собою шматочки подрібнено...
685.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Яйця та цукор збити до збільшення маси в об'ємі. Окремо підготувати сухі компоненти - з'єднати і просіяти борошно, какао-порошок і сіль.

2. Обидві суміші з'єднати і перемішати до утворення однорідного тіста.

3. Тим часом підготувати роз'ємну форму і розігріти духовку до 180 °С. Випекти бісквіт (в залежності від діаметра форми - 30-35 хвилин).

4. Готовий виріб охолодити і розрізати на невеликі кубики. Потім остиглий бісквіт подрібнити в блендері до стану крихти. Сюди ж додати карамелізовані горіхи - фісташку або фундук.

5. Для крему з'єднати згущене молоко з вершковим сиром. На свій розсуд можна додати будь-який сироп або лікер.

6. Перемішати бісквітну крихту з отриманим кремом. Маса повинна добре піддаватися ліпленню і не розтікатися.

7. З напівфабрикату сформувати невеликі кульки або заготовки у вигляді яйця і відправити їх до холодильника на 10 хвилин. Кількість інгредієнтів розрахована на 15-20 кейк-попсів.

8. Для того щоб надійно зафіксувати десерти, необхідно розтопити невелика кількість шоколаду, який в подальшому знадобиться для глазурування. Кінчик палички занурити в розтоплену шоколадну масу і проколоти їм нижню частину кейк-попса. Потім знову охолодити вироби.

9. Для покриття десертів можна скористатися будь-яким видом шоколаду. Посипку ліпше нанести на ще незастиглий шар. Глазуровані кейк-попси необхідно підсушити. Для цього найкраще скористатися підставкою з пінопласту.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах