Приготування:
1. Яйця та цукор збити до збільшення маси в об'ємі. Окремо підготувати сухі компоненти - з'єднати і просіяти борошно, какао-порошок і сіль.
2. Обидві суміші з'єднати і перемішати до утворення однорідного тіста.
3. Тим часом підготувати роз'ємну форму і розігріти духовку до 180 °С. Випекти бісквіт (в залежності від діаметра форми - 30-35 хвилин).
4. Готовий виріб охолодити і розрізати на невеликі кубики. Потім остиглий бісквіт подрібнити в блендері до стану крихти. Сюди ж додати карамелізовані горіхи - фісташку або фундук.
5. Для крему з'єднати згущене молоко з вершковим сиром. На свій розсуд можна додати будь-який сироп або лікер.
6. Перемішати бісквітну крихту з отриманим кремом. Маса повинна добре піддаватися ліпленню і не розтікатися.
7. З напівфабрикату сформувати невеликі кульки або заготовки у вигляді яйця і відправити їх до холодильника на 10 хвилин. Кількість інгредієнтів розрахована на 15-20 кейк-попсів.
8. Для того щоб надійно зафіксувати десерти, необхідно розтопити невелика кількість шоколаду, який в подальшому знадобиться для глазурування. Кінчик палички занурити в розтоплену шоколадну масу і проколоти їм нижню частину кейк-попса. Потім знову охолодити вироби.
9. Для покриття десертів можна скористатися будь-яким видом шоколаду. Посипку ліпше нанести на ще незастиглий шар. Глазуровані кейк-попси необхідно підсушити. Для цього найкраще скористатися підставкою з пінопласту.