Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Патока крохмальна, 0.5 кг

Арт: 89002
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Патока крохмальна незамінна для таких кондитерських виробів як мармелад, зефір, пастила. Також, завдяки антикристалічним властивостями, може використовуватися для приготування джему та варення. У випічці патока застосовується не тільки у якості підсолоджувача. Введення її в тісто покращує зовнішній вигляд готової продукції.

шт
Сумма:
40.00 грн
Упаковка
пластикова ємність
500 г
Виробник
Україна
Термін зберігання
6 місяців

Патока, яку пропонує наш магазин, проводиться з кукурудзи шляхом неповного гідролізу крохмалю. Вона не має кольору, солодкувата на смак і по консистенції нагадує молодий мед. Тому в випічці ці інгредієнти часто взаємозамінні. Додавання патоки крохмальної в здобне печиво або пряники дозволить поліпшити їх органолептичні властивості, а також продовжить термін зберігання продукту.

Патока крохмальна, яку дуже часто називають глюкозним сиропом, надає випічці пишність, збільшує пористість і об'єм, робить м'якуш більш еластичним. Також збільшується активність дріжджів і поліпшується колір випічки. У виробах, для яких важливим є збереження м'якої структури (наприклад, ірис або пастила), цей інгредієнт сприяє збереженню пластичності маси.

Патока упакована в пластикові ємності вагою 500 грам. Зберігати продукт варто не більше 6 місяців, уникаючи переохолодження, адже це веде до кристалізації патоки.

Купити патоку крохмальну в зручній фасовці пропонує магазин Пекар-Кондитер.

Залиште відгук

Опис

Патока, яку пропонує наш магазин, проводиться з кукурудзи шляхом неповного гідролізу крохмалю. Вона не має кольору, солодкувата на смак і по консистенції нагадує молодий мед. Тому в випічці ці інгредієнти часто взаємозамінні. Додавання патоки крохмальної в здобне печиво або пряники дозволить поліпшити їх органолептичні властивості, а також продовжить термін зберігання продукту.

Патока крохмальна, яку дуже часто називають глюкозним сиропом, надає випічці пишність, збільшує пористість і об'єм, робить м'якуш більш еластичним. Також збільшується активність дріжджів і поліпшується колір випічки. У виробах, для яких важливим є збереження м'якої структури (наприклад, ірис або пастила), цей інгредієнт сприяє збереженню пластичності маси.

Патока упакована в пластикові ємності вагою 500 грам. Зберігати продукт варто не більше 6 місяців, уникаючи переохолодження, адже це веде до кристалізації патоки.

Купити патоку крохмальну в зручній фасовці пропонує магазин Пекар-Кондитер.

Упаковка
пластикова ємність
500 г
Виробник
Україна
Термін зберігання
6 місяців

Патока, яку пропонує наш магазин, проводиться з кукурудзи шляхом неповного гідролізу крохмалю. Вона не має кольору, солодкувата на смак і по консистенції нагадує молодий мед. Тому в випічці ці інгредієнти часто взаємозамінні. Додавання патоки крохмальної в здобне печиво або пряники дозволить поліпшити їх органолептичні властивості, а також продовжить термін зберігання продукту.

Патока крохмальна, яку дуже часто називають глюкозним сиропом, надає випічці пишність, збільшує пористість і об'єм, робить м'якуш більш еластичним. Також збільшується активність дріжджів і поліпшується колір випічки. У виробах, для яких важливим є збереження м'якої структури (наприклад, ірис або пастила), цей інгредієнт сприяє збереженню пластичності маси.

Патока упакована в пластикові ємності вагою 500 грам. Зберігати продукт варто не більше 6 місяців, уникаючи переохолодження, адже це веде до кристалізації патоки.

Купити патоку крохмальну в зручній фасовці пропонує магазин Пекар-Кондитер.

Залиште відгук

Опис

Патока, яку пропонує наш магазин, проводиться з кукурудзи шляхом неповного гідролізу крохмалю. Вона не має кольору, солодкувата на смак і по консистенції нагадує молодий мед. Тому в випічці ці інгредієнти часто взаємозамінні. Додавання патоки крохмальної в здобне печиво або пряники дозволить поліпшити їх органолептичні властивості, а також продовжить термін зберігання продукту.

Патока крохмальна, яку дуже часто називають глюкозним сиропом, надає випічці пишність, збільшує пористість і об'єм, робить м'якуш більш еластичним. Також збільшується активність дріжджів і поліпшується колір випічки. У виробах, для яких важливим є збереження м'якої структури (наприклад, ірис або пастила), цей інгредієнт сприяє збереженню пластичності маси.

Патока упакована в пластикові ємності вагою 500 грам. Зберігати продукт варто не більше 6 місяців, уникаючи переохолодження, адже це веде до кристалізації патоки.

Купити патоку крохмальну в зручній фасовці пропонує магазин Пекар-Кондитер.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Патока крохмальна, 0.5 кг
Патока крохмальна, 0.5 кг
Арт: 89002
В наявності
Патока крохмальна незамінна для таких кондитерських виробів як мармелад, зефір, пастила. Також, завд...
40.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах