Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Лавандовий шоколад

Лавандовий шоколад
Лавандовий шоколад

Складові

Ізюм
190 грам
Какао-порошок
3/4 склянки
Кокосове масло
1 склянка
Мигдаль
120 грам
Мигдальні пластівці
40 грам
Мигдальна олія
1/4 склянки
Сироп агави
3 столові ложки
Сушені квіти лаванди
1/4 склянки

Час приготування: 30 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Родзинки сині
Родзинки сині
Арт: 42004
Немає в наявності
Сині родзинки мають дуже своєрідний, насичений смак, що відрізняє його від інших видів сушеного вино...
300.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Какао-порошок алкалізований, Іспанія
Какао-порошок алкалізований, Іспанія
Арт: 43001
В наявності
Алкалізований какао-порошок, який володіє насиченим смаком, оцінять любителі гарячих шоколадних напо...
500.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдальні пластівці
Мигдальні пластівці
Арт: 83001
Залишилося 10 кг
Мигдаль залишається одним з найулюбленіших горіхів більшості кондитерів та пекарів. Пелюстки у вигля...
530.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдаль сирий
Мигдаль сирий
Арт: 83002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 0.50кг
Мигдаль володіє незвичайними смаковими якостями та особливим ароматом. Це дозволяє широко використов...
480.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Кокосова олія нерафінована Green Valley, 250 мл
Кокосова олія нерафінована Green Valley, 250 мл
Арт: 14021
Немає в наявності
Останнім часом нерафінована кокосова олія отримала небувалу популярність, і це не дивно, з огляду на...
310.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

1. У чаші блендера з'єднати сироп агави, кокосове масло і лавандові квіти. В однорідну масу додати масло мигдалю і какао-порошок.

2. Ізюм і мигдаль попередньо подрібнити, перемішати з шоколадною сумішшю.

3. Підготувати прямокутну форму, краще за все застелити її пергаментом. Напівфабрикат викласти і розрівняти, зверху декорувати мигдальними пластівцями.

4. Для застигання форму помістити в морозильну камеру, в середньому на 15 хвилин. Перед подачею розламати шоколад на шматочки.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах