Мигдальне молоко без цукру - здорова і смачна альтернатива продукту тваринного походження. Підійде д...
150.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Приготування:
1. Горіхи і фініки подрібнити: перші буде краще розмолоти в блендері, другі - порізати ножем на дрібні шматочки. Отриману суміш викласти і розподілити по формі діаметром 20 см, вистеленій фольгою.
2. У чашу блендера завантажити кокосове і мигдальне молоко, ванільний стручок, банани, какао-порошок, сироп сорго і лимонний сік. Збити інгредієнти, частину суміші відлити, трохи підігріти і розчинити в ній агар-агар (3 чайні ложки). Сюди додати залишок рідини і потримати 5 хвилин на середньому вогні.
3. Теплою сумішшю залити горіхове тісто у формі і відправити в холодильник мінімум на 2 години.
4. Для подачі рекомендуємо розтопити шоколад і посипати шматочок десерту мигдальними пелюстками.