Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Житньо-пшеничний хліб з кмином

Житньо-пшеничний хліб з кмином
Житньо-пшеничний хліб з кмином

Складові

Ізюм
250 грам
Житнє обдирне борошно
200 грам
Кмин
1 чайна ложка
Пшеничне борошно
300 грам
Сіль
10 грам
Сухі дріжджі
8 грам

Час приготування: 2 години 40 хвилин

Складність: складно

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г
Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г
Арт: 51001
Немає в наявності
Сухі швидкодіючі дріжджі «Саф-ЛЕВЮР» французького виробництва реалізуються в зручній упаковці, яка м...
40.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Родзинки темні, Узбекистан
Родзинки темні, Узбекистан
Арт: 42006
Немає в наявності
Родзинки знайшли своє застосування не тільки в випічці, а й у приготуванні мюслів, каш, плову і наві...
105.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кмин
Кмин
Арт: 349001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.39кг
Кмин - це багаторічна покривна рослина, сушені семена якої здавна застосовуються в кулінарії. Цій пр...
290.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. У глибокій ємності змішати сухі компоненти: два види борошна, сухі дріжджі, сіль. Додавши 350 мл води, замісити тісто.

2. В отриманий напівфабрикат ввести насіння кмину і родзинки, ретельно розподілити ці компоненти в масі тіста.

3. Для того, щоб готовий виріб був повітряним, необхідно виконати наступну процедуру: розтягнути грудку тіста, взяти за його дальній кінець і підняти масу в повітря. Нижній край злегка шльопнути об поверхню столу, а протилежний загнути нагору. Перевернути тісто і скласти навпіл. Не варто тісто бити або м'яти. Для найкращого ефекту тривалість цього етапу повинна становити 5-7 хвилин.

4. З отриманої грудки сформувати кулю і помістити в посипану борошном ємність. Посуд накрити і залишити в захищеному від протягів, теплому місці.

5. Через 1 годину, коли тісто досить підніметься, викласти його на поверхню, попередньо оброблену борошном. Довгим ножем (краще тупою його стороною) розділити напівфабрикат на дві частини, надати їм круглу форму і, накривши рушником, дати відлежатися десять хвилин.

6. Можливо приготувати вироби у формі батонів, для цього необхідно кінці прямокутного шматка тіста по черзі загнути до центру і притиснути пальцем. Потім скласти навпіл уздовж довшої сторони і «запечатати» шов.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах