Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Фокача з оливками і розмарином

Фокача з оливками і розмарином
Фокача з оливками і розмарином

Складові

Вода
2 склянки
Оливки
25 штук
Оливкова олія
3 столові ложки
Пшеничне борошно
4.5 склянки
Розмарин
за смаком
Сіль
2 чайні ложки
Сухі дріжджі
2 чайні ложки

Час приготування: 4 години

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г
Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г
Арт: 51001
В наявності
Сухі швидкодіючі дріжджі «Саф-ЛЕВЮР» французького виробництва реалізуються в зручній упаковці, яка м...
40.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розмарин
Розмарин
Арт: 300001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 7.07кг
Розмарин - рослина, чиє сушене листя володіє сильним і насиченим ароматом. Ця дивовижна спеція здатн...
200.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Сухі дріжджі залити двома склянками злегка підігрітої води і залишити на 10 хвилин для розчинення. Потім сюди ж додати сіль і борошно - 4 цілі склянки і одну чверть.

2. Тісто вимісити на присипаній робочій поверхні і сформувати з нього кулю. Стінки і дно ємності обробити маслом, помістити туди напівфабрикат і повернути так, щоб його поверхня теж змастилась, і накрити плівкою.

3. Через півтори години ще раз вимісити тісто, яке вже значно збільшилось в обсязі, і у вигляді кулі залишити під плівкою ще на 45 хвилин.

4. Випікати фокачу краще на змащеному оливковою олією деку. Коржик руками розподілити по формі, трохи не доходячи до країв. Після десятихвилинної розстойки змастити заготовку 2 столовими ложками олії, зверху прикрасити подрібненими оливками або маслинами і присипати розмарином. Після цього фокача повинна ще злегка підійти в теплому місці (25 хвилин буде достатньо).

5. Перед тим, як відправити корж в розігріту до 250 градусів духовку, пальцем зробити кілька проколів в тісті. Тривалість випічки становить 20 - 25 хвилин. Подавати італійський корж краще теплим.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах