Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пончики в шоколаді

Пончики в шоколаді
Пончики в шоколаді

Складові

Молоко
1 склянка
Пшеничне борошно
350 грам
Рослинна олія
2 склянки
Сіль
щіпка
Сухі дріжджі
10 грам
Цукор
3 столові ложки
Шоколад білий
100 грам
Шоколад чорний
100 грам
Яйце куряче
2 штуки

Час приготування: 2 години

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г
Сухі дріжджі сухі швидкодіючі Саф-Левюр, 100 г
Арт: 51001
В наявності
Сухі швидкодіючі дріжджі «Саф-ЛЕВЮР» французького виробництва реалізуються в зручній упаковці, яка м...
40.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Арт: 261005
Немає в наявності
Шоколад білий "Barry Callebaut" - це симфонія вершкового смаку з ніжною солодкістю і молочним присма...
500.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Молоко злегка підігріти, додати сухі дріжджі, цукор і сіль, перемішати інгредієнти.

2. Сюди ж розбити яйця і влити 2 столові ложки олії. Почати збивати масу віночком, потихеньку додаючи борошно. В результаті вийде досить липке тісто, яке не втрачає форму.

3. Ємність з напівфабрикатом поставити в тепле місце і почекати, поки тісто підніметься до країв.

4. У досить глибокому сотейнику розігріваємо рослинне масло, що залишилось. Вирізаємо пончики і обсмажуємо спочатку з одного боку, потім кілька секунд з іншого .

5. Самі заготовки виходять несолодкі, тому пончики, які охололи, обов'язково занурити в розтоплений шоколад.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах