Кошик
Ваш кошик порожній!
Тропічний плід, який часто називають горіхом, подарував кулінарам усього світу безліч неповторних інгредієнтів, серед яких цукор, масло, кокосове молоко і стружка. Макуха, що залишилась після виробництва даних продуктів, також знайшла застосування. Висушивши її і максимально подрібнивши, можна отримати кокосове борошно. Цей сипучий компонент можна сміливо додавати в кекси і печиво. При цьому найкраще поєднувати борошно кокоса з пшеничним в співвідношенні 1: 3 - в такому випадку тісто вийде еластичним і легким в обробці.
Борошно кокосове, яке пропонує наш інтернет-магазин, виробляють на Шрі-Ланці, а його розфасовка відбувається в Польщі. Варто відзначити зручну упаковку з зіп-локом, яка вміщує 250 грамів продукту і дозволить зберегти його свіжість, якщо інгредієнт був використаний частково.
Купити кокосове борошно просто, для цього необхідно всього лише залишити замовлення на сайті, а магазин Пекар-Кондитер організує швидку доставку або запропонує варіант самовивозу.
Опис
Тропічний плід, який часто називають горіхом, подарував кулінарам усього світу безліч неповторних інгредієнтів, серед яких цукор, масло, кокосове молоко і стружка. Макуха, що залишилась після виробництва даних продуктів, також знайшла застосування. Висушивши її і максимально подрібнивши, можна отримати кокосове борошно. Цей сипучий компонент можна сміливо додавати в кекси і печиво. При цьому найкраще поєднувати борошно кокоса з пшеничним в співвідношенні 1: 3 - в такому випадку тісто вийде еластичним і легким в обробці.
Борошно кокосове, яке пропонує наш інтернет-магазин, виробляють на Шрі-Ланці, а його розфасовка відбувається в Польщі. Варто відзначити зручну упаковку з зіп-локом, яка вміщує 250 грамів продукту і дозволить зберегти його свіжість, якщо інгредієнт був використаний частково.
Купити кокосове борошно просто, для цього необхідно всього лише залишити замовлення на сайті, а магазин Пекар-Кондитер організує швидку доставку або запропонує варіант самовивозу.
Тропічний плід, який часто називають горіхом, подарував кулінарам усього світу безліч неповторних інгредієнтів, серед яких цукор, масло, кокосове молоко і стружка. Макуха, що залишилась після виробництва даних продуктів, також знайшла застосування. Висушивши її і максимально подрібнивши, можна отримати кокосове борошно. Цей сипучий компонент можна сміливо додавати в кекси і печиво. При цьому найкраще поєднувати борошно кокоса з пшеничним в співвідношенні 1: 3 - в такому випадку тісто вийде еластичним і легким в обробці.
Борошно кокосове, яке пропонує наш інтернет-магазин, виробляють на Шрі-Ланці, а його розфасовка відбувається в Польщі. Варто відзначити зручну упаковку з зіп-локом, яка вміщує 250 грамів продукту і дозволить зберегти його свіжість, якщо інгредієнт був використаний частково.
Купити кокосове борошно просто, для цього необхідно всього лише залишити замовлення на сайті, а магазин Пекар-Кондитер організує швидку доставку або запропонує варіант самовивозу.
Опис
Тропічний плід, який часто називають горіхом, подарував кулінарам усього світу безліч неповторних інгредієнтів, серед яких цукор, масло, кокосове молоко і стружка. Макуха, що залишилась після виробництва даних продуктів, також знайшла застосування. Висушивши її і максимально подрібнивши, можна отримати кокосове борошно. Цей сипучий компонент можна сміливо додавати в кекси і печиво. При цьому найкраще поєднувати борошно кокоса з пшеничним в співвідношенні 1: 3 - в такому випадку тісто вийде еластичним і легким в обробці.
Борошно кокосове, яке пропонує наш інтернет-магазин, виробляють на Шрі-Ланці, а його розфасовка відбувається в Польщі. Варто відзначити зручну упаковку з зіп-локом, яка вміщує 250 грамів продукту і дозволить зберегти його свіжість, якщо інгредієнт був використаний частково.
Купити кокосове борошно просто, для цього необхідно всього лише залишити замовлення на сайті, а магазин Пекар-Кондитер організує швидку доставку або запропонує варіант самовивозу.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах