Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 220.00 грн
У продажу від: 50 грам
Стигла м'якоть кокосового горіха володіє вражаючим ароматом, який у багатьох викликає апетит. І для зручності застосування її в кулінарії та кондитерській справі була розроблена технологія переробки. М'якоть кокоса перемелюють, після чого сушать і гранулюють, отримуючи в результаті кокосову стружку. «Medium» - це гранули середнього і великого розміру з вмістом жиру 65%, які мають відмінний ароматом і смак кокоса, без солодкого присмаку. Магазин Пекар-Кондитер пропонує вам кокосову стружку «Medium» з Індонезії.
Кондитери з усього світу використовую ароматну м'якоть кокосового горіха в своїх кулінарних шедеврах. Кокосова стружка успішно застосовується для створення смачних кремових наповнювачів і начинок. Її додають до тіста для печива або бісквітів, щоб надати дивовижного запаху кокоса. Також кокосова стружка «Medium» використовується для посипки кексів, тортів, тістечок і цукерок. Крім відмінного аромату, десерту надають естетичного вигляду за допомогою меленої м'якоті кокоса. У магазині Пекар-Кондитер ви можете замовити кокосову стружку «Medium» від 50 грам з доставкою в будь-яку точку України і за найкращою ціною!
Опис
Стигла м'якоть кокосового горіха володіє вражаючим ароматом, який у багатьох викликає апетит. І для зручності застосування її в кулінарії та кондитерській справі була розроблена технологія переробки. М'якоть кокоса перемелюють, після чого сушать і гранулюють, отримуючи в результаті кокосову стружку. «Medium» - це гранули середнього і великого розміру з вмістом жиру 65%, які мають відмінний ароматом і смак кокоса, без солодкого присмаку. Магазин Пекар-Кондитер пропонує вам кокосову стружку «Medium» з Індонезії.
Кондитери з усього світу використовую ароматну м'якоть кокосового горіха в своїх кулінарних шедеврах. Кокосова стружка успішно застосовується для створення смачних кремових наповнювачів і начинок. Її додають до тіста для печива або бісквітів, щоб надати дивовижного запаху кокоса. Також кокосова стружка «Medium» використовується для посипки кексів, тортів, тістечок і цукерок. Крім відмінного аромату, десерту надають естетичного вигляду за допомогою меленої м'якоті кокоса. У магазині Пекар-Кондитер ви можете замовити кокосову стружку «Medium» від 50 грам з доставкою в будь-яку точку України і за найкращою ціною!
Стигла м'якоть кокосового горіха володіє вражаючим ароматом, який у багатьох викликає апетит. І для зручності застосування її в кулінарії та кондитерській справі була розроблена технологія переробки. М'якоть кокоса перемелюють, після чого сушать і гранулюють, отримуючи в результаті кокосову стружку. «Medium» - це гранули середнього і великого розміру з вмістом жиру 65%, які мають відмінний ароматом і смак кокоса, без солодкого присмаку. Магазин Пекар-Кондитер пропонує вам кокосову стружку «Medium» з Індонезії.
Кондитери з усього світу використовую ароматну м'якоть кокосового горіха в своїх кулінарних шедеврах. Кокосова стружка успішно застосовується для створення смачних кремових наповнювачів і начинок. Її додають до тіста для печива або бісквітів, щоб надати дивовижного запаху кокоса. Також кокосова стружка «Medium» використовується для посипки кексів, тортів, тістечок і цукерок. Крім відмінного аромату, десерту надають естетичного вигляду за допомогою меленої м'якоті кокоса. У магазині Пекар-Кондитер ви можете замовити кокосову стружку «Medium» від 50 грам з доставкою в будь-яку точку України і за найкращою ціною!
Опис
Стигла м'якоть кокосового горіха володіє вражаючим ароматом, який у багатьох викликає апетит. І для зручності застосування її в кулінарії та кондитерській справі була розроблена технологія переробки. М'якоть кокоса перемелюють, після чого сушать і гранулюють, отримуючи в результаті кокосову стружку. «Medium» - це гранули середнього і великого розміру з вмістом жиру 65%, які мають відмінний ароматом і смак кокоса, без солодкого присмаку. Магазин Пекар-Кондитер пропонує вам кокосову стружку «Medium» з Індонезії.
Кондитери з усього світу використовую ароматну м'якоть кокосового горіха в своїх кулінарних шедеврах. Кокосова стружка успішно застосовується для створення смачних кремових наповнювачів і начинок. Її додають до тіста для печива або бісквітів, щоб надати дивовижного запаху кокоса. Також кокосова стружка «Medium» використовується для посипки кексів, тортів, тістечок і цукерок. Крім відмінного аромату, десерту надають естетичного вигляду за допомогою меленої м'якоті кокоса. У магазині Пекар-Кондитер ви можете замовити кокосову стружку «Medium» від 50 грам з доставкою в будь-яку точку України і за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах