Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 19:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 19.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 19.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Хлібопекарські дріжджі Здоба пресовані ящик 2,7 кг

Арт: 794193
(0 відгуків)
Наявність: В наявності
шт
Сумма:
255.00 грн
Виробник
Україна
ХДЗ
Термін зберігання
35 діб
при температурі від 0 до +7 °С
Додаткові характеристики
Вага виробу
ящик 2,7 кг - 27 пачок по 100 г


Спеціальний осмотолерантний штам дріжджів.

 
Даний штам дріжджів найкраще адаптований до стресових умов. Використовується при виготовлені виробів з високим вмістом цукру та жиру (пасок, дріжджових кексів, здобних та листково-дріжджових виробів тощо).
Рекомендовано при виготовлені продукції з рецептурним вмістом цукру більше 15%.Призначені для технології шокового заморожування тістових напівфабрикатів (в першу чергу тих виробів, в яких рецептурна кількість цукру перевищує 5%).

Залежно від рецептури та технології, за якою виготовляється продукція, дозування* дріжджів складає 2-6% до кількості борошна.

Показники в день виготовлення:
 • Підйомна сила 32-36 хв.
 • Мальтазна активність менше 46 хв.
 • Кислотність 60 мл у перерахунку на оцтову кислоту
 • Вологість до 69%
 • Склад: дріжджі-сахароміцети

Зберігати при температурі від 0°С до +7°С, оптимальна температура зберігання від 0°С до +4°С.
Термін зберігання: 35 діб з дня виготовлення.

* - Норма закладки дріжджів залежить від рецептури і способу приготування тіста.

Залиште відгук

Опис


Спеціальний осмотолерантний штам дріжджів.

 
Даний штам дріжджів найкраще адаптований до стресових умов. Використовується при виготовлені виробів з високим вмістом цукру та жиру (пасок, дріжджових кексів, здобних та листково-дріжджових виробів тощо).
Рекомендовано при виготовлені продукції з рецептурним вмістом цукру більше 15%.Призначені для технології шокового заморожування тістових напівфабрикатів (в першу чергу тих виробів, в яких рецептурна кількість цукру перевищує 5%).

Залежно від рецептури та технології, за якою виготовляється продукція, дозування* дріжджів складає 2-6% до кількості борошна.

Показники в день виготовлення:
 • Підйомна сила 32-36 хв.
 • Мальтазна активність менше 46 хв.
 • Кислотність 60 мл у перерахунку на оцтову кислоту
 • Вологість до 69%
 • Склад: дріжджі-сахароміцети

Зберігати при температурі від 0°С до +7°С, оптимальна температура зберігання від 0°С до +4°С.
Термін зберігання: 35 діб з дня виготовлення.

* - Норма закладки дріжджів залежить від рецептури і способу приготування тіста.

Виробник
Україна
ХДЗ
Термін зберігання
35 діб
при температурі від 0 до +7 °С
Додаткові характеристики
Вага виробу
ящик 2,7 кг - 27 пачок по 100 г


Спеціальний осмотолерантний штам дріжджів.

 
Даний штам дріжджів найкраще адаптований до стресових умов. Використовується при виготовлені виробів з високим вмістом цукру та жиру (пасок, дріжджових кексів, здобних та листково-дріжджових виробів тощо).
Рекомендовано при виготовлені продукції з рецептурним вмістом цукру більше 15%.Призначені для технології шокового заморожування тістових напівфабрикатів (в першу чергу тих виробів, в яких рецептурна кількість цукру перевищує 5%).

Залежно від рецептури та технології, за якою виготовляється продукція, дозування* дріжджів складає 2-6% до кількості борошна.

Показники в день виготовлення:
 • Підйомна сила 32-36 хв.
 • Мальтазна активність менше 46 хв.
 • Кислотність 60 мл у перерахунку на оцтову кислоту
 • Вологість до 69%
 • Склад: дріжджі-сахароміцети

Зберігати при температурі від 0°С до +7°С, оптимальна температура зберігання від 0°С до +4°С.
Термін зберігання: 35 діб з дня виготовлення.

* - Норма закладки дріжджів залежить від рецептури і способу приготування тіста.

Залиште відгук

Опис


Спеціальний осмотолерантний штам дріжджів.

 
Даний штам дріжджів найкраще адаптований до стресових умов. Використовується при виготовлені виробів з високим вмістом цукру та жиру (пасок, дріжджових кексів, здобних та листково-дріжджових виробів тощо).
Рекомендовано при виготовлені продукції з рецептурним вмістом цукру більше 15%.Призначені для технології шокового заморожування тістових напівфабрикатів (в першу чергу тих виробів, в яких рецептурна кількість цукру перевищує 5%).

Залежно від рецептури та технології, за якою виготовляється продукція, дозування* дріжджів складає 2-6% до кількості борошна.

Показники в день виготовлення:
 • Підйомна сила 32-36 хв.
 • Мальтазна активність менше 46 хв.
 • Кислотність 60 мл у перерахунку на оцтову кислоту
 • Вологість до 69%
 • Склад: дріжджі-сахароміцети

Зберігати при температурі від 0°С до +7°С, оптимальна температура зберігання від 0°С до +4°С.
Термін зберігання: 35 діб з дня виготовлення.

* - Норма закладки дріжджів залежить від рецептури і способу приготування тіста.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Жиророзчинний барвник Морська хвиля (бірюзовий), 5 г
Жиророзчинний барвник Морська хвиля (бірюзовий), 5 г
Арт: 1113012
В наявності
Жиророзчинний барвник Slado відноситься до сухих харчових барвників. Він прекрасно підходить для роб...
45.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розсувна квадратна форма для випічки (3 шт), EMPIRE
Розсувна квадратна форма для випічки (3 шт), EMPIRE
Арт: 361023
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.00шт
Набір з трьох роз'ємних антипригарних форм, квадратного типу. Розміри: форма №1 - 280 х 280 мм, висо...
530.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Наповнювач "Вершки-Лимон" з лимоном та цедрою 1 кг
Наповнювач "Вершки-Лимон" з лимоном та цедрою 1 кг
Арт: 683006
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 2.00шт
"Вершки-Кокос" - це кондитерський термостабільний наповнювач із лимоном та цедрою. Він чудово підход...
85.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кондитерський наповнювач "Бейліс", ящик 10 кг
Кондитерський наповнювач "Бейліс", ящик 10 кг
Арт: 794190
В наявності
Цей кондитерський наповнювач допоможе вам приготувати булочки, мафіни, рулети або листкові вироби зі...
550.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Суміш для маффінів 100% Rich Berry 1 кг, Золота миля
Суміш для маффінів 100% Rich Berry 1 кг, Золота миля
Арт: 726002
В наявності
Суміш суха «Мафін Rich Berry» - це готовий концентрат для виготовлення широкого асортименту продукці...
95.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Коробка для торта з віконцем крафтова, 300x300x250 мм
Коробка для торта з віконцем крафтова, 300x300x250 мм
Арт: 291049
В наявності
Коробка для торта з віконцем крафтова – перевірений та широко використаний метод кондитерської упако...
35.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Ароматизатор пищевой Варене згущене молоко Destilla, 20 г
Ароматизатор пищевой Варене згущене молоко Destilla, 20 г
Арт: 271015
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 4.00шт
Ароматизатор «Варене згущене молоко» чудово підійде для довершення саку і аромату десертів, випічки,...
55.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Суміш для маффінів 100% Yummy-Yummy 1 кг, Золота миля
Суміш для маффінів 100% Yummy-Yummy 1 кг, Золота миля
Арт: 726003
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 5.00шт
Суміш для випікання маффінів «Yummy-Yummy» – це готовий концентрат для виготовлення широкого асортим...
90.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Жиророзчинний барвник Чорна смородина (фіолетовий), 5 г
Жиророзчинний барвник Чорна смородина (фіолетовий), 5 г
Арт: 1113011
В наявності
Жиророзчинний барвник Slado відноситься до сухих харчових барвників. Він прекрасно підходить для роб...
45.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Коробка для кексів, мафінів, капкейків біла на 4 шт.
Коробка для кексів, мафінів, капкейків біла на 4 шт.
Арт: 291004
В наявності
Біла картонна коробка з прозорим віконцем призначена для зберігання і перевезення кексів, мафінів і ...
18.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Закваска для хліба житня суха R5200, Dr. Suwelack, 250 г
Закваска для хліба житня суха R5200, Dr. Suwelack, 250 г
Арт: 882004
В наявності
Закваска для хліба житня суха застосовується в пекарському виробництві і для домашньої випічки. З її...
70.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Поворотний столик для торта
Поворотний столик для торта
Арт: ЕМ-8927
В наявності
Якщо ви звикли часто радувати своїх рідних домашньою випічкою, підставка для роботи з тортом неодмін...
300.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Гель кондитерський нейтральний гарячого нанесення, 500 г
Гель кондитерський нейтральний гарячого нанесення, 500 г
Арт: 64004
Немає в наявності
Для глазурування фруктових та ягідних тістечок, виробів із листкового тіста і тортів більшість майст...
35.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах