Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Солод житній білий неферментований

Арт: 103001
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

У домашній випічці солод житній білий грає роль натурального поліпшувача. Завдяки додаванню цього інгредієнта, підвищується газоутворююча здатність тіста, що сприяє збільшенню об'єму хліба в порівнянні з виробами без солоду. М'якуш такої випічки має рівномірну пористість.

Ціна за кг: 90.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
90.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Термін зберігання
12 місяців

Для отримання солоду житнє зерно спочатку пророщується, висушується, а потім дробиться для отримання більш дрібної фракції. Пророщені злаки містять в кілька разів більше поживних речовин, якими так багатий солод. Для їх збереження в кінцевому продукті сушку проводять при низьких показниках температури і тиску.

Солод житній білий є джерелом вітамінів, ферментів, а також цукрів, що впливають на швидкість бродіння. Його дозування в кількості від 0.5 до 3% від маси борошна дозволяє поліпшити такі реологічні властивості тіста, як розтяжність і еластичність. Житній неферментований солод часто вноситься на стадії приготування заварки для її оцукрювання (наприклад, при виготовленні такого сорту хліба, як ризький). А також використовується для переробки борошна з низькою здатністю до газоутворення.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна купити солод житній неферментований за вигідною ціною і без мінімальної суми замовлення.

Залиште відгук

Опис

Для отримання солоду житнє зерно спочатку пророщується, висушується, а потім дробиться для отримання більш дрібної фракції. Пророщені злаки містять в кілька разів більше поживних речовин, якими так багатий солод. Для їх збереження в кінцевому продукті сушку проводять при низьких показниках температури і тиску.

Солод житній білий є джерелом вітамінів, ферментів, а також цукрів, що впливають на швидкість бродіння. Його дозування в кількості від 0.5 до 3% від маси борошна дозволяє поліпшити такі реологічні властивості тіста, як розтяжність і еластичність. Житній неферментований солод часто вноситься на стадії приготування заварки для її оцукрювання (наприклад, при виготовленні такого сорту хліба, як ризький). А також використовується для переробки борошна з низькою здатністю до газоутворення.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна купити солод житній неферментований за вигідною ціною і без мінімальної суми замовлення.

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Термін зберігання
12 місяців

Для отримання солоду житнє зерно спочатку пророщується, висушується, а потім дробиться для отримання більш дрібної фракції. Пророщені злаки містять в кілька разів більше поживних речовин, якими так багатий солод. Для їх збереження в кінцевому продукті сушку проводять при низьких показниках температури і тиску.

Солод житній білий є джерелом вітамінів, ферментів, а також цукрів, що впливають на швидкість бродіння. Його дозування в кількості від 0.5 до 3% від маси борошна дозволяє поліпшити такі реологічні властивості тіста, як розтяжність і еластичність. Житній неферментований солод часто вноситься на стадії приготування заварки для її оцукрювання (наприклад, при виготовленні такого сорту хліба, як ризький). А також використовується для переробки борошна з низькою здатністю до газоутворення.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна купити солод житній неферментований за вигідною ціною і без мінімальної суми замовлення.

Залиште відгук

Опис

Для отримання солоду житнє зерно спочатку пророщується, висушується, а потім дробиться для отримання більш дрібної фракції. Пророщені злаки містять в кілька разів більше поживних речовин, якими так багатий солод. Для їх збереження в кінцевому продукті сушку проводять при низьких показниках температури і тиску.

Солод житній білий є джерелом вітамінів, ферментів, а також цукрів, що впливають на швидкість бродіння. Його дозування в кількості від 0.5 до 3% від маси борошна дозволяє поліпшити такі реологічні властивості тіста, як розтяжність і еластичність. Житній неферментований солод часто вноситься на стадії приготування заварки для її оцукрювання (наприклад, при виготовленні такого сорту хліба, як ризький). А також використовується для переробки борошна з низькою здатністю до газоутворення.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна купити солод житній неферментований за вигідною ціною і без мінімальної суми замовлення.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Солод житній білий неферментований
Солод житній білий неферментований
Арт: 103001
В наявності
У домашній випічці солод житній білий грає роль натурального поліпшувача. Завдяки додаванню цього ін...
90.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах