Кошик
Ваш кошик порожній!
У домашній випічці солод житній білий грає роль натурального поліпшувача. Завдяки додаванню цього інгредієнта, підвищується газоутворююча здатність тіста, що сприяє збільшенню об'єму хліба в порівнянні з виробами без солоду. М'якуш такої випічки має рівномірну пористість.
Ціна за кг: 90.00 грн
У продажу від: 50 грам
Для отримання солоду житнє зерно спочатку пророщується, висушується, а потім дробиться для отримання більш дрібної фракції. Пророщені злаки містять в кілька разів більше поживних речовин, якими так багатий солод. Для їх збереження в кінцевому продукті сушку проводять при низьких показниках температури і тиску.
Солод житній білий є джерелом вітамінів, ферментів, а також цукрів, що впливають на швидкість бродіння. Його дозування в кількості від 0.5 до 3% від маси борошна дозволяє поліпшити такі реологічні властивості тіста, як розтяжність і еластичність. Житній неферментований солод часто вноситься на стадії приготування заварки для її оцукрювання (наприклад, при виготовленні такого сорту хліба, як ризький). А також використовується для переробки борошна з низькою здатністю до газоутворення.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна купити солод житній неферментований за вигідною ціною і без мінімальної суми замовлення.
Опис
Для отримання солоду житнє зерно спочатку пророщується, висушується, а потім дробиться для отримання більш дрібної фракції. Пророщені злаки містять в кілька разів більше поживних речовин, якими так багатий солод. Для їх збереження в кінцевому продукті сушку проводять при низьких показниках температури і тиску.
Солод житній білий є джерелом вітамінів, ферментів, а також цукрів, що впливають на швидкість бродіння. Його дозування в кількості від 0.5 до 3% від маси борошна дозволяє поліпшити такі реологічні властивості тіста, як розтяжність і еластичність. Житній неферментований солод часто вноситься на стадії приготування заварки для її оцукрювання (наприклад, при виготовленні такого сорту хліба, як ризький). А також використовується для переробки борошна з низькою здатністю до газоутворення.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна купити солод житній неферментований за вигідною ціною і без мінімальної суми замовлення.
Для отримання солоду житнє зерно спочатку пророщується, висушується, а потім дробиться для отримання більш дрібної фракції. Пророщені злаки містять в кілька разів більше поживних речовин, якими так багатий солод. Для їх збереження в кінцевому продукті сушку проводять при низьких показниках температури і тиску.
Солод житній білий є джерелом вітамінів, ферментів, а також цукрів, що впливають на швидкість бродіння. Його дозування в кількості від 0.5 до 3% від маси борошна дозволяє поліпшити такі реологічні властивості тіста, як розтяжність і еластичність. Житній неферментований солод часто вноситься на стадії приготування заварки для її оцукрювання (наприклад, при виготовленні такого сорту хліба, як ризький). А також використовується для переробки борошна з низькою здатністю до газоутворення.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна купити солод житній неферментований за вигідною ціною і без мінімальної суми замовлення.
Опис
Для отримання солоду житнє зерно спочатку пророщується, висушується, а потім дробиться для отримання більш дрібної фракції. Пророщені злаки містять в кілька разів більше поживних речовин, якими так багатий солод. Для їх збереження в кінцевому продукті сушку проводять при низьких показниках температури і тиску.
Солод житній білий є джерелом вітамінів, ферментів, а також цукрів, що впливають на швидкість бродіння. Його дозування в кількості від 0.5 до 3% від маси борошна дозволяє поліпшити такі реологічні властивості тіста, як розтяжність і еластичність. Житній неферментований солод часто вноситься на стадії приготування заварки для її оцукрювання (наприклад, при виготовленні такого сорту хліба, як ризький). А також використовується для переробки борошна з низькою здатністю до газоутворення.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна купити солод житній неферментований за вигідною ціною і без мінімальної суми замовлення.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах