Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Вершки сухі для збивання

Арт: 702001
(4 відкликання)
Наявність: Залишилося 10 кг

Вершки сухі призначені спеціально для збивання і отримання ніжного крему, наповнювача або прошарку для кондитерських виробів. Для розведення сухої суміші можна скористатися як водою, так і сметаною або молоком. При інтенсивному збиванні вершки збільшуються в об’ємі до трьох-чотирьох разів.

Ціна за кг: 250.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
250.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
3.27
жири, г
23.38
вуглеводи, г
71.97
енергетична цінність, ккал
510.4
Термін зберігання
6 місяців
Додаткові характеристики
Склад
цукор, емульгатор, сироватка молочна суха, загущувач, стабілізатор, ароматизатор "Ваніль-вершки"

Завдяки продуманому складу кондитерський інгредієнт наділений чудовою здатністю до збивання. Пишна, еластична, а головне, стабільна маса ідеально підходить для прошарки або оформлення тортів і тістечок.

На 300 грам сухих вершків знадобиться 600 - 700 грам молока, води, кефіру або сметани, які бажано охолодити до 2 - 15 ˚С. Це забезпечить необхідну консистенцію, стійку до розшарування.

Для того щоб урізноманітнити крем, суху суміш можна розбавити какао-порошком або використовувати замість води холодну каву. До приготованих вершків сміливо можна додати подрібнені горіхи або шоколад.

Сухі вершки, на відміну від свіжих, мають тривалий термін зберігання, відрізняються економною витратою і доступною ціною. Купити крем-вершки в магазині Пекар-Кондитер можна в зручній кількості без мінімальної суми замовлення.


Залиште відгук

Опис

Завдяки продуманому складу кондитерський інгредієнт наділений чудовою здатністю до збивання. Пишна, еластична, а головне, стабільна маса ідеально підходить для прошарки або оформлення тортів і тістечок.

На 300 грам сухих вершків знадобиться 600 - 700 грам молока, води, кефіру або сметани, які бажано охолодити до 2 - 15 ˚С. Це забезпечить необхідну консистенцію, стійку до розшарування.

Для того щоб урізноманітнити крем, суху суміш можна розбавити какао-порошком або використовувати замість води холодну каву. До приготованих вершків сміливо можна додати подрібнені горіхи або шоколад.

Сухі вершки, на відміну від свіжих, мають тривалий термін зберігання, відрізняються економною витратою і доступною ціною. Купити крем-вершки в магазині Пекар-Кондитер можна в зручній кількості без мінімальної суми замовлення.


Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
3.27
жири, г
23.38
вуглеводи, г
71.97
енергетична цінність, ккал
510.4
Термін зберігання
6 місяців
Додаткові характеристики
Склад
цукор, емульгатор, сироватка молочна суха, загущувач, стабілізатор, ароматизатор "Ваніль-вершки"

Завдяки продуманому складу кондитерський інгредієнт наділений чудовою здатністю до збивання. Пишна, еластична, а головне, стабільна маса ідеально підходить для прошарки або оформлення тортів і тістечок.

На 300 грам сухих вершків знадобиться 600 - 700 грам молока, води, кефіру або сметани, які бажано охолодити до 2 - 15 ˚С. Це забезпечить необхідну консистенцію, стійку до розшарування.

Для того щоб урізноманітнити крем, суху суміш можна розбавити какао-порошком або використовувати замість води холодну каву. До приготованих вершків сміливо можна додати подрібнені горіхи або шоколад.

Сухі вершки, на відміну від свіжих, мають тривалий термін зберігання, відрізняються економною витратою і доступною ціною. Купити крем-вершки в магазині Пекар-Кондитер можна в зручній кількості без мінімальної суми замовлення.


Залиште відгук

Опис

Завдяки продуманому складу кондитерський інгредієнт наділений чудовою здатністю до збивання. Пишна, еластична, а головне, стабільна маса ідеально підходить для прошарки або оформлення тортів і тістечок.

На 300 грам сухих вершків знадобиться 600 - 700 грам молока, води, кефіру або сметани, які бажано охолодити до 2 - 15 ˚С. Це забезпечить необхідну консистенцію, стійку до розшарування.

Для того щоб урізноманітнити крем, суху суміш можна розбавити какао-порошком або використовувати замість води холодну каву. До приготованих вершків сміливо можна додати подрібнені горіхи або шоколад.

Сухі вершки, на відміну від свіжих, мають тривалий термін зберігання, відрізняються економною витратою і доступною ціною. Купити крем-вершки в магазині Пекар-Кондитер можна в зручній кількості без мінімальної суми замовлення.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Вершки сухі для збивання
Вершки сухі для збивання
Арт: 702001
Залишилося 10 кг
Вершки сухі призначені спеціально для збивання і отримання ніжного крему, наповнювача або прошарку д...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах