Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Шоколад зі смаком лимона Barry Callebaut

Арт: 261009
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Отримати солодощі незвичайного зеленуватого кольору допоможе шоколад «Lemon» від торгової марки «Barry Callebaut». Наявність у його складі сухого молока забезпечує інгредієнту ніжний смак, а натуральний ароматизатор надає свіжі цитрусові нотки. Калети шоколаду зі смаком лимона легко плавляться і підійдуть для глазурування.

Ціна за кг: 645.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
64.50 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Бельгія
Barry Callebaut
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
5.1
жири, г
34.0
вуглеводи, г
59.0
енергетична цінність, ккал
559
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
цукор 51%, какао-масло 27.5%, молоко сухе знежирене 20%, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ароматизатор "Лимон" та "Ваніль", барвники Е132, Е100

Високоякісний бельгійський шоколад зі смаком лимона підходить для безлічі кондитерських виробів. В першу чергу, інгредієнт використовується у якості покриття для випічки, цукерок або мусових десертів. Перед глазуруванням калети шоколаду потребують термічної обробки. У рідкому вигляді лимонний шоколад застосовують для відливу елементів декору. Поверхню фігурок, плиток і цукерок нерідко додатково прикрашають малюнком за допомогою спеціального трансферу. Збільшення текучості за рахунок внесення до 10% какао-масла в розтоплений шоколад дозволить також використовувати його для фонтанів.

На сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер представлені какао-продукти від ТМ «Barry Callebaut», як класичні, так і з оригінальними ароматичними добавками. Купити шоколад зі смаком лимона у нас можна від 50 грам.


Залиште відгук

Опис

Високоякісний бельгійський шоколад зі смаком лимона підходить для безлічі кондитерських виробів. В першу чергу, інгредієнт використовується у якості покриття для випічки, цукерок або мусових десертів. Перед глазуруванням калети шоколаду потребують термічної обробки. У рідкому вигляді лимонний шоколад застосовують для відливу елементів декору. Поверхню фігурок, плиток і цукерок нерідко додатково прикрашають малюнком за допомогою спеціального трансферу. Збільшення текучості за рахунок внесення до 10% какао-масла в розтоплений шоколад дозволить також використовувати його для фонтанів.

На сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер представлені какао-продукти від ТМ «Barry Callebaut», як класичні, так і з оригінальними ароматичними добавками. Купити шоколад зі смаком лимона у нас можна від 50 грам.


Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Бельгія
Barry Callebaut
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
5.1
жири, г
34.0
вуглеводи, г
59.0
енергетична цінність, ккал
559
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
цукор 51%, какао-масло 27.5%, молоко сухе знежирене 20%, емульгатор соєвий лецитин, натуральний ароматизатор "Лимон" та "Ваніль", барвники Е132, Е100

Високоякісний бельгійський шоколад зі смаком лимона підходить для безлічі кондитерських виробів. В першу чергу, інгредієнт використовується у якості покриття для випічки, цукерок або мусових десертів. Перед глазуруванням калети шоколаду потребують термічної обробки. У рідкому вигляді лимонний шоколад застосовують для відливу елементів декору. Поверхню фігурок, плиток і цукерок нерідко додатково прикрашають малюнком за допомогою спеціального трансферу. Збільшення текучості за рахунок внесення до 10% какао-масла в розтоплений шоколад дозволить також використовувати його для фонтанів.

На сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер представлені какао-продукти від ТМ «Barry Callebaut», як класичні, так і з оригінальними ароматичними добавками. Купити шоколад зі смаком лимона у нас можна від 50 грам.


Залиште відгук

Опис

Високоякісний бельгійський шоколад зі смаком лимона підходить для безлічі кондитерських виробів. В першу чергу, інгредієнт використовується у якості покриття для випічки, цукерок або мусових десертів. Перед глазуруванням калети шоколаду потребують термічної обробки. У рідкому вигляді лимонний шоколад застосовують для відливу елементів декору. Поверхню фігурок, плиток і цукерок нерідко додатково прикрашають малюнком за допомогою спеціального трансферу. Збільшення текучості за рахунок внесення до 10% какао-масла в розтоплений шоколад дозволить також використовувати його для фонтанів.

На сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер представлені какао-продукти від ТМ «Barry Callebaut», як класичні, так і з оригінальними ароматичними добавками. Купити шоколад зі смаком лимона у нас можна від 50 грам.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Шоколад зі смаком лимона Barry Callebaut
Шоколад зі смаком лимона Barry Callebaut
Арт: 261009
Немає в наявності
Отримати солодощі незвичайного зеленуватого кольору допоможе шоколад «Lemon» від торгової марки «Bar...
645.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах