Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Хлібопекарські дріжджі Здоба, пресовані, 1 кг

Арт: 51020
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Хлібопекарські дріжджі Здоба 1 кг - це спеціальний вид дріжджів, адаптований до стресових умов. Ці вологі дріжджі чудово підійде для випічки з великим вмістом жиру і цукру (понад 15%), а також при використанні технології швидкого заморожування тестових напівфабрикатів.

шт
Сумма:
52.00 грн
Виробник
Україна
ХДЗ
Термін зберігання
35 діб
при температурі від 0 до +7 °С
Додаткові характеристики
Вага виробу
1 кг

Спеціальний осмотолерантний штам дріжджів.

 
Даний штам дріжджів найкраще адаптований до стресових умов. Використовується при виготовлені виробів з високим вмістом цукру та жиру (пасок, дріжджових кексів, здобних та листково-дріжджових виробів тощо).
Рекомендовано при виготовлені продукції з рецептурним вмістом цукру більше 15%.Призначені для технології шокового заморожування тістових напівфабрикатів (в першу чергу тих виробів, в яких рецептурна кількість цукру перевищує 5%).

Залежно від рецептури та технології, за якою виготовляється продукція, дозування* дріжджів складає 2-6% до кількості борошна.

Показники в день виготовлення:
 • Підйомна сила 32-36 хв.
 • Мальтазна активність менше 46 хв.
 • Кислотність 60 мл у перерахунку на оцтову кислоту
 • Вологість до 69%
 • Склад: дріжджі-сахароміцети

Зберігати при температурі від 0°С до +7°С, оптимальна температура зберігання від 0°С до +4°С.
Термін зберігання: 35 діб з дня виготовлення.

* - Норма закладки дріжджів залежить від рецептури і способу приготування тіста.

Залиште відгук

Опис

Спеціальний осмотолерантний штам дріжджів.

 
Даний штам дріжджів найкраще адаптований до стресових умов. Використовується при виготовлені виробів з високим вмістом цукру та жиру (пасок, дріжджових кексів, здобних та листково-дріжджових виробів тощо).
Рекомендовано при виготовлені продукції з рецептурним вмістом цукру більше 15%.Призначені для технології шокового заморожування тістових напівфабрикатів (в першу чергу тих виробів, в яких рецептурна кількість цукру перевищує 5%).

Залежно від рецептури та технології, за якою виготовляється продукція, дозування* дріжджів складає 2-6% до кількості борошна.

Показники в день виготовлення:
 • Підйомна сила 32-36 хв.
 • Мальтазна активність менше 46 хв.
 • Кислотність 60 мл у перерахунку на оцтову кислоту
 • Вологість до 69%
 • Склад: дріжджі-сахароміцети

Зберігати при температурі від 0°С до +7°С, оптимальна температура зберігання від 0°С до +4°С.
Термін зберігання: 35 діб з дня виготовлення.

* - Норма закладки дріжджів залежить від рецептури і способу приготування тіста.

Виробник
Україна
ХДЗ
Термін зберігання
35 діб
при температурі від 0 до +7 °С
Додаткові характеристики
Вага виробу
1 кг

Спеціальний осмотолерантний штам дріжджів.

 
Даний штам дріжджів найкраще адаптований до стресових умов. Використовується при виготовлені виробів з високим вмістом цукру та жиру (пасок, дріжджових кексів, здобних та листково-дріжджових виробів тощо).
Рекомендовано при виготовлені продукції з рецептурним вмістом цукру більше 15%.Призначені для технології шокового заморожування тістових напівфабрикатів (в першу чергу тих виробів, в яких рецептурна кількість цукру перевищує 5%).

Залежно від рецептури та технології, за якою виготовляється продукція, дозування* дріжджів складає 2-6% до кількості борошна.

Показники в день виготовлення:
 • Підйомна сила 32-36 хв.
 • Мальтазна активність менше 46 хв.
 • Кислотність 60 мл у перерахунку на оцтову кислоту
 • Вологість до 69%
 • Склад: дріжджі-сахароміцети

Зберігати при температурі від 0°С до +7°С, оптимальна температура зберігання від 0°С до +4°С.
Термін зберігання: 35 діб з дня виготовлення.

* - Норма закладки дріжджів залежить від рецептури і способу приготування тіста.

Залиште відгук

Опис

Спеціальний осмотолерантний штам дріжджів.

 
Даний штам дріжджів найкраще адаптований до стресових умов. Використовується при виготовлені виробів з високим вмістом цукру та жиру (пасок, дріжджових кексів, здобних та листково-дріжджових виробів тощо).
Рекомендовано при виготовлені продукції з рецептурним вмістом цукру більше 15%.Призначені для технології шокового заморожування тістових напівфабрикатів (в першу чергу тих виробів, в яких рецептурна кількість цукру перевищує 5%).

Залежно від рецептури та технології, за якою виготовляється продукція, дозування* дріжджів складає 2-6% до кількості борошна.

Показники в день виготовлення:
 • Підйомна сила 32-36 хв.
 • Мальтазна активність менше 46 хв.
 • Кислотність 60 мл у перерахунку на оцтову кислоту
 • Вологість до 69%
 • Склад: дріжджі-сахароміцети

Зберігати при температурі від 0°С до +7°С, оптимальна температура зберігання від 0°С до +4°С.
Термін зберігання: 35 діб з дня виготовлення.

* - Норма закладки дріжджів залежить від рецептури і способу приготування тіста.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Хлібопекарські дріжджі Здоба, пресовані, 1 кг
Хлібопекарські дріжджі Здоба, пресовані, 1 кг
Арт: 51020
В наявності
Хлібопекарські дріжджі Здоба 1 кг - це спеціальний вид дріжджів, адаптований до стресових умов. Ці...
52.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах