Кошик
Ваш кошик порожній!
Застосування дріжджів пресованих "Спотикач" надає можливість отримати якісні спиртні напої, а також безалкогольні напої на основі бродіння. Індивідуальна технологія вирощування сахароміцетів і безперервний контроль на технологічній лінії забезпечують високу якість пресованих дріжджів.
Спеціально вирощені дріжджі, які дають найкращу якість при виробництві міцних спиртних напоїв в домашніх умовах.
Відмінні властивості:
- підйомна сила 28-36 хв
- кислотність 60 мл в перерахунку на оцтову кислоту
- вологість до 70%.
Оптимальна температура зберігання від 0 ° С до + 4 ° С.
Опис
Спеціально вирощені дріжджі, які дають найкращу якість при виробництві міцних спиртних напоїв в домашніх умовах.
Відмінні властивості:
- підйомна сила 28-36 хв
- кислотність 60 мл в перерахунку на оцтову кислоту
- вологість до 70%.
Оптимальна температура зберігання від 0 ° С до + 4 ° С.
Спеціально вирощені дріжджі, які дають найкращу якість при виробництві міцних спиртних напоїв в домашніх умовах.
Відмінні властивості:
- підйомна сила 28-36 хв
- кислотність 60 мл в перерахунку на оцтову кислоту
- вологість до 70%.
Оптимальна температура зберігання від 0 ° С до + 4 ° С.
Опис
Спеціально вирощені дріжджі, які дають найкращу якість при виробництві міцних спиртних напоїв в домашніх умовах.
Відмінні властивості:
- підйомна сила 28-36 хв
- кислотність 60 мл в перерахунку на оцтову кислоту
- вологість до 70%.
Оптимальна температура зберігання від 0 ° С до + 4 ° С.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах