Кошик
Ваш кошик порожній!
Додавши шматочки сублімованої вишні до шоколаду, тіста або мюслів, можна легко перевтілити страву. Інгредієнт отримують зі свіжих ягід шляхом заморожування і швидкого випаровування вологи. При цьому зберігаються органолептичні якості продукту - смак, аромат та насичений червоний колір.
Процес отримання сублімованих ягід і фруктів передбачає глибоку заморозку натуральної сировини з наступним сушінням. Всі технологічні етапи проводяться без термічного і механічного нагрівання, тому вітамінний комплекс, що міститься в свіжих ягодах, практично повністю зберігаються в кінцевому продукті. Шматочки вишні розміром 2-5 мм стануть ідеальним доповненням білого або чорного шоколаду. Також ними можна прикрасити мусові десерти, капкейки, цукерки.
Сублімовані фрукти та ягоди відрізняються низьким вмістом вологи, за рахунок чого мають термін придатності до 12 місяців. Але варто також враховувати, що продукт є гігроскопічним, тому зберігати його краще в оригінальній, щільно закритій тарі – фольгованому дой-паку. Купити сублімовану вишню у вигляді шматочків допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Процес отримання сублімованих ягід і фруктів передбачає глибоку заморозку натуральної сировини з наступним сушінням. Всі технологічні етапи проводяться без термічного і механічного нагрівання, тому вітамінний комплекс, що міститься в свіжих ягодах, практично повністю зберігаються в кінцевому продукті. Шматочки вишні розміром 2-5 мм стануть ідеальним доповненням білого або чорного шоколаду. Також ними можна прикрасити мусові десерти, капкейки, цукерки.
Сублімовані фрукти та ягоди відрізняються низьким вмістом вологи, за рахунок чого мають термін придатності до 12 місяців. Але варто також враховувати, що продукт є гігроскопічним, тому зберігати його краще в оригінальній, щільно закритій тарі – фольгованому дой-паку. Купити сублімовану вишню у вигляді шматочків допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Процес отримання сублімованих ягід і фруктів передбачає глибоку заморозку натуральної сировини з наступним сушінням. Всі технологічні етапи проводяться без термічного і механічного нагрівання, тому вітамінний комплекс, що міститься в свіжих ягодах, практично повністю зберігаються в кінцевому продукті. Шматочки вишні розміром 2-5 мм стануть ідеальним доповненням білого або чорного шоколаду. Також ними можна прикрасити мусові десерти, капкейки, цукерки.
Сублімовані фрукти та ягоди відрізняються низьким вмістом вологи, за рахунок чого мають термін придатності до 12 місяців. Але варто також враховувати, що продукт є гігроскопічним, тому зберігати його краще в оригінальній, щільно закритій тарі – фольгованому дой-паку. Купити сублімовану вишню у вигляді шматочків допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Процес отримання сублімованих ягід і фруктів передбачає глибоку заморозку натуральної сировини з наступним сушінням. Всі технологічні етапи проводяться без термічного і механічного нагрівання, тому вітамінний комплекс, що міститься в свіжих ягодах, практично повністю зберігаються в кінцевому продукті. Шматочки вишні розміром 2-5 мм стануть ідеальним доповненням білого або чорного шоколаду. Також ними можна прикрасити мусові десерти, капкейки, цукерки.
Сублімовані фрукти та ягоди відрізняються низьким вмістом вологи, за рахунок чого мають термін придатності до 12 місяців. Але варто також враховувати, що продукт є гігроскопічним, тому зберігати його краще в оригінальній, щільно закритій тарі – фольгованому дой-паку. Купити сублімовану вишню у вигляді шматочків допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах