Кошик
Ваш кошик порожній!
Щоб хлібобулочні вироби не були занадто крихкими, ячмінне борошно найчастіше використовується в поєднанні з пшеничним або житнім. Це дозволяє поліпшити смакові якості випічки без негативного впливу на стан м'якушки. В кондитерській справі ячмінне борошно відмінно поєднується з кукурудзяним, наприклад, у рецептурах пісочного печива.
Борошно ячмінне - це продукт, який містить максимальну кількість клітковини в порівнянні з іншими злаковими культурами. Саме тому воно є абсолютно незамінним продуктом для тих людей, у яких є проблеми з функціонуванням травного тракту. Крім того, в його складі чимало вітамінів і різних мінералів, мікроелементів, наприклад, фосфор, калій, натрій, кальцій, залізо, магній.
Борошно ячмінне відрізняється від звичного пшеничного сіруватим відтінком, іноді може містити домішки висівок. Не має яскраво вираженого запаху і смаку, використовується в суміші з пшеничним борошном (хліб з чистого ячмінного борошна занадто швидко черствіє).
Придбати цей продукт за привабливою вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно ячмінне - це продукт, який містить максимальну кількість клітковини в порівнянні з іншими злаковими культурами. Саме тому воно є абсолютно незамінним продуктом для тих людей, у яких є проблеми з функціонуванням травного тракту. Крім того, в його складі чимало вітамінів і різних мінералів, мікроелементів, наприклад, фосфор, калій, натрій, кальцій, залізо, магній.
Борошно ячмінне відрізняється від звичного пшеничного сіруватим відтінком, іноді може містити домішки висівок. Не має яскраво вираженого запаху і смаку, використовується в суміші з пшеничним борошном (хліб з чистого ячмінного борошна занадто швидко черствіє).
Придбати цей продукт за привабливою вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Борошно ячмінне - це продукт, який містить максимальну кількість клітковини в порівнянні з іншими злаковими культурами. Саме тому воно є абсолютно незамінним продуктом для тих людей, у яких є проблеми з функціонуванням травного тракту. Крім того, в його складі чимало вітамінів і різних мінералів, мікроелементів, наприклад, фосфор, калій, натрій, кальцій, залізо, магній.
Борошно ячмінне відрізняється від звичного пшеничного сіруватим відтінком, іноді може містити домішки висівок. Не має яскраво вираженого запаху і смаку, використовується в суміші з пшеничним борошном (хліб з чистого ячмінного борошна занадто швидко черствіє).
Придбати цей продукт за привабливою вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно ячмінне - це продукт, який містить максимальну кількість клітковини в порівнянні з іншими злаковими культурами. Саме тому воно є абсолютно незамінним продуктом для тих людей, у яких є проблеми з функціонуванням травного тракту. Крім того, в його складі чимало вітамінів і різних мінералів, мікроелементів, наприклад, фосфор, калій, натрій, кальцій, залізо, магній.
Борошно ячмінне відрізняється від звичного пшеничного сіруватим відтінком, іноді може містити домішки висівок. Не має яскраво вираженого запаху і смаку, використовується в суміші з пшеничним борошном (хліб з чистого ячмінного борошна занадто швидко черствіє).
Придбати цей продукт за привабливою вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах