Приготування:
1. Ванільний цукор, сушений мелений імбир та розпушувач з'єднати з безглютеновою сумішшю для випічки печива і бісквітів «Gründorf».
2. Маргарин кімнатної температури збити з цукровою пудрою протягом 15 - 20 хвилин, потім внести сухі компоненти, після чого продовжити збивання ще одну хвилину. В кінці додати до тіста воду.
3. Напівфабрикат помістити в кондитерський мішок і за допомогою круглої або фігурної кондитерської насадки відсадити на лист пергаменту або силиконізованого паперу.
4. За допомогою пензлика тістові заготовки змастити водою або яєчним меланжем. Зверху вироби посипати родзинками, злегка притиснувши його до поверхні.
5. Деко з печивом помістити в духову шафу, розігріту до температури 190 - 200 °С. Випічку проводити 18 - 25 хвилин.