Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Безглютенове печиво

Безглютенове печиво
Безглютенове печиво

Складові

Ізюм
100 грам
Безглютенова суміш
250 грам
Ванільний цукор
2 - 3 грама
Вода
40 - 50 грам
Маргарин
185 грам
Мелений імбир
10 грам
Розпушувач Універсал
2 - 3 грама
Цукрова пудра
105 грам

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванільний цукор 10 гр
Ванільний цукор 10 гр
Арт: 338002
В наявності
Ванільний цукор української торгової марки реалізується в зручних упаковках, що вміщають 10 грам кон...
3.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Родзинки світлі
Родзинки світлі
Арт: 42003
В наявності
Цей інгредієнт незамінний у виготовленні безлічі хлібобулочних продуктів, а також в кондитерській сп...
185.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Імбир мелений
Імбир мелений
Арт: 323001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.73кг
Імбир сушений широко застосовується в приготуванні багатьох страв, найчастіше це соуси і супи. Так с...
270.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Маргарин молочний
Маргарин молочний
Арт: 79005
В наявності
Без маргарину молочного складно уявити смачну домашню випічку. Рецептури пісочного печива та еклерів...
95.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра, 350 г
Цукрова пудра, 350 г
Арт: 348003
В наявності
Цукрова пудра від ТМ «Ямуна» - незамінний кондитерський декор на кухні будь-якого кондитера - як поч...
30.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Суміш безглютенова для випікання бісквітів та печива, 500 г
Суміш безглютенова для випікання бісквітів та печива, 500 г
Арт: 526002
Немає в наявності
Навіть на дієті можна поласувати смачною випічкою, якщо приготувати її з безглютенової суміші. Компо...
130.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Ванільний цукор, сушений мелений імбир та розпушувач з'єднати з безглютеновою сумішшю для випічки печива і бісквітів «Gründorf».

2. Маргарин кімнатної температури збити з цукровою пудрою протягом 15 - 20 хвилин, потім внести сухі компоненти, після чого продовжити збивання ще одну хвилину. В кінці додати до тіста воду.

3. Напівфабрикат помістити в кондитерський мішок і за допомогою круглої або фігурної кондитерської насадки відсадити на лист пергаменту або силиконізованого паперу.

4. За допомогою пензлика тістові заготовки змастити водою або яєчним меланжем. Зверху вироби посипати родзинками, злегка притиснувши його до поверхні.

5. Деко з печивом помістити в духову шафу, розігріту до температури 190 - 200 °С. Випічку проводити 18 - 25 хвилин.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах