Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом неординарних чорних булочок, які використовуються для приготування гамбургерів. Рецептура була розроблена нашими технологами з урахуванням особливостей даного виду виробів і підійде як для домашнього використання, так і для впровадження на невеликих виробництвах, в кафе і ресторанах.
Приготування:
1. Всі інгредієнти, зважені відповідно до рецептури, помістити в глибоку ємність. Сипучі компоненти - борошно, поліпшувач і сухе молоко - рекомендуємо попередньо просіяти. Воду для тіста необхідно охолодити - її температура не повинна перевищувати 16-18 °С.
2. Інтенсивно вимісити тісто. Після цього напівфабрикат розділити на шматочки вагою 70 грам кожен. Сформувати кулясті заготовки і занурити кожну в кунжут - чорний або білий. Якщо насіння погано прилипає до тіста, поверхню булочок можна зволожити звичайною водою. Викласти заготовки на лист, дотримуючись невеликого інтервалу.
3. Деко з булочками залишити в теплому місці (при 32-35 °С) на 1 годину для вистоювання.
4. Випічка виробів займе 14-18 хвилин при температурі 190-200 °С.
Для начинки гамбургера можна використовувати найрізноманітніші комбінації м'ясної котлети з овочами та соусом - виходячи з власних уподобань. У будь-якому випадку, за рахунок використання чорних булочок в якості основи для страви, такий гамбургер буде не тільки смачним, але і ефектним.