Кошик
Ваш кошик порожній!
Кокосовий цукор – це натуральний підсолоджувач індонезійського виробництва. Він виготовляється із соку кокосової пальми шляхом випарювання із неї зайвої рідини. Кокосовий цукор популярний у кондитерському виробництві завдяки його карамельному післясмаку.
Ціна за кг: 340.00 грн
У продажу від: 50 грам
Кокосовий цукор стає все більш популярним серед людей, які прагнуть здорового харчування. Він являє собою натуральний підсолоджувач, що отримується із соку квіток кокосової пальми. Такий продукт має карамельний смак, чудово замінює звичайний цукор у напоях та випічці. Крім того, він містить вітаміни та мінерали, що робить його кориснішою альтернативою рафінованому цукровому піску.
Кокосовий цукор – це натуральний підсолоджувач, що отримується із соку квіток кокосової пальми. Процес його виробництва включає збирання соку, його нагрівання і випаровування рідини до утворення кристалів. Внаслідок чого виходить коричневий або золотистий цукровий пісок з м'яким карамельним присмаком.
Кокосовий цукор - це смачна і корисна альтернатива звичайному цукровому піску, що має безліч переваг. Він допомагає підтримувати стабільний рівень глюкози в крові, забезпечує організм необхідними поживними речовинами та надає стравам унікального смаку. Включення його у ваш щоденний раціон може стати чудовим кроком на шляху до здорового харчування та покращення загального стану здоров'я. Спробуйте цей продукт та відчуйте всі його переваги на собі.
Опис
Кокосовий цукор стає все більш популярним серед людей, які прагнуть здорового харчування. Він являє собою натуральний підсолоджувач, що отримується із соку квіток кокосової пальми. Такий продукт має карамельний смак, чудово замінює звичайний цукор у напоях та випічці. Крім того, він містить вітаміни та мінерали, що робить його кориснішою альтернативою рафінованому цукровому піску.
Кокосовий цукор – це натуральний підсолоджувач, що отримується із соку квіток кокосової пальми. Процес його виробництва включає збирання соку, його нагрівання і випаровування рідини до утворення кристалів. Внаслідок чого виходить коричневий або золотистий цукровий пісок з м'яким карамельним присмаком.
Кокосовий цукор - це смачна і корисна альтернатива звичайному цукровому піску, що має безліч переваг. Він допомагає підтримувати стабільний рівень глюкози в крові, забезпечує організм необхідними поживними речовинами та надає стравам унікального смаку. Включення його у ваш щоденний раціон може стати чудовим кроком на шляху до здорового харчування та покращення загального стану здоров'я. Спробуйте цей продукт та відчуйте всі його переваги на собі.
Кокосовий цукор стає все більш популярним серед людей, які прагнуть здорового харчування. Він являє собою натуральний підсолоджувач, що отримується із соку квіток кокосової пальми. Такий продукт має карамельний смак, чудово замінює звичайний цукор у напоях та випічці. Крім того, він містить вітаміни та мінерали, що робить його кориснішою альтернативою рафінованому цукровому піску.
Кокосовий цукор – це натуральний підсолоджувач, що отримується із соку квіток кокосової пальми. Процес його виробництва включає збирання соку, його нагрівання і випаровування рідини до утворення кристалів. Внаслідок чого виходить коричневий або золотистий цукровий пісок з м'яким карамельним присмаком.
Кокосовий цукор - це смачна і корисна альтернатива звичайному цукровому піску, що має безліч переваг. Він допомагає підтримувати стабільний рівень глюкози в крові, забезпечує організм необхідними поживними речовинами та надає стравам унікального смаку. Включення його у ваш щоденний раціон може стати чудовим кроком на шляху до здорового харчування та покращення загального стану здоров'я. Спробуйте цей продукт та відчуйте всі його переваги на собі.
Опис
Кокосовий цукор стає все більш популярним серед людей, які прагнуть здорового харчування. Він являє собою натуральний підсолоджувач, що отримується із соку квіток кокосової пальми. Такий продукт має карамельний смак, чудово замінює звичайний цукор у напоях та випічці. Крім того, він містить вітаміни та мінерали, що робить його кориснішою альтернативою рафінованому цукровому піску.
Кокосовий цукор – це натуральний підсолоджувач, що отримується із соку квіток кокосової пальми. Процес його виробництва включає збирання соку, його нагрівання і випаровування рідини до утворення кристалів. Внаслідок чого виходить коричневий або золотистий цукровий пісок з м'яким карамельним присмаком.
Кокосовий цукор - це смачна і корисна альтернатива звичайному цукровому піску, що має безліч переваг. Він допомагає підтримувати стабільний рівень глюкози в крові, забезпечує організм необхідними поживними речовинами та надає стравам унікального смаку. Включення його у ваш щоденний раціон може стати чудовим кроком на шляху до здорового харчування та покращення загального стану здоров'я. Спробуйте цей продукт та відчуйте всі його переваги на собі.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах