Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 130.00 грн
У продажу від: 50 грам
Для покращення реологічних властивостей тіста, а також отримання однорідної пористості виробів з борошна з сильною клейковиною був спеціально розроблений комплексний поліпшувач «Об’єм і структура». Рекомендована сфера застосування - батони і формові види хліба. Внесення від 0.2 до 0.4% сухого компонента дозволяє досягти позитивного результату, а саме:
- прискорення бродіння тіста;
- полегшення обробки напівфабрикатів за рахунок підвищення еластичності тіста;
- отримання однорідної пористості;
- збільшення об’єму готових виробів;
- утворення золотистої скоринки.
Склад поліпшувача - це комплекс ферментів та емульгаторів, підібраних в максимально ефективному співвідношенні.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна не тільки купити поліпшувач для хліба «Обєм і структура», а й отримати професійну консультацію технолога.
Опис
Для покращення реологічних властивостей тіста, а також отримання однорідної пористості виробів з борошна з сильною клейковиною був спеціально розроблений комплексний поліпшувач «Об’єм і структура». Рекомендована сфера застосування - батони і формові види хліба. Внесення від 0.2 до 0.4% сухого компонента дозволяє досягти позитивного результату, а саме:
- прискорення бродіння тіста;
- полегшення обробки напівфабрикатів за рахунок підвищення еластичності тіста;
- отримання однорідної пористості;
- збільшення об’єму готових виробів;
- утворення золотистої скоринки.
Склад поліпшувача - це комплекс ферментів та емульгаторів, підібраних в максимально ефективному співвідношенні.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна не тільки купити поліпшувач для хліба «Обєм і структура», а й отримати професійну консультацію технолога.
Для покращення реологічних властивостей тіста, а також отримання однорідної пористості виробів з борошна з сильною клейковиною був спеціально розроблений комплексний поліпшувач «Об’єм і структура». Рекомендована сфера застосування - батони і формові види хліба. Внесення від 0.2 до 0.4% сухого компонента дозволяє досягти позитивного результату, а саме:
- прискорення бродіння тіста;
- полегшення обробки напівфабрикатів за рахунок підвищення еластичності тіста;
- отримання однорідної пористості;
- збільшення об’єму готових виробів;
- утворення золотистої скоринки.
Склад поліпшувача - це комплекс ферментів та емульгаторів, підібраних в максимально ефективному співвідношенні.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна не тільки купити поліпшувач для хліба «Обєм і структура», а й отримати професійну консультацію технолога.
Опис
Для покращення реологічних властивостей тіста, а також отримання однорідної пористості виробів з борошна з сильною клейковиною був спеціально розроблений комплексний поліпшувач «Об’єм і структура». Рекомендована сфера застосування - батони і формові види хліба. Внесення від 0.2 до 0.4% сухого компонента дозволяє досягти позитивного результату, а саме:
- прискорення бродіння тіста;
- полегшення обробки напівфабрикатів за рахунок підвищення еластичності тіста;
- отримання однорідної пористості;
- збільшення об’єму готових виробів;
- утворення золотистої скоринки.
Склад поліпшувача - це комплекс ферментів та емульгаторів, підібраних в максимально ефективному співвідношенні.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна не тільки купити поліпшувач для хліба «Обєм і структура», а й отримати професійну консультацію технолога.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах