Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Поліпшувач для хліба Об'єм та структура

Арт: 112011
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Борошно з досить сильною клейковиною вносить свої нюанси в обробку напівфабрикатів і якість готової продукції. Саме для виробів з такої сировини призначений поліпшувач «Об’єм і структура», який відрізняється високою ефективністю при мінімальному дозуванні 0.2% від маси борошна.

Ціна за кг: 100.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
100.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Дозування
0.2 - 0.4 % від маси борошна
Склад
борошно пшеничне, емульгатор, соєве борошно, клейковина пшенична, аскорбінова кислота, комплекс ферментів

Для покращення реологічних властивостей тіста, а також отримання однорідної пористості виробів з борошна з сильною клейковиною був спеціально розроблений комплексний поліпшувач «Об’єм і структура». Рекомендована сфера застосування - батони і формові види хліба. Внесення від 0.2 до 0.4% сухого компонента дозволяє досягти позитивного результату, а саме:

- прискорення бродіння тіста;

- полегшення обробки напівфабрикатів за рахунок підвищення еластичності тіста;

- отримання однорідної пористості;

- збільшення об’єму готових виробів;

- утворення золотистої скоринки.

Склад поліпшувача - це комплекс ферментів та емульгаторів, підібраних в максимально ефективному співвідношенні.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна не тільки купити поліпшувач для хліба «Обєм і структура», а й отримати професійну консультацію технолога.


Залиште відгук

Опис

Для покращення реологічних властивостей тіста, а також отримання однорідної пористості виробів з борошна з сильною клейковиною був спеціально розроблений комплексний поліпшувач «Об’єм і структура». Рекомендована сфера застосування - батони і формові види хліба. Внесення від 0.2 до 0.4% сухого компонента дозволяє досягти позитивного результату, а саме:

- прискорення бродіння тіста;

- полегшення обробки напівфабрикатів за рахунок підвищення еластичності тіста;

- отримання однорідної пористості;

- збільшення об’єму готових виробів;

- утворення золотистої скоринки.

Склад поліпшувача - це комплекс ферментів та емульгаторів, підібраних в максимально ефективному співвідношенні.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна не тільки купити поліпшувач для хліба «Обєм і структура», а й отримати професійну консультацію технолога.


Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Дозування
0.2 - 0.4 % від маси борошна
Склад
борошно пшеничне, емульгатор, соєве борошно, клейковина пшенична, аскорбінова кислота, комплекс ферментів

Для покращення реологічних властивостей тіста, а також отримання однорідної пористості виробів з борошна з сильною клейковиною був спеціально розроблений комплексний поліпшувач «Об’єм і структура». Рекомендована сфера застосування - батони і формові види хліба. Внесення від 0.2 до 0.4% сухого компонента дозволяє досягти позитивного результату, а саме:

- прискорення бродіння тіста;

- полегшення обробки напівфабрикатів за рахунок підвищення еластичності тіста;

- отримання однорідної пористості;

- збільшення об’єму готових виробів;

- утворення золотистої скоринки.

Склад поліпшувача - це комплекс ферментів та емульгаторів, підібраних в максимально ефективному співвідношенні.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна не тільки купити поліпшувач для хліба «Обєм і структура», а й отримати професійну консультацію технолога.


Залиште відгук

Опис

Для покращення реологічних властивостей тіста, а також отримання однорідної пористості виробів з борошна з сильною клейковиною був спеціально розроблений комплексний поліпшувач «Об’єм і структура». Рекомендована сфера застосування - батони і формові види хліба. Внесення від 0.2 до 0.4% сухого компонента дозволяє досягти позитивного результату, а саме:

- прискорення бродіння тіста;

- полегшення обробки напівфабрикатів за рахунок підвищення еластичності тіста;

- отримання однорідної пористості;

- збільшення об’єму готових виробів;

- утворення золотистої скоринки.

Склад поліпшувача - це комплекс ферментів та емульгаторів, підібраних в максимально ефективному співвідношенні.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна не тільки купити поліпшувач для хліба «Обєм і структура», а й отримати професійну консультацію технолога.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Поліпшувач для хліба Об'єм та структура
Поліпшувач для хліба Об'єм та структура
Арт: 112011
В наявності
Борошно з досить сильною клейковиною вносить свої нюанси в обробку напівфабрикатів і якість готової ...
100.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах