Кошик
Ваш кошик порожній!
Зараз набирає популярність виробництво хліба та булочок на основі закваски. Така продукція є корисною і смачною. Випічка на заквасці благотворно впливаєте на діяльність шлунково-кишкового тракту і легко засвоюється організмом. Молочнокислі бактерії в складі закваски дозволяють отримати м'який хліб з пористою структурою м'якушки і щільною хрусткою скоринкою. Аромат такий випічки не залишить байдужим справжнього поціновувача хліба. Тепер таку випічку можна приготувати і вдома самостійно, використовуючи житнє рідку хлібну закваску за невисокою ціною. Використовувати з дріжджами!
Опис
Зараз набирає популярність виробництво хліба та булочок на основі закваски. Така продукція є корисною і смачною. Випічка на заквасці благотворно впливаєте на діяльність шлунково-кишкового тракту і легко засвоюється організмом. Молочнокислі бактерії в складі закваски дозволяють отримати м'який хліб з пористою структурою м'якушки і щільною хрусткою скоринкою. Аромат такий випічки не залишить байдужим справжнього поціновувача хліба. Тепер таку випічку можна приготувати і вдома самостійно, використовуючи житнє рідку хлібну закваску за невисокою ціною. Використовувати з дріжджами!
Зараз набирає популярність виробництво хліба та булочок на основі закваски. Така продукція є корисною і смачною. Випічка на заквасці благотворно впливаєте на діяльність шлунково-кишкового тракту і легко засвоюється організмом. Молочнокислі бактерії в складі закваски дозволяють отримати м'який хліб з пористою структурою м'якушки і щільною хрусткою скоринкою. Аромат такий випічки не залишить байдужим справжнього поціновувача хліба. Тепер таку випічку можна приготувати і вдома самостійно, використовуючи житнє рідку хлібну закваску за невисокою ціною. Використовувати з дріжджами!
Опис
Зараз набирає популярність виробництво хліба та булочок на основі закваски. Така продукція є корисною і смачною. Випічка на заквасці благотворно впливаєте на діяльність шлунково-кишкового тракту і легко засвоюється організмом. Молочнокислі бактерії в складі закваски дозволяють отримати м'який хліб з пористою структурою м'якушки і щільною хрусткою скоринкою. Аромат такий випічки не залишить байдужим справжнього поціновувача хліба. Тепер таку випічку можна приготувати і вдома самостійно, використовуючи житнє рідку хлібну закваску за невисокою ціною. Використовувати з дріжджами!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах