Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Сублімований Ананас, порошок, дой-пак, 50

Арт: 831022
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Сублімоване Ананас у вигляді порошку - прекрасно підходить для приготування кондитерського крему, тіста, макаронс, а також в якості смакової добавки. Такий порошок застосовується для посипання і декору різних десертів.

шт
Сумма:
125.00 грн
Упаковка
Дой-пак
50 г
Виробник
Україна
Термін зберігання
12 місяців

Залиште відгук

Упаковка
Дой-пак
50 г
Виробник
Україна
Термін зберігання
12 місяців

Залиште відгук

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Сублімований Ананас, порошок, дой-пак, 50
Сублімований Ананас, порошок, дой-пак, 50
Арт: 831022
Немає в наявності
Сублімоване Ананас у вигляді порошку - прекрасно підходить для приготування кондитерського крему, ті...
125.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах