Кошик
Ваш кошик порожній!
Сублімована смородина - це натуральний кондитерський інгредієнт, який зберігає в собі смакові, ароматичні та корисні властивості свіжої ягоди. Інгредієнт являє собою порошок темно-червоного кольору з легким запахом смородини. Завдяки процесу сублімації в ньому практично повністю відсутня волога, що позитивно позначається на його терміні зберігання.
У кондитерській та пекарській справі даний продукт є основою кольору і смаку готового десерту. Це виключно натуральний барвник для французького десерту «Макарон», крему, ганаша, білого шоколаду та інших страв і напівфабрикатів. До того ж, крім фарбування, сублімована смородина надає свій оригінальний смак виробу. На її основі вийде відмінний смузі та дуже смачний мілкшейк. Також його можна використовувати у ролі декору для тортів, кексів і тістечок. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує купити сублімовану смородину в порошку за найвигіднішою ціною!
Опис
Сублімована смородина - це натуральний кондитерський інгредієнт, який зберігає в собі смакові, ароматичні та корисні властивості свіжої ягоди. Інгредієнт являє собою порошок темно-червоного кольору з легким запахом смородини. Завдяки процесу сублімації в ньому практично повністю відсутня волога, що позитивно позначається на його терміні зберігання.
У кондитерській та пекарській справі даний продукт є основою кольору і смаку готового десерту. Це виключно натуральний барвник для французького десерту «Макарон», крему, ганаша, білого шоколаду та інших страв і напівфабрикатів. До того ж, крім фарбування, сублімована смородина надає свій оригінальний смак виробу. На її основі вийде відмінний смузі та дуже смачний мілкшейк. Також його можна використовувати у ролі декору для тортів, кексів і тістечок. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує купити сублімовану смородину в порошку за найвигіднішою ціною!
Сублімована смородина - це натуральний кондитерський інгредієнт, який зберігає в собі смакові, ароматичні та корисні властивості свіжої ягоди. Інгредієнт являє собою порошок темно-червоного кольору з легким запахом смородини. Завдяки процесу сублімації в ньому практично повністю відсутня волога, що позитивно позначається на його терміні зберігання.
У кондитерській та пекарській справі даний продукт є основою кольору і смаку готового десерту. Це виключно натуральний барвник для французького десерту «Макарон», крему, ганаша, білого шоколаду та інших страв і напівфабрикатів. До того ж, крім фарбування, сублімована смородина надає свій оригінальний смак виробу. На її основі вийде відмінний смузі та дуже смачний мілкшейк. Також його можна використовувати у ролі декору для тортів, кексів і тістечок. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує купити сублімовану смородину в порошку за найвигіднішою ціною!
Опис
Сублімована смородина - це натуральний кондитерський інгредієнт, який зберігає в собі смакові, ароматичні та корисні властивості свіжої ягоди. Інгредієнт являє собою порошок темно-червоного кольору з легким запахом смородини. Завдяки процесу сублімації в ньому практично повністю відсутня волога, що позитивно позначається на його терміні зберігання.
У кондитерській та пекарській справі даний продукт є основою кольору і смаку готового десерту. Це виключно натуральний барвник для французького десерту «Макарон», крему, ганаша, білого шоколаду та інших страв і напівфабрикатів. До того ж, крім фарбування, сублімована смородина надає свій оригінальний смак виробу. На її основі вийде відмінний смузі та дуже смачний мілкшейк. Також його можна використовувати у ролі декору для тортів, кексів і тістечок. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує купити сублімовану смородину в порошку за найвигіднішою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах