Кошик
Ваш кошик порожній!
Сублімована смородина зберігає природний зовнішній вигляд, тому часто використовується кондитерами для декору. Невеликими ягідками можна прикрасити верхівку капкейків, еклерів, створити розсип або оборки на торті чи пирозі. Легкий сублімат добре тримається на поверхні крему, розтопленої глазурі або шоколаду. Сушена смородина не виділяє сік, тому кондитерські вироби з таким декором можуть зберігатися набагато довше, ніж аналоги з замороженими або свіжими ягодами.
Упаковкою продукту не дарма є фольгований дой-пак - він забезпечує захист від сонячних променів та вологи. Купити натуральну сублімовану смородину в цілому вигляді можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Сублімована смородина зберігає природний зовнішній вигляд, тому часто використовується кондитерами для декору. Невеликими ягідками можна прикрасити верхівку капкейків, еклерів, створити розсип або оборки на торті чи пирозі. Легкий сублімат добре тримається на поверхні крему, розтопленої глазурі або шоколаду. Сушена смородина не виділяє сік, тому кондитерські вироби з таким декором можуть зберігатися набагато довше, ніж аналоги з замороженими або свіжими ягодами.
Упаковкою продукту не дарма є фольгований дой-пак - він забезпечує захист від сонячних променів та вологи. Купити натуральну сублімовану смородину в цілому вигляді можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Сублімована смородина зберігає природний зовнішній вигляд, тому часто використовується кондитерами для декору. Невеликими ягідками можна прикрасити верхівку капкейків, еклерів, створити розсип або оборки на торті чи пирозі. Легкий сублімат добре тримається на поверхні крему, розтопленої глазурі або шоколаду. Сушена смородина не виділяє сік, тому кондитерські вироби з таким декором можуть зберігатися набагато довше, ніж аналоги з замороженими або свіжими ягодами.
Упаковкою продукту не дарма є фольгований дой-пак - він забезпечує захист від сонячних променів та вологи. Купити натуральну сублімовану смородину в цілому вигляді можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Сублімована смородина зберігає природний зовнішній вигляд, тому часто використовується кондитерами для декору. Невеликими ягідками можна прикрасити верхівку капкейків, еклерів, створити розсип або оборки на торті чи пирозі. Легкий сублімат добре тримається на поверхні крему, розтопленої глазурі або шоколаду. Сушена смородина не виділяє сік, тому кондитерські вироби з таким декором можуть зберігатися набагато довше, ніж аналоги з замороженими або свіжими ягодами.
Упаковкою продукту не дарма є фольгований дой-пак - він забезпечує захист від сонячних променів та вологи. Купити натуральну сублімовану смородину в цілому вигляді можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах