Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Сублімований апельсин, шматочки, 50 г

Арт: 831009
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Сублімований апельсин - це невеликі шматочки натурального цитруса з мінімальним вмістом вологи. Фрукти піддаються сушці при відсутності повітря, завдяки чому зберігають свої смакові і ароматичні властивості. Інгредієнт використовується для приготування кондитерських виробів та випічки, чудово доповнює мюслі, кашу або гранолу.

шт
Сумма:
160.00 грн
Упаковка
Дой-пак
50 г
Виробник
Україна
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
6.8
жири, г
1.5
вуглеводи, г
61.6
енергетична цінність, ккал
287
Термін зберігання
12 місяців

Сублімований апельсин шматочками зберігає в собі характерні смакові якості помаранчевого цитруса. Отримання даного продукту передбачає сушку шляхом видалення вологи при низькій температурі в вакуумі. Завдяки цим умовам сублімований апельсин не втрачає ні корисних, ні органолептичних властивостей. Такий інгредієнт простий і зручний в застосуванні, а також має тривалий термін зберігання.

Шматочки сублімованого апельсина здатні передати свої смакові та ароматичні нотки готовому виробу. Їх активно використовують у випічці, додаючи до пирогів, кексів, булочок. Подрібнений сублімований апельсин здатний наділити натуральним смаком і кольором крем або мус. Цілі шматочки додають до сумішей для сніданків, мюслів, граноли, а також до чайних композицій. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити сублімований апельсин, шматочками або у вигляді порошку, можна в упаковці по 50 грам. 


Залиште відгук

Опис

Сублімований апельсин шматочками зберігає в собі характерні смакові якості помаранчевого цитруса. Отримання даного продукту передбачає сушку шляхом видалення вологи при низькій температурі в вакуумі. Завдяки цим умовам сублімований апельсин не втрачає ні корисних, ні органолептичних властивостей. Такий інгредієнт простий і зручний в застосуванні, а також має тривалий термін зберігання.

Шматочки сублімованого апельсина здатні передати свої смакові та ароматичні нотки готовому виробу. Їх активно використовують у випічці, додаючи до пирогів, кексів, булочок. Подрібнений сублімований апельсин здатний наділити натуральним смаком і кольором крем або мус. Цілі шматочки додають до сумішей для сніданків, мюслів, граноли, а також до чайних композицій. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити сублімований апельсин, шматочками або у вигляді порошку, можна в упаковці по 50 грам. 


Упаковка
Дой-пак
50 г
Виробник
Україна
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
6.8
жири, г
1.5
вуглеводи, г
61.6
енергетична цінність, ккал
287
Термін зберігання
12 місяців

Сублімований апельсин шматочками зберігає в собі характерні смакові якості помаранчевого цитруса. Отримання даного продукту передбачає сушку шляхом видалення вологи при низькій температурі в вакуумі. Завдяки цим умовам сублімований апельсин не втрачає ні корисних, ні органолептичних властивостей. Такий інгредієнт простий і зручний в застосуванні, а також має тривалий термін зберігання.

Шматочки сублімованого апельсина здатні передати свої смакові та ароматичні нотки готовому виробу. Їх активно використовують у випічці, додаючи до пирогів, кексів, булочок. Подрібнений сублімований апельсин здатний наділити натуральним смаком і кольором крем або мус. Цілі шматочки додають до сумішей для сніданків, мюслів, граноли, а також до чайних композицій. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити сублімований апельсин, шматочками або у вигляді порошку, можна в упаковці по 50 грам. 


Залиште відгук

Опис

Сублімований апельсин шматочками зберігає в собі характерні смакові якості помаранчевого цитруса. Отримання даного продукту передбачає сушку шляхом видалення вологи при низькій температурі в вакуумі. Завдяки цим умовам сублімований апельсин не втрачає ні корисних, ні органолептичних властивостей. Такий інгредієнт простий і зручний в застосуванні, а також має тривалий термін зберігання.

Шматочки сублімованого апельсина здатні передати свої смакові та ароматичні нотки готовому виробу. Їх активно використовують у випічці, додаючи до пирогів, кексів, булочок. Подрібнений сублімований апельсин здатний наділити натуральним смаком і кольором крем або мус. Цілі шматочки додають до сумішей для сніданків, мюслів, граноли, а також до чайних композицій. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити сублімований апельсин, шматочками або у вигляді порошку, можна в упаковці по 50 грам. 


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Сублімований апельсин, шматочки, 50 г
Сублімований апельсин, шматочки, 50 г
Арт: 831009
Немає в наявності
Сублімований апельсин - це невеликі шматочки натурального цитруса з мінімальним вмістом вологи. Фрук...
160.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах