Кошик
Ваш кошик порожній!
Сублімований апельсин шматочками зберігає в собі характерні смакові якості помаранчевого цитруса. Отримання даного продукту передбачає сушку шляхом видалення вологи при низькій температурі в вакуумі. Завдяки цим умовам сублімований апельсин не втрачає ні корисних, ні органолептичних властивостей. Такий інгредієнт простий і зручний в застосуванні, а також має тривалий термін зберігання.
Шматочки сублімованого апельсина здатні передати свої смакові та ароматичні нотки готовому виробу. Їх активно використовують у випічці, додаючи до пирогів, кексів, булочок. Подрібнений сублімований апельсин здатний наділити натуральним смаком і кольором крем або мус. Цілі шматочки додають до сумішей для сніданків, мюслів, граноли, а також до чайних композицій. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити сублімований апельсин, шматочками або у вигляді порошку, можна в упаковці по 50 грам.
Опис
Сублімований апельсин шматочками зберігає в собі характерні смакові якості помаранчевого цитруса. Отримання даного продукту передбачає сушку шляхом видалення вологи при низькій температурі в вакуумі. Завдяки цим умовам сублімований апельсин не втрачає ні корисних, ні органолептичних властивостей. Такий інгредієнт простий і зручний в застосуванні, а також має тривалий термін зберігання.
Шматочки сублімованого апельсина здатні передати свої смакові та ароматичні нотки готовому виробу. Їх активно використовують у випічці, додаючи до пирогів, кексів, булочок. Подрібнений сублімований апельсин здатний наділити натуральним смаком і кольором крем або мус. Цілі шматочки додають до сумішей для сніданків, мюслів, граноли, а також до чайних композицій. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити сублімований апельсин, шматочками або у вигляді порошку, можна в упаковці по 50 грам.
Сублімований апельсин шматочками зберігає в собі характерні смакові якості помаранчевого цитруса. Отримання даного продукту передбачає сушку шляхом видалення вологи при низькій температурі в вакуумі. Завдяки цим умовам сублімований апельсин не втрачає ні корисних, ні органолептичних властивостей. Такий інгредієнт простий і зручний в застосуванні, а також має тривалий термін зберігання.
Шматочки сублімованого апельсина здатні передати свої смакові та ароматичні нотки готовому виробу. Їх активно використовують у випічці, додаючи до пирогів, кексів, булочок. Подрібнений сублімований апельсин здатний наділити натуральним смаком і кольором крем або мус. Цілі шматочки додають до сумішей для сніданків, мюслів, граноли, а також до чайних композицій. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити сублімований апельсин, шматочками або у вигляді порошку, можна в упаковці по 50 грам.
Опис
Сублімований апельсин шматочками зберігає в собі характерні смакові якості помаранчевого цитруса. Отримання даного продукту передбачає сушку шляхом видалення вологи при низькій температурі в вакуумі. Завдяки цим умовам сублімований апельсин не втрачає ні корисних, ні органолептичних властивостей. Такий інгредієнт простий і зручний в застосуванні, а також має тривалий термін зберігання.
Шматочки сублімованого апельсина здатні передати свої смакові та ароматичні нотки готовому виробу. Їх активно використовують у випічці, додаючи до пирогів, кексів, булочок. Подрібнений сублімований апельсин здатний наділити натуральним смаком і кольором крем або мус. Цілі шматочки додають до сумішей для сніданків, мюслів, граноли, а також до чайних композицій. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер купити сублімований апельсин, шматочками або у вигляді порошку, можна в упаковці по 50 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах