Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Мигдальне борошно

Арт: 729001
(0 відгуків)
Наявність: Залишилося 10 кг

Мигдальне борошно являє собою порошок з вимоченого в воді, очищеного і ретельно просушеного мигдалю. При цьому аромат і смак, а також корисні властивості самого горіха не втрачаються. Основна сфера застосування мигдального борошна - це кондитерська справа, для приготування знаменитого французького десерту макарон або дивовижних горіхових бісквітів.

Ціна за кг: 510.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
51.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
США
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
18.5
жири, г
57.7
вуглеводи, г
13.6
енергетична цінність, ккал
645
Термін зберігання
12 місяців

Французькі кулінари подарували всьому світу дивовижний інгредієнт. Перетерті в порошок ядра мигдального горіха припали до смаку кухарям, які взялися творити кулінарні шедеври на основі даного продукту. Адже таке борошно здатне зсередини наситити страву дивовижним ароматом і смаком мигдалю. Але щоб отримати продукт високої якості, необхідно підготувати і замочити горіхи заздалегідь. Далі їх очищають і відправляють на тривалу сушку при невисоких температурах, для того щоб видалити зайву вологу, а корисні і смакові властивості залишилися. Після йде процес подрібнення і просіювання, і в підсумку виходить відмінне мигдальне борошно, без якого неможливі безліч смачних десертів.

Відоме французьке печиво під назвою макарон було розроблено на основі даного продукту, адже тільки з його допомогою десерт отримує дивну внутрішню текстуру і смак. Мигдальне борошно здатне зробити зі звичного бісквіта смачну горіхову насолоду, а пиріг придбає тонкий аромат мигдалю і приємний післясмак. Ви без труднощів можете придбати мигдальне борошно в магазині Пекар-Кондитер по найприємнішою ціною!



Залиште відгук

Опис

Французькі кулінари подарували всьому світу дивовижний інгредієнт. Перетерті в порошок ядра мигдального горіха припали до смаку кухарям, які взялися творити кулінарні шедеври на основі даного продукту. Адже таке борошно здатне зсередини наситити страву дивовижним ароматом і смаком мигдалю. Але щоб отримати продукт високої якості, необхідно підготувати і замочити горіхи заздалегідь. Далі їх очищають і відправляють на тривалу сушку при невисоких температурах, для того щоб видалити зайву вологу, а корисні і смакові властивості залишилися. Після йде процес подрібнення і просіювання, і в підсумку виходить відмінне мигдальне борошно, без якого неможливі безліч смачних десертів.

Відоме французьке печиво під назвою макарон було розроблено на основі даного продукту, адже тільки з його допомогою десерт отримує дивну внутрішню текстуру і смак. Мигдальне борошно здатне зробити зі звичного бісквіта смачну горіхову насолоду, а пиріг придбає тонкий аромат мигдалю і приємний післясмак. Ви без труднощів можете придбати мигдальне борошно в магазині Пекар-Кондитер по найприємнішою ціною!



Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
США
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
18.5
жири, г
57.7
вуглеводи, г
13.6
енергетична цінність, ккал
645
Термін зберігання
12 місяців

Французькі кулінари подарували всьому світу дивовижний інгредієнт. Перетерті в порошок ядра мигдального горіха припали до смаку кухарям, які взялися творити кулінарні шедеври на основі даного продукту. Адже таке борошно здатне зсередини наситити страву дивовижним ароматом і смаком мигдалю. Але щоб отримати продукт високої якості, необхідно підготувати і замочити горіхи заздалегідь. Далі їх очищають і відправляють на тривалу сушку при невисоких температурах, для того щоб видалити зайву вологу, а корисні і смакові властивості залишилися. Після йде процес подрібнення і просіювання, і в підсумку виходить відмінне мигдальне борошно, без якого неможливі безліч смачних десертів.

Відоме французьке печиво під назвою макарон було розроблено на основі даного продукту, адже тільки з його допомогою десерт отримує дивну внутрішню текстуру і смак. Мигдальне борошно здатне зробити зі звичного бісквіта смачну горіхову насолоду, а пиріг придбає тонкий аромат мигдалю і приємний післясмак. Ви без труднощів можете придбати мигдальне борошно в магазині Пекар-Кондитер по найприємнішою ціною!



Залиште відгук

Опис

Французькі кулінари подарували всьому світу дивовижний інгредієнт. Перетерті в порошок ядра мигдального горіха припали до смаку кухарям, які взялися творити кулінарні шедеври на основі даного продукту. Адже таке борошно здатне зсередини наситити страву дивовижним ароматом і смаком мигдалю. Але щоб отримати продукт високої якості, необхідно підготувати і замочити горіхи заздалегідь. Далі їх очищають і відправляють на тривалу сушку при невисоких температурах, для того щоб видалити зайву вологу, а корисні і смакові властивості залишилися. Після йде процес подрібнення і просіювання, і в підсумку виходить відмінне мигдальне борошно, без якого неможливі безліч смачних десертів.

Відоме французьке печиво під назвою макарон було розроблено на основі даного продукту, адже тільки з його допомогою десерт отримує дивну внутрішню текстуру і смак. Мигдальне борошно здатне зробити зі звичного бісквіта смачну горіхову насолоду, а пиріг придбає тонкий аромат мигдалю і приємний післясмак. Ви без труднощів можете придбати мигдальне борошно в магазині Пекар-Кондитер по найприємнішою ціною!



Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдальне борошно
Мигдальне борошно
Арт: 729001
Залишилося 10 кг
Мигдальне борошно являє собою порошок з вимоченого в воді, очищеного і ретельно просушеного мигдалю....
510.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах