Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 510.00 грн
У продажу від: 50 грам
Французькі кулінари подарували всьому світу дивовижний інгредієнт. Перетерті в порошок ядра мигдального горіха припали до смаку кухарям, які взялися творити кулінарні шедеври на основі даного продукту. Адже таке борошно здатне зсередини наситити страву дивовижним ароматом і смаком мигдалю. Але щоб отримати продукт високої якості, необхідно підготувати і замочити горіхи заздалегідь. Далі їх очищають і відправляють на тривалу сушку при невисоких температурах, для того щоб видалити зайву вологу, а корисні і смакові властивості залишилися. Після йде процес подрібнення і просіювання, і в підсумку виходить відмінне мигдальне борошно, без якого неможливі безліч смачних десертів.
Відоме французьке печиво під назвою макарон було розроблено на основі даного продукту, адже тільки з його допомогою десерт отримує дивну внутрішню текстуру і смак. Мигдальне борошно здатне зробити зі звичного бісквіта смачну горіхову насолоду, а пиріг придбає тонкий аромат мигдалю і приємний післясмак. Ви без труднощів можете придбати мигдальне борошно в магазині Пекар-Кондитер по найприємнішою ціною!
Опис
Французькі кулінари подарували всьому світу дивовижний інгредієнт. Перетерті в порошок ядра мигдального горіха припали до смаку кухарям, які взялися творити кулінарні шедеври на основі даного продукту. Адже таке борошно здатне зсередини наситити страву дивовижним ароматом і смаком мигдалю. Але щоб отримати продукт високої якості, необхідно підготувати і замочити горіхи заздалегідь. Далі їх очищають і відправляють на тривалу сушку при невисоких температурах, для того щоб видалити зайву вологу, а корисні і смакові властивості залишилися. Після йде процес подрібнення і просіювання, і в підсумку виходить відмінне мигдальне борошно, без якого неможливі безліч смачних десертів.
Відоме французьке печиво під назвою макарон було розроблено на основі даного продукту, адже тільки з його допомогою десерт отримує дивну внутрішню текстуру і смак. Мигдальне борошно здатне зробити зі звичного бісквіта смачну горіхову насолоду, а пиріг придбає тонкий аромат мигдалю і приємний післясмак. Ви без труднощів можете придбати мигдальне борошно в магазині Пекар-Кондитер по найприємнішою ціною!
Французькі кулінари подарували всьому світу дивовижний інгредієнт. Перетерті в порошок ядра мигдального горіха припали до смаку кухарям, які взялися творити кулінарні шедеври на основі даного продукту. Адже таке борошно здатне зсередини наситити страву дивовижним ароматом і смаком мигдалю. Але щоб отримати продукт високої якості, необхідно підготувати і замочити горіхи заздалегідь. Далі їх очищають і відправляють на тривалу сушку при невисоких температурах, для того щоб видалити зайву вологу, а корисні і смакові властивості залишилися. Після йде процес подрібнення і просіювання, і в підсумку виходить відмінне мигдальне борошно, без якого неможливі безліч смачних десертів.
Відоме французьке печиво під назвою макарон було розроблено на основі даного продукту, адже тільки з його допомогою десерт отримує дивну внутрішню текстуру і смак. Мигдальне борошно здатне зробити зі звичного бісквіта смачну горіхову насолоду, а пиріг придбає тонкий аромат мигдалю і приємний післясмак. Ви без труднощів можете придбати мигдальне борошно в магазині Пекар-Кондитер по найприємнішою ціною!
Опис
Французькі кулінари подарували всьому світу дивовижний інгредієнт. Перетерті в порошок ядра мигдального горіха припали до смаку кухарям, які взялися творити кулінарні шедеври на основі даного продукту. Адже таке борошно здатне зсередини наситити страву дивовижним ароматом і смаком мигдалю. Але щоб отримати продукт високої якості, необхідно підготувати і замочити горіхи заздалегідь. Далі їх очищають і відправляють на тривалу сушку при невисоких температурах, для того щоб видалити зайву вологу, а корисні і смакові властивості залишилися. Після йде процес подрібнення і просіювання, і в підсумку виходить відмінне мигдальне борошно, без якого неможливі безліч смачних десертів.
Відоме французьке печиво під назвою макарон було розроблено на основі даного продукту, адже тільки з його допомогою десерт отримує дивну внутрішню текстуру і смак. Мигдальне борошно здатне зробити зі звичного бісквіта смачну горіхову насолоду, а пиріг придбає тонкий аромат мигдалю і приємний післясмак. Ви без труднощів можете придбати мигдальне борошно в магазині Пекар-Кондитер по найприємнішою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах