Кошик
Ваш кошик порожній!
Хліб, приготовлений із застосуванням сухої закваски, має щільну, але пористу структуру, завдяки чому краще перетравлюється і засвоюється, не затримуючись довго в кишківнику та не викликаючи підвищене газоутворення. Закваску для хліба можна приготувати самостійно і в домашніх умовах, як робили наші предки. Але для цього потрібно багато часу та сил. Крім того, свіжа закваска зберігається недовго і потрібно постійно оновлювати її з кожною новою порцією теста. Тому необхідно регулярно пекти хліб, щоб з'являлася нова закваска. А тепер можна купити закваску для хліба пшеничну суху і використовувати її, коли це потрібно особисто вам. Закваска витрачається дуже економно, адже для приготування порції хліба необхідно додати її всього лише 0,5-2% від загальної маси борошна при замісі теста. Ціна закваски вище, ніж звичайних дріжджів, але упаковки вистачить на приготування великої кількості хліба. Використовувати з дріжджами!
Опис
Хліб, приготовлений із застосуванням сухої закваски, має щільну, але пористу структуру, завдяки чому краще перетравлюється і засвоюється, не затримуючись довго в кишківнику та не викликаючи підвищене газоутворення. Закваску для хліба можна приготувати самостійно і в домашніх умовах, як робили наші предки. Але для цього потрібно багато часу та сил. Крім того, свіжа закваска зберігається недовго і потрібно постійно оновлювати її з кожною новою порцією теста. Тому необхідно регулярно пекти хліб, щоб з'являлася нова закваска. А тепер можна купити закваску для хліба пшеничну суху і використовувати її, коли це потрібно особисто вам. Закваска витрачається дуже економно, адже для приготування порції хліба необхідно додати її всього лише 0,5-2% від загальної маси борошна при замісі теста. Ціна закваски вище, ніж звичайних дріжджів, але упаковки вистачить на приготування великої кількості хліба. Використовувати з дріжджами!
Хліб, приготовлений із застосуванням сухої закваски, має щільну, але пористу структуру, завдяки чому краще перетравлюється і засвоюється, не затримуючись довго в кишківнику та не викликаючи підвищене газоутворення. Закваску для хліба можна приготувати самостійно і в домашніх умовах, як робили наші предки. Але для цього потрібно багато часу та сил. Крім того, свіжа закваска зберігається недовго і потрібно постійно оновлювати її з кожною новою порцією теста. Тому необхідно регулярно пекти хліб, щоб з'являлася нова закваска. А тепер можна купити закваску для хліба пшеничну суху і використовувати її, коли це потрібно особисто вам. Закваска витрачається дуже економно, адже для приготування порції хліба необхідно додати її всього лише 0,5-2% від загальної маси борошна при замісі теста. Ціна закваски вище, ніж звичайних дріжджів, але упаковки вистачить на приготування великої кількості хліба. Використовувати з дріжджами!
Опис
Хліб, приготовлений із застосуванням сухої закваски, має щільну, але пористу структуру, завдяки чому краще перетравлюється і засвоюється, не затримуючись довго в кишківнику та не викликаючи підвищене газоутворення. Закваску для хліба можна приготувати самостійно і в домашніх умовах, як робили наші предки. Але для цього потрібно багато часу та сил. Крім того, свіжа закваска зберігається недовго і потрібно постійно оновлювати її з кожною новою порцією теста. Тому необхідно регулярно пекти хліб, щоб з'являлася нова закваска. А тепер можна купити закваску для хліба пшеничну суху і використовувати її, коли це потрібно особисто вам. Закваска витрачається дуже економно, адже для приготування порції хліба необхідно додати її всього лише 0,5-2% від загальної маси борошна при замісі теста. Ціна закваски вище, ніж звичайних дріжджів, але упаковки вистачить на приготування великої кількості хліба. Використовувати з дріжджами!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах