Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Суміш для випікання цибулевого хліба

Арт: 41017
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Суха суміш від торгової марки «Оптіма» використовується не тільки для приготування цибулевого хліба. Основа для піци, булочки для гамбургерів і хот-догів - інгредієнт зі шматочками сушеної цибулі додасть цим виробам аромат і нові смакові відтінки. Для отримання найкращого результату, рекомендується вносити суміш в кількості 8-10% від маси борошна.

Ціна за кг: 115.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
115.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
борошно пшеничне вищого гатунку, цибуля сушена, емульгатор, сироватка молочна, аскорбінова кислота

Для розширення лінійки продукції, що випускається хлібобулочної продукції в кафе або пекарнях пропонуємо звернути увагу на суміш для випічки цибулевого хліба. Сухий інгредієнт надає насичений смак виробів завдяки шматочках сушеного лука в складі. Використовується добавка в поєднанні з пшеничним борошном і вноситься з нею безпосередньо під час замісу в кількості 8-10%.

Крім смаку і аромату, суха суміш позитивно впливає на якість м'якушки, роблячи його більш пористим і повітряним. При цьому його крошливость зменшується, а обсяг хліба або булочок значно зростає. Термін зберігання виробів також збільшується і становить 72 години з моменту випічки.

Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити суміші для випічки хлібобулочних виробів за доступною ціною. Ми оперативно доставимо інгредієнти зручною службою доставки - Нової поштою або Укрпоштою.


Залиште відгук

Опис

Для розширення лінійки продукції, що випускається хлібобулочної продукції в кафе або пекарнях пропонуємо звернути увагу на суміш для випічки цибулевого хліба. Сухий інгредієнт надає насичений смак виробів завдяки шматочках сушеного лука в складі. Використовується добавка в поєднанні з пшеничним борошном і вноситься з нею безпосередньо під час замісу в кількості 8-10%.

Крім смаку і аромату, суха суміш позитивно впливає на якість м'якушки, роблячи його більш пористим і повітряним. При цьому його крошливость зменшується, а обсяг хліба або булочок значно зростає. Термін зберігання виробів також збільшується і становить 72 години з моменту випічки.

Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити суміші для випічки хлібобулочних виробів за доступною ціною. Ми оперативно доставимо інгредієнти зручною службою доставки - Нової поштою або Укрпоштою.


Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
борошно пшеничне вищого гатунку, цибуля сушена, емульгатор, сироватка молочна, аскорбінова кислота

Для розширення лінійки продукції, що випускається хлібобулочної продукції в кафе або пекарнях пропонуємо звернути увагу на суміш для випічки цибулевого хліба. Сухий інгредієнт надає насичений смак виробів завдяки шматочках сушеного лука в складі. Використовується добавка в поєднанні з пшеничним борошном і вноситься з нею безпосередньо під час замісу в кількості 8-10%.

Крім смаку і аромату, суха суміш позитивно впливає на якість м'якушки, роблячи його більш пористим і повітряним. При цьому його крошливость зменшується, а обсяг хліба або булочок значно зростає. Термін зберігання виробів також збільшується і становить 72 години з моменту випічки.

Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити суміші для випічки хлібобулочних виробів за доступною ціною. Ми оперативно доставимо інгредієнти зручною службою доставки - Нової поштою або Укрпоштою.


Залиште відгук

Опис

Для розширення лінійки продукції, що випускається хлібобулочної продукції в кафе або пекарнях пропонуємо звернути увагу на суміш для випічки цибулевого хліба. Сухий інгредієнт надає насичений смак виробів завдяки шматочках сушеного лука в складі. Використовується добавка в поєднанні з пшеничним борошном і вноситься з нею безпосередньо під час замісу в кількості 8-10%.

Крім смаку і аромату, суха суміш позитивно впливає на якість м'якушки, роблячи його більш пористим і повітряним. При цьому його крошливость зменшується, а обсяг хліба або булочок значно зростає. Термін зберігання виробів також збільшується і становить 72 години з моменту випічки.

Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити суміші для випічки хлібобулочних виробів за доступною ціною. Ми оперативно доставимо інгредієнти зручною службою доставки - Нової поштою або Укрпоштою.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Суміш для випікання цибулевого хліба
Суміш для випікання цибулевого хліба
Арт: 41017
В наявності
Суха суміш від торгової марки «Оптіма» використовується не тільки для приготування цибулевого хліба....
115.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах