Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 115.00 грн
У продажу від: 50 грам
Для розширення лінійки продукції, що випускається хлібобулочної продукції в кафе або пекарнях пропонуємо звернути увагу на суміш для випічки цибулевого хліба. Сухий інгредієнт надає насичений смак виробів завдяки шматочках сушеного лука в складі. Використовується добавка в поєднанні з пшеничним борошном і вноситься з нею безпосередньо під час замісу в кількості 8-10%.
Крім смаку і аромату, суха суміш позитивно впливає на якість м'якушки, роблячи його більш пористим і повітряним. При цьому його крошливость зменшується, а обсяг хліба або булочок значно зростає. Термін зберігання виробів також збільшується і становить 72 години з моменту випічки.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити суміші для випічки хлібобулочних виробів за доступною ціною. Ми оперативно доставимо інгредієнти зручною службою доставки - Нової поштою або Укрпоштою.
Опис
Для розширення лінійки продукції, що випускається хлібобулочної продукції в кафе або пекарнях пропонуємо звернути увагу на суміш для випічки цибулевого хліба. Сухий інгредієнт надає насичений смак виробів завдяки шматочках сушеного лука в складі. Використовується добавка в поєднанні з пшеничним борошном і вноситься з нею безпосередньо під час замісу в кількості 8-10%.
Крім смаку і аромату, суха суміш позитивно впливає на якість м'якушки, роблячи його більш пористим і повітряним. При цьому його крошливость зменшується, а обсяг хліба або булочок значно зростає. Термін зберігання виробів також збільшується і становить 72 години з моменту випічки.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити суміші для випічки хлібобулочних виробів за доступною ціною. Ми оперативно доставимо інгредієнти зручною службою доставки - Нової поштою або Укрпоштою.
Для розширення лінійки продукції, що випускається хлібобулочної продукції в кафе або пекарнях пропонуємо звернути увагу на суміш для випічки цибулевого хліба. Сухий інгредієнт надає насичений смак виробів завдяки шматочках сушеного лука в складі. Використовується добавка в поєднанні з пшеничним борошном і вноситься з нею безпосередньо під час замісу в кількості 8-10%.
Крім смаку і аромату, суха суміш позитивно впливає на якість м'якушки, роблячи його більш пористим і повітряним. При цьому його крошливость зменшується, а обсяг хліба або булочок значно зростає. Термін зберігання виробів також збільшується і становить 72 години з моменту випічки.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити суміші для випічки хлібобулочних виробів за доступною ціною. Ми оперативно доставимо інгредієнти зручною службою доставки - Нової поштою або Укрпоштою.
Опис
Для розширення лінійки продукції, що випускається хлібобулочної продукції в кафе або пекарнях пропонуємо звернути увагу на суміш для випічки цибулевого хліба. Сухий інгредієнт надає насичений смак виробів завдяки шматочках сушеного лука в складі. Використовується добавка в поєднанні з пшеничним борошном і вноситься з нею безпосередньо під час замісу в кількості 8-10%.
Крім смаку і аромату, суха суміш позитивно впливає на якість м'якушки, роблячи його більш пористим і повітряним. При цьому його крошливость зменшується, а обсяг хліба або булочок значно зростає. Термін зберігання виробів також збільшується і становить 72 години з моменту випічки.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує купити суміші для випічки хлібобулочних виробів за доступною ціною. Ми оперативно доставимо інгредієнти зручною службою доставки - Нової поштою або Укрпоштою.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах