Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 115.00 грн
У продажу від: 50 грам
Суха концентрована суміш для пончиків має збалансований склад, що включає цукор і сіль. Використання даного поліпшувача дозволить скоротити час приготування і спростити технологічний процес. Застосування концентрату покращує реологічні властивості тіста. Підходить для виробів з начинкою. Серед переваг даного продукту - більш тривалий термін зберігання готових пончиків.
Рецептура включає:
- сухий концентрат - 150 г
- пшеничне борошно - 1000 г
- жир (з температурою плавлення 27 - 30 °С) - 90 г
- дріжджі - 70 - 80 г
- яєчний меланж - 200 г
- вода - 350 - 370 г
Виробник рекомендує на першому етапі змішувати жир з борошном і концентратом, а вже потім додавати воду та дріжджі.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує спробувати концентровану суміш для пончиків, тим більше що купити її можна від 50 грам. Також можливий опт у об’ємі від 10 кілограм.
Опис
Суха концентрована суміш для пончиків має збалансований склад, що включає цукор і сіль. Використання даного поліпшувача дозволить скоротити час приготування і спростити технологічний процес. Застосування концентрату покращує реологічні властивості тіста. Підходить для виробів з начинкою. Серед переваг даного продукту - більш тривалий термін зберігання готових пончиків.
Рецептура включає:
- сухий концентрат - 150 г
- пшеничне борошно - 1000 г
- жир (з температурою плавлення 27 - 30 °С) - 90 г
- дріжджі - 70 - 80 г
- яєчний меланж - 200 г
- вода - 350 - 370 г
Виробник рекомендує на першому етапі змішувати жир з борошном і концентратом, а вже потім додавати воду та дріжджі.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує спробувати концентровану суміш для пончиків, тим більше що купити її можна від 50 грам. Також можливий опт у об’ємі від 10 кілограм.
Суха концентрована суміш для пончиків має збалансований склад, що включає цукор і сіль. Використання даного поліпшувача дозволить скоротити час приготування і спростити технологічний процес. Застосування концентрату покращує реологічні властивості тіста. Підходить для виробів з начинкою. Серед переваг даного продукту - більш тривалий термін зберігання готових пончиків.
Рецептура включає:
- сухий концентрат - 150 г
- пшеничне борошно - 1000 г
- жир (з температурою плавлення 27 - 30 °С) - 90 г
- дріжджі - 70 - 80 г
- яєчний меланж - 200 г
- вода - 350 - 370 г
Виробник рекомендує на першому етапі змішувати жир з борошном і концентратом, а вже потім додавати воду та дріжджі.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує спробувати концентровану суміш для пончиків, тим більше що купити її можна від 50 грам. Також можливий опт у об’ємі від 10 кілограм.
Опис
Суха концентрована суміш для пончиків має збалансований склад, що включає цукор і сіль. Використання даного поліпшувача дозволить скоротити час приготування і спростити технологічний процес. Застосування концентрату покращує реологічні властивості тіста. Підходить для виробів з начинкою. Серед переваг даного продукту - більш тривалий термін зберігання готових пончиків.
Рецептура включає:
- сухий концентрат - 150 г
- пшеничне борошно - 1000 г
- жир (з температурою плавлення 27 - 30 °С) - 90 г
- дріжджі - 70 - 80 г
- яєчний меланж - 200 г
- вода - 350 - 370 г
Виробник рекомендує на першому етапі змішувати жир з борошном і концентратом, а вже потім додавати воду та дріжджі.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує спробувати концентровану суміш для пончиків, тим більше що купити її можна від 50 грам. Також можливий опт у об’ємі від 10 кілограм.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах